Дълги и функционални съжителства се разпадат от глупост, предадено доверие и разочарование.
И няма как да се изгради нещо ново, ще е лек козметичен ремонт, след който пак ще зейнат пукнатините и мухъла.

Но и отстоявайте своето. Не търпете унижения, безпричинни упреци, изневери и пиянски свади, не търпете подигравки с вас и детето ви. Ако ви нарани по някакъв начин, след това се извини, че ще се поправи и ви нарани отново по същия начин, било то изневяра, някакъв вид насилие, или каквото и да било, което не може да простите, а само преглъщате, махайте се от него с пълна газ. За съжаление имам такива познати, които се държат с жените си ужасно, дори с жена ми не рядко ме говорили за тях и сме се чудели как издържат и търпят това. Поне в този аспект ние не сме се наранявали по никакъв начин, просто се отчуждихме и за това все още тая някаква надежда, че може по някакъв начин чувствата и да се върнат и да сме отново заедно. Нямаше скандали и обвинения, нямаше тежки думи, но просто се случи.Препоръчани теми