Не знам как да постъпя

• 12 395
  • 357
  •   1
Отговори
# 255
Добро решение, това си е мъж за оставяне.

# 256
  • SF
Значи, англичанинът и да размисли, ти се махни от мъжа ти.
Може и да имате проблеми за детето - да не ти го дава, да го взима и да не го връща, всякакви чудесии са ми споделяли. Много гадни номера могат да си правят хората, отмъщавайки си чрез детето.
Дано при вас да мине по-интелигентно. Добре, че мъжът ти ходи в командировки и има вариант да не му се гледа дете с домашни и други тийн проблеми, които предстоят. Може да постъпи егоистично и да ти го даде на тебе, като ти мята някаква издръжка, определена от съда. И такива ги има. Не всички бащи си зарязват любовниците и ергенския живот, за да се занимават с домашни, треньори, сервиране и отсервиране. Детето си им е дете и пак си го обичат. Просто къщната работа около него я оставят на оная свиня майка му.

# 257
Може и мъжът да си има стара незабравима любов. Добри шансове виждам да се разберете, кротичко, взаимоизгодно и с добро. Или по-скоро щях да ги виждам, ако не се канеше да отведеш детето чак в Англия. Никой нормален родител няма да каже: "Да го виждам на няколко месеца? Никакъв проблем, води го!" Друго щеше да бъде, ако той самият отиваше на гурбет, а детето оставаше (например) макар пак да щяха да се виждат рядко. Но това да стане, за да идеш ти при мъж, ще го фрустрира. Не знам, помисли хубаво как да му поднесеш новината.

# 258
  • Столичанин ама не в повече :D
Доколкото си спомням няма една свободна минута от работа и готвене. Това не ми е дефиницията за щастие,но ми е дефиницията за избягване на мисълта за нещастния мизерен живот.
Доколкото си спомням също така, на теб ти пречи жените да си карат втората година майчинство. От темата за мъжете и брака.

Гордж, може ли едно лс?
Еми жената си има нормален брак, верен мъж, хубави сладки дечица (страхотни сладурчета и двете) и не мисли за раздяла, така, че явно е доволна от живота си. Simple Smile
На мен не ми пречи жените да правят каквото и да било. Всъщност след сегашните увеличения на майчинските дори бих настоявал за пълно майчинство. Smile
Е разбира се всеки има различни дефиниции за щастие. Simple Smile Моята е свързана единствено с любов, всъщност във въпросния случай ако нямаше намесено дете щях да посъветвам авторката без никакво замисляне директно да заминава към чужбината.

# 259
Аз се мъча да разбера посланието от снимката на аватара на Джерамито. Не знам защо, но като видя мъжки профил с полуплочки и зърна и ми се струва много изкукуригало.
Сори за отлконението.
Главен готвач в ресторант, пък било то и в Англия не може да се доближи на метър до заплатата на депутат. Наблюденията ми от щатите за заплатите на готвачите не са за нищо супер-дупер добре платено. Да не говоря, че много често ресторанта може да е "фаст фууд" тип. И на МакДоналдс някои му казват ресторант. В щатите, ако ресторантите бяха супер добро място за работа, нямаше да има предимно латино персонал вътре и сервитьорите да се надяват на бакшишите. В Англия едва ли е много по-различна ситуацията. Това, че някой главоч по телевизията се хвали, че е готвил на Брат Пит или на брат му са али бали. Ама му оставили 100 лири бакшиш... Уауууу. Сега като се сгувнясат нещата в Европа с енергийната криза и ресторантите първи ще го усетят. И ако народа се разбунтува - като нищо някой утре може да изяде някой бръмбър рогоносец или какаду в другия край на света и да ни набутат пак противогазите, и да затворят всичко.
Както и да е - темата не е "Не знам как да постъпя".

# 260
Че мъжът е за оставяне - спор няма. Това не е семейство и тези отношения не са нормални. Само се чудя кога и какво е предизвикало тази студенина от страна на съпруга и защо след като и той е нещастен не са говорили досега с авторката за развод. И двамата се тормозят.
Но най-важното е да се помисли той как би реагирал относно детето. И дали ако авторката реши да замине в чужбина с детето, ще си има неприятности с бащата.

# 261
  • SF
Мъжете не искат развод.

# 262
  • Далечният изток
Да бе, като ѝ се начука канчето у форума и тя изведнъж ще заобича мъжа си. Там е счупено вече. Да мисли как ще си урежда от тук нататък живота. Дали сама или с друг мъж...

# 263
А не се ли замисляш той какво е вложил? Време, пари, нерви, пропуснати възможности. За да не стои с теб на сватбата ви и да бяга да пие с приятели , даже работата му да е командировки, едва ли много го радваш. Съмнявам се и че новината за непланираното бебе го е зарадвала особено. Ама на - женен за теб и ходи да блъска, вместо да е с някоя жена, която не го кара да бяга при приятели или в съседния град.
Смисъл...насочù тоя взор някъде извън себе си и позата на пресираната нещастница.
Аз да не съм го карала насила да стои с мен? Не веднъж съм му казвала, че ако не е щастлив, не е нужно да продължаваме така. Той казва, че няма такова нещо, всичко си било наред и че всичко, било само в моята глава. Той преди мен не е имал някаква дълга връзка, не е живял дори с друга жена. В началото се чудих защо, но бързо разбрах. И си казах, както повечето жени, че всички мъже са такива. обичат да излизат, да се забавляват в компанията на мъже и т.н. Но след като се роди детето и всички грижи около него, тогава остана и без работа, финансови проблеми, аз се стремях да го подкрепям във всичко, дори да е грешно според мен, после имаше период, в който той боледува малко по - сериозно, аз бях до него, грижих се за него, като за малко дете. Нещо, което той никога не е правил за мен. Стараех се, да премълчавам, разбира се не винаги, но повечето пъти, когато нещо не ми харесваше в действията му. И после как да го радвам, като от мен самата не остана нищо, от същността ми. Аз го отмених във всичко. Той дори не знае как пералня да пусне. Не защото е глупав, а защото винаги има кой друг да го свърши. Както той казва, когато е вкъщи - Аз идвам да си почивам, ти ме караш да работя. На работа работя достатъчно. Когато му казах, че съм бременна, отговора беше - Добре .. И невъзмутимо продължи да си гледа телевизия. Как точно аз съм го карала да бяга при приятелите си? С това, че винаги съм била до него и буквално той освен да ходи на работа друго не прави... Ако е така, ок .. грешката е моя

# 264
Аз се мъча да разбера посланието от снимката на аватара на Джерамито. Не знам защо, но като видя мъжки профил с полуплочки и зърна и ми се струва много изкукуригало.
...
А снимка с голо бирено коремче?
Бррррр Laughing

Авторката може да не знае колко взимат депутатите, но вероятно иска да каже, че в БГ същият човек би взимал много по-малко за същата работа. Сигурно е права и с оглед и на по-големите му разходи там пак да му остават повече пари.
Това, колко пари получава или не получава този човек обаче, по никакъв начин не показва как той би съжителствал с въпросното дете. Ама изобщо.

# 265
Подозирам че старата тръпка на авторката е просто опит за бягство от цялата действителност покрай нея. И изобщо да няма реална представа за този човек какво всъщност е. За работата  на главен готвач, дето може да забягва когато тя му каже, не знам- някой по запознат с този бранш да каже.

# 266
  • SF
То пък е много важно някой запознат с бранша да каже оня как си ползва почивките. Запознатите с бранша имат поглед върху всички главни готвачи на Земното кълбо, графика им и заплатите им.
Дано не се намери някой запознат с бранша да ръси инфо и по тези въпроси.

# 267
Подозирам че старата тръпка на авторката е просто опит за бягство от цялата действителност покрай нея. И изобщо да няма реална представа за този човек какво всъщност е. За работата  на главен готвач, дето може да забягва когато тя му каже, не знам- някой по запознат с този бранш да каже.
Реална представа? Да, той вече толкова време си губи времето да ме лъже и да ме метне ей така, да не му  е скучно. Харчи си парите да пътува, щото няма какво друго да прави. Когато един човек иска да лъже някой, ще го лъже месец, два, три и ще си намери оправдание всичко да приключи, а в тази ситуация оправдания колкото искаш. Това колко пари взима съм го видяла, да не пред мен, но съм го видяла. Макар, че това няма никакво значение. За да угодя на любопитството, освен главен готвач изпълнява и друга позиция. Така, че тук няма как да има същия стандарт, за същата работа. По повод последното твърдение - когато човек иска, намира начин.

# 268
  • SF
Е как така има и готвач, и друга позиция!? И от двете ли го пускат във ваканция? Какъв е този закъсал ресторант, щом може да си позволи главният му готвач да пътува до България, за да прави секс с женена жена?! И пак не казваш колко му е заплатата. Ние как да те съветваме, като не знаем такива важни неща?

# 269
Разсмяхте ме!Не знаех,че работодателят трябва да пуска главния си готвач в отпуск до бг.,че и кекс да прави!

Общи условия

Активация на акаунт