Не знам как да постъпя

• 12 378
  • 357
  •   1
Отговори
# 300
Да, де.

Между другото, кефи ми как удобно заобиколихте колко внимателно е огледала какви са му финансовите възможности.
Когато двама души си споделят всичко и разговарят на всякакви теми, не е нужно да оглеждаш това и онова. Ако вие питате мъжете колко взимат, аз не. И не ме интересува.

# 301
Обърках се, хем изговаряте всичко, хем не знаеш, не питаш и не те интересува.
За протокола. Омъжена съм от 22.5 години и знам ММ колко получава.

# 302
  • София
Авторке, наивно подхождаш. Дано извадиш късмет. Иначе няма да си първата излъгана. От чужбина е много лесно да лееш сладките приказки и да идваш на периодични рандевута. И да, дори години. Може да бъркам, но е притеснително, че ти не взимаш в предвид възможността ти да бъркаш. А и дори да е истински навит господина, на терен не се знае как ще реагира. Ти трябва да си готова за всеки вариант.

# 303
Ами няма нужда да питам, той сам ми казва.

# 304
Да, де - първо беше това, онова, трето нямало значение, но , по твои думи, се виждало колко изкарва, и че е много, значи за теб има значение. Сега се оказва, че ти споделя, без да питаш.
Маурицио кой?

# 305
Хайде сега Маурицио. По скоро залагам на Лоренцо или Янко. В най-лошия случай Исус

# 306
Не, не. За друг Маурицио говоря, ама авторката не е Патриция.

# 307
Аз не дочетох всички мнения, но...направи ми впечатление, че сегашният и мъж просто почти не е в къщи. Може би и той си има нещо странично..В къщи съжителстват като съквартиранти..или на мен така ми се струва. Ако  етака, то тя се чувства нежелана и търси някой, който я разбира, обича..и то в нета. Незнам сложно е.

# 308
  • София
Според мен на първо място трябва да се разделиш със сегашния ти мъж. Само се мъчиш в такава връзка. По-добре сама отколкото така. Детето ще се справи с това, децата са много силни. Изживяла съм го това с пренебрежението от съпруга и деца имам и се разведохме. А относно другия мъж, по-добре е ти и детето да сте си в България. В никакъв случай не оставяй детето си. За него е добре да вижда и майка си, и баща си. Другият мъж да дойде в България щом толкова държи на теб и пробвайте лека полека.

# 309
Изобщо не ме разбрахте. Не съм казала, че на човекът нещо му има и затова е сам  или без брак. На него може нищо да му няма, просто на жените около него да не им изнася.
Попитах дали знае какъв живот водят хората в този бранш.

# 310
  • Great Britain
Ами няма нужда да питам, той сам ми казва.
Кой от двамата ? Съпруга или любовника?Или и двамата?

# 311
  • Швейцария
Е тя авторката си е решила и игнорира всяко мнение, което не й харесва. Викам да спрем и да я оставим да си троши главата. Да остави поне детето на бащата, вместо да го мъкне незнайно къде. Като види живота с Казановата главен готвач, сама ще се върне и толкова.

# 312
  • Далечният изток
А вариант да е окей животът с готвача няма, така ли?! Ще си тръгне от мъжа си и после ще се върне.... Затова по-добре да си стои на г*за... Rolling Eyes

# 313
  • Швейцария
Никой не казва да си стои на г..а. Като не иска мъжа си, да се развежда. За детето все ще е стрес. Ама по-малък стрес ще е да си е в родината. Тя ако иска, да ходи, но без детето. Поне на първо време. После ако нещата потръгнат, да си го вземе. Ама дълбоко ме съмнява. Тя пита как ще е най-добре за детето. Ми няма да е добре да го помъкне някъде, без да знае дори език. Ако въобще бащата разреши. Нищихме го това 100 пъти. И за статута също удобно забравя. Тя в Англия не може да стои без статут, ако не е омъжена за готвача. Най-много нелегално, но детето нали трябва да ходи на училище, то е на 8. Да ме поправят тези, които са в Англия, ако греша.
Аз съм го играла този филм с емигрирането два пъти, веднъж аз и после взех ММ от БГ при мен. И без дете, и с подготовка години наред, беше ходене по мъките. Първо, никой не е казал, че ще си намериш работа веднага. Второ, един готвач, ако ще и в топ ресторант да е, не може да поеме жена и дете. Те са едни от най-ниско платените професии. Жената трябва много бързо да намери работа. Първо се мисли за статут, работа, здравни осигуровки, квартал и училище (не всички квартали са добри за дете), гледачка за детето. Ако това не е уредено, не знам...Не казвам, че е невъзможно, но без конкретен план по тези въпроси, аз не ги виждам нещата.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 01:03 от JennyBG

# 314
Авторката явно си мисли, че местенето в друга държава е като да се премести от Асеновград в Стара Загора или от Попово в Търговище. Сама казва, че има спънки с английския, което силно я ограничава откъм работа. А детето със сигурност не го говори, което значи, че не може просто да го завлачи там и да го пусне в близкото училище. Пък и освен нейния евентуален статут, удобно се пропуска, че тя веднъж да се разведе и да остави това дете тук, 'докато си стъпи на краката' (ако изобщо), после няма лесно и бързо да ù го дадат - и това при условие, че скрие, че всъщност е хукнала по любов.

Общи условия

Активация на акаунт