И аз игнорирам всяко мнение, което не ми харесва.
Иначе от глупости ти идва да се гръмнеш.
Викам, да не спираме,, а да продължим да я спасяваме с въпроси колко печели любовникът й, тя откъде знае колко печели, питала ли го е, той сам ли й е казал, нали не я интересува, ами ако след 5 години й се нарадва и я зареже... Тези варианти мислила ли ги е??
Някои от нас повече се развълнуваха от доходите му и стандарта му на живот, отколкото жената. Тя поне се чувства неудобно да отговаря на всички въпроси, с които я заливате, но на вас не ви пука да ги сипете на килограм.
Освен това те забравят, че вие вече сте имали връзка и сегашните ви разговори продължават дълго, а не сте се запознали миналата седмица в Тиндер и тази вече пускаш тема, готова да тръгнеш с детето при непознатия.
Без да съм ги питала, и да ме интересуват, моите съученици сами си казват какво имат и как живеят. Единият си купува втори апартамент в Банско, друтият къща на плажа в Гърция, трети, преди да се видим, първо се интересува къде е срещата и защо е там. Трябва ли да го питам, ама ти с това Хепи, колко пари изкарваш?