Не знам как да постъпя

• 12 425
  • 357
  •   1
Отговори
# 120
За UK ще и трябва статут за пребиваване. В противен случай може да да престоява там определен период от време и трябва да се прибира в България, същото важи и за детето. Ако сключи брак с пребиваващия там и той има статут едва тогава може да я присъдени към неговия статут. За детето не знам как ще е.

# 121
Само на мен ли не ми се връзва математиката или?
А някои съфорумки освен че пратиха авторката в г*за на географията, явно са присъствали и на съкровения акт на зачеване, защото със голяма убеденост заявиха, че авторката е забременена нарочно.
А по повод дълбоката провинция и етноси, само да кажа, че съм пряк свидетел(на работното ми място), как се шие химен 2 пъти на 16 годишна, от друг етнос, за да е девствена когато трябва. Майката беше наясно и със сексуалния живот на дъщеря си, както и беше намерила къде да я води, за отстраняване на “проблема”

# 122
Категорично не бих тръгнала за никъде с дете. Знаеш ли език? Ще имаш ли работа? Как ще си уредиш статута? След Брекзит в Англия не можеш да останеш просто така, дори ако се ожените, а той има гражданство. Рискуваш наистина нещо да не се получи или да не ти понесе и да останеш дълбоко разочарована, особено след като началната еуфория премине. Според мен ще е абсолютно жестоко да подложиш детето си едновременно на развод, нов мъж в живота ти, нова страна, език, училище. Ако толкова желаеш да пробваш с този мъж, той би трябвало да е правещият компромис, просто защото не си играе с детски живот, ако и да жертва материално и кариерно някакви неща.

# 123
Но тук не исках мнения за него, а как да постъпя така, че детето да е добре в цялата ситуация. Това, че на този брак му се вижда края е ясно. И не е заради него. А защото ако мъжа ми ме беше оценил поне малко, аз нямаше и да помисля за развод въпреки, че обичам друг човек. Както и направих толкова време. Цял живот ме третират като вещ, освен един човек и аз не го оцених когато трябваше. Сега имам втори шанс и няма да го пропилея, само защото хората ще говорят, някой няма да е съгласен и т.н.

# 124
Горчиво.

# 125
  • София
Говориш първо с мъжа си за твоите намерения и виж как ще приеме новината.
Ако има връзка с детето и не е простак - разбирате се двамата и обяснявате на детето.
Но и най- захаросаната раздяла да имате, отдолу ще има горчилка.
Не си мисли, че няма да разбуниш кошера.

# 126
  • SF
Да, да, така е! След брекзит вече никой никога не стъпва в Англия.
Като премине първоначалната еуфория браковете на всички ви могат да се разпаднат. Или вие имате някакви гаранции?!
А сега и кралицата се спомина, та ladymoon09, за това помислила ли си? Новият крал може да реши да гони хората от други етноси и майки с деца.

# 127
Само да не стане същото и с новия ? И той да не те оцени подобаващо ?

# 128
Намирам иронията ти за неуместна. Всъщност и на луната стъпват хората, но легалните съображения, а да не говорим за тези за детски живот, не се обезсилват от романтични писания между ученически гаджета без нито един ден под общ покрив. Ако мъжът я обича, би следвало да направи подобен преход към съвместен живот максимално лесен за нея и детето й, да се опознаят, да гостуват, да видят накъде вървят нещата и тогава да помислят за живот при него.

# 129
Математиката и на мен не ми излиза.

# 130
Ма стъпваме. На почивка и на гости. Как ли пък няма да си поведа детето в непозната страна, при чужд мъж, без никакъв доход, и без възможност да изкарам 5 стотинки.
Теоретично съм ги слушала много как се гледат деца, реала е вече друга работа, а гледането на чужди е съвсем отделна бира.
Между другото скоро май имаше такава тема. Само че девойката го беше закъсала и с второ дете от голямата любов, в чужда държава и без работа.

# 131
  • SF
Намирам предупрежденията ти за неуместни.
Жената си има мъж, когото обича и искат да са заедно. "Имаш ли образование, имаш ли пари, имаш ли статут, имаш ли представа..."
100 000 българи живеят в Англия. Щом те могат, още една ще може. Ако трябва ще се подписват, ако трябва ще са living together, ако трябва, ще се преместят в Италия и ще правят ньоки по цял ден.
И в България може, но по-добре да са по-далече от властните си майки, за да не могат лесно да им се бъркат.

# 132
Не знам математиката излиза ли ви, но аз се чувствам като кравата от Ресторант на края на вселената. Хубав бут имам, ще обичате ли?

# 133
Първо пишеш, че не било планирано детето и после е дошъл брака.
После, че детето не било планирано, но дошло след три години.
Т.е над две години сте били заедно без брак и ти не си планирала дете?
И мислеше, че бащата ще остави така да живееш още колко години?
На детето няма как да не му е трудно.
Но да сме честни то и в бъдеще животът няма да му е лесен. На никого не е лесен.
Малко се преекспонира тук жертвоготовността на майката.

# 134
  • София
Ама разбира се, направо да оставя детето и да си направят ново в полята на Тоскана.

Общи условия

Активация на акаунт