Не знам как да постъпя

• 12 426
  • 357
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре, де, нека се отдели, разведе - никой насила не я държи.
Да си хване пътя, пък принц чарминг ще изчака - не е зор и към днешна дата.
Да осигури личната си независимост, преди да стане зависима отново.

# 106
Значи качвате авторката на самолета, давате й акъл да си живее живота, но някак удобно забравяте, че има и дете в картинката. Да зареже тук всичко, да вземе детето и да отидат в Англия...и всички заживели щастливо. Ами ако англичанинът само на приказки иска да си играят на семейство и я нарита след 1 месец? Толкова ли ще й е лесно да се установи с детето в чужда страна без негова помощ? А това дете как ще се чувства - далеч от баща си, далеч от сегашната си среда? Мислете малко преди да пишете глупости. Не всичко в този живот се решава като си гледаш само собствения з*дник. Ако англичанинът е голямата любов и авторката е решена твърдо да бъде с него, какво ще коства да опитат да изградят нещо тук, в България, поне на първо време? Поне няма да го има риска за нея и детето.

# 107
  • SF
Гадаем, да. Само че се отговаря само на конкретни постове, отговаря се лаконично, отговаря се с недомлъвки. Ние си доизмисляме историята и някои ги влече да е изключително драматично и романтично. А на мен ми се струва, че или ни пързалят, или нещата са далеч по-прозаични, да не кажа селски.

Е, как е възможно да отговори на абсолютно всички постове, дори и на най-зядливите???
Аз не си доизмислям историята. Ако ти се струва, че те пързалят, що си губиш времето, а пък се и ядосваш, че ти подминават постовете.
Моят пост беше точно в посока да не гадаем, и да не си доизмисляме историята кой кого след години щял да зареже по финансови причини или поради липса на любов. Бедна ни е фантазията заради колко много неща могат да се разделят едни хора, но и поради колко много причини могат да останат завинаги заедно.
Сигурна съм, че в темата пишат повече от 10 човека, които са се разделили с предишен партньор, а и деца са имали. И какво от това?!

# 108
Аз съм от дълбоката провинция. Всеки поглед от съученик се тълкува като тоя ще ме вземе. Сама жена не може да седи, сакън - ако тръгне да се развежда, задължително трябва да има нов клон да се хване. По възможност клонът трябва да е подплатен с най-дебелия възможен портфейл. Та изпитвам силни съмнения за авторката, която срочно забравя великата си любов, срочно спи с друг, срочно забременява, срочно се жени, после дреме 10 години и си гледа детето, докато дойде момент Х и тя се присеща за великата любов, който е в Англия. И се почва - мъжът цветя не ми носи, вечно го няма, ама аз не го щях, ама родителите, ама разстоянието.
Много интересно, ако беше останал англичанинът тука и да си кютка скромен живот, дали щеше да е такъв любовен интерес. Въпросът е риторичен, да не хукнете сега да отговаряте.

Е, как е възможно да отговори на абсолютно всички постове, дори и на най-зядливите???
Не ми изкривявай думите. Ясно съм се изразила.

# 109
  • SF
Не съм те цитирала. Не съм изкривила думите ти. Написала съм свои.
А дали ясно си се изразила... Ясно според кого? На мене не ми е ясно защо пишеш за "селски истории", но не те и питам. Това искаш - това пишеш. Не си длъжна да се съобразяваш с мене или да ми разясняваш. Но аз пък не съм длъжна да те взимам сериозно. Мисля, че търсиш някакво внимание тук и зорлем се заяждаш с момичето.
А сега вече вероятно и с мене. Но...  Have fun!

# 110
В Англия има един Чарлс и една Камила, дето не се оженили щото семействата им не били съгласни. Но те много се обичали и най-накрая се събрали. Една хубава жена отишла курбан в цялата история, ама аде да не разваляме хубавата приказка.
Всички в Англия живеят в дворци и се возят в каляски. Честно, аз съм го виждал по телевизията.

# 111
Не се заяждам никак даже. Това са факти, които тя сама е описала. Аз само махам вайкането и охнезнам-то. Не съм виновна, че остава клиширана провинциална история, гарнирана с отказ от отговорност.

# 112
Уф
Дълбока провинция не е малък град със 50 мъже и толкова жени на години за женене.
Дълбока провинция е когато помакинята от селата около Айтос  (примерно) на 16 години вече е годена.
И да не е минало със смигаме само.
И сакън да ѝ намигне някой турчин.

# 113
Та изпитвам силни съмнения за авторката, която срочно забравя великата си любов, срочно спи с друг, срочно забременява, срочно се жени, после дреме 10 години и си гледа детето, докато дойде момент Х и тя се присеща за великата любов, който е в Англия. И се почва - мъжът цветя не ми носи, вечно го няма, ама аз не го щях, ама родителите, ама разстоянието.
Много интересно, ако беше останал англичанинът тука и да си кютка скромен живот, дали щеше да е такъв любовен интерес. Въпросът е риторичен, да не хукнете сега да отговаряте.

Не е така, не се присещаш изведнъж след 10 години, то си е тва постоянно в тебе, като в определени моменти  изкача, особено като ти е по-тежко и натоварено те връща към онези безгрижни години, като си бил млад, всичко е било съвсем различно, по-лесно, по-сигурно. Почваш да си мислиш как щеше да бъде ако се беше случило, ако бяхме заедно, ако ...еди кво си.
Естествено, че ако се беше осъществило всичко може би нищо особено нямаше да е или дори разочарование, а и най-вече след години се забравят някои от причините това да си остане неосъществено. Грешката на авторката е, че не го е оставила в миналото това нещо, а е продължила да комуникира с този човек и сега го вижда като лесния изход от сегашния и живот. Не виждам полезен ход, яко се е окопала, при тези срещички дълбоко се съмнявам само да си говорят сладки приказки. Не знам къв е изхода от такава каша, може би раздяла с мъжа си и да го вика тука голямата любов. Ако не дойде- да си прави изводите.

# 114
  • SF
Ами, благодарим ти, тогава, че редактираш постовете й, така че да станат провинциални.
Дали наистина трябва да го правиш? По-добре аз да изкривявам твоите думи, отколкото ти нейните. Твоите по нямат отношние по темата й.

# 115
  • София
Абе, на първо време да скрие чатовете, че да не ѝ дадат начална скорост или нещо повече.

# 116
Мислите, че съпругата ще даде пътя?
Наистина сте много далече от реалността.
Просто ще прекара известно време в интензивното отделение.
Съседите ще се посмеят три дни и като се прибере всичко ще е по старо.

# 117
Първо не съм от село, и никога не съм била. Ако това има някакво значение, второ - детето се появи след почти 3 г. не е било веднага. Както казах, не беше планувано. Но е факт. Когато един човек е под натиск отвсякъде прави неща, които не иска. Също не съм се сетила за тази любов след 10 г. Аз не съм я забравяла, нито той. Колкото и невероятно да звучи двама души могат да се обичат дори да са далеч един от друг, дори да не се виждат и чуват. От общи приятели след време разбрах, че той постоянно се е интересувал аз как съм, къде съм, с кой съм .. Никога не е спирал да пита. Ако както казвате, ще ме нарита след месец защо да си губи времето с мен всеки ден, да пътува на всеки два месеца, той няма какво да прави тук, ако не идва заради мен. Живее на хотел докато е тук. Не съм мис Свят, че заради това да е. Момичета си има и там, ако е заради единия секс. Той си е доста симпатичен и няма проблеми с общуването. Защо да го прави, ако няма чувства? Кой би взимал отпуска и харчил толкова пари да пътува насам натам, ако няма сериозни намерения? 

# 118
  • София
Влюбен е, това е ясно. Но взима само меда - свободното общуване, интимността, секса.

Кат му сервираш дете, развод и бивш + цялата драма около тия събития и някои нови обстоятелства и може да се огъне.
Разбира се, може да е стоик и да остане с теб при всички обстоятелства, но ти трябва да си готова за най- лошото развитие на вашите отношения.

# 119
  • SF
Значи никаква връзка с никого да не започваме, защото 1. може да си има друга и 2.след време може да ни се нарадва и да ни зареже.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт