Не знам как да постъпя

• 12 430
  • 357
  •   1
Отговори
# 135
Това са фактори, които трябва да обмисли - те не са по-малко валидни, защото е влюбена.

# 136
Жена на 27, дете на 8, появило се след 3 г. връзка.
Голямата любов е била, като е на 17 г.
Тая математика... Rolling Eyes

# 137
  • SF

Т.е над две години сте били заедно без брак и ти не си планирала дете?
И мислеше, че бащата ще остави така да живееш още колко години?

Ммммм.... Аз нещо не разбирам.
Има ли и други смутени от тази математика?

# 138
Математиката не ми излиза и на мен. Авторката е на 27 г, детето е на 8 г. Кога и как са минали 3 години, в които са чакали детето?  Нали авторката преди това е била с англичанина? Темата да не е пързалка?

# 139
  • SF
Авторката е на 27 години и 11 месеца, детето е на 8 години и половин месец. На 18, 19 и 20, когато са били, са имали връзка (около 3 години са това, но не точно 3 години - 2 години и 10 месеца), но не са планирали деца. В първия месец на 20-тата си година забременява. Преди да е навършила 21, ражда. Смятайте!

# 140
Ladymoon, според мен в написаното от теб прозират някои личностни проблеми и комплекси, които е добре да разрешиш за себе си, преди да взимаш кардинални решения, казвам го с най- добри чувства. Бих се присъединила към идеята за консултация със специалист. Сама се поставяш в уязвима позиция спрямо някого, с когото не си изтествала изобщо действителността. Ако нямаше дете, как да е, опитът си е опит, но да причиняваш това и на детето си... Редно е да въведеш нов човек в живота му, когато новата ти връзка се е доказала във времето и ежедневието. Според мен погледни първо себе си и си стъпи на краката.

# 141
Решавам математическа задача, не си измислям. В математиката 2+2 прави 4 и не може да си измислиш друг отговор. Нали математиката ви вълнуваше - ето ви решението!
Именно, напъваш се да измислиш, че после и да докажеш някакви детайли, които самата авторка се стреми да избегне. Тя самата дава детайли само там, където ще ù се пропука многострадалният образ и поглеж се окаже от кюпа на недотам лъскавите недоучили провинциални бързачки.
Иначе ако се хващаме да чепкаме всяка буква - може в АГ да е учила, да е спечелила десет олимипади и после авиация да е завършила. Всичко може.

# 142
  • SF
Именно, напъваш се да измислиш,...

Моля те, недей така! Нищо не напъвам. Не ме познаваш - правя го с лекота.
Моля да се съобразяваш малко как пишеш (до мен и не само). Без квалификации, критики, редакции, обиди и т.н.
Сега ще помоля модератор да изтрие обвиненията в напъване.
Ако авторката се чувства прецакана от мене, ще си го напише сама.

# 143
След като е чакано детето 3 години, значи все пак нещо е задържало авторката при настоящия. Не е като да са се хванали и да е забременяла набързо.

# 144
  • София
Да, абсолютно. 10 години Спяща красавица и хоп - дука на Пембрук.

# 145
Цитат на: Нарцùса link=topic=1484881.msg45345837#msg45345837 date=1664138066

Гордж, ако въобще е истина това тука, проблемът е, че няма да има [i
те другите ме накараха[/i]. Което пък ме подсеща, че отначало май се говореше как родителите, мн.ч., били против, пък после се оказа, че героинята не познава баща си. Любим похват, на час по щипка от диаметрална подправка.

Според мен темата не е пързалка, но понеже и на мен математиката не ми излиза, смятам, че авторката е много объркана, в опит да направи вече взетото решение по-правилно, търси подкрепа тук и понеже и се задават неудобни въпроси, тя леко изкривява фактите. Не били 3 години, а 2 и 10 месеца примерно, както някой беше изчислил.

И в двата случая, да не съм лош пророк, но ми се струва, че се задават много разочарования за нея. А от последното й изказване в мен възниква съмнение дали пък все пак няма чувства и към мъжа в момента..

# 146
  • София
Има, гузна е според мен, че ще разбута едно привидно спокойно семейство.
Не споделя за някакви проблеми, освен командировки и липса на цветя.

# 147
  • Далечният изток
Ааа, споделя, споделя.
Това ми беше първия пост в темата. Жената не го обича бе... Какво повече?!

# 148
  • София
Е, нищо, да го напуска, не да го прави кюнец черен, че да си изчетка собствената съвест.

Така правят големите хора.

# 149
  • Далечният изток
Е, ще порастне....

Общи условия

Активация на акаунт