Не знам как да постъпя

• 12 379
  • 357
  •   1
Отговори
# 285
Ми като чета той колко време го няма и като се прибере как само иска да си почива... Не ми изглежда като човек, който обръща много внимание на детето-може и да бъркам...
А сега детето защо не я спира?
Аз  също съм разведена. Разведох се, когато детето ми беше на 4 години...
Не мисля, че в подобна ситуация детето може да расте пълноценно.
Не мисля, че жените трябва да се разведат, когато намерят друга опека!
Трябва да се развеждат, защото не са щастливи и уважавани, възпитават децата си сами(макар да имат мъже), не получават нужното, нормално човешко отношение... Не мисля, че една потъпквана майка е добър пример за сина или дъщерята си... Когато такива ситуации се нормализират, има риск и децата да си търсят такива партньори. Момчетата да търсят жени-слугини, а момичетата да си търсят покровители вместо мъже и да нямат право на глас, защото това са видели от мама и тати...
Но за мен, разводът заради друг-трети човек, е да попаднеш от трън, та на глог.
Това решение трябва да се вземе без да има други, допълнителни, подвеждащи ситуации.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:41 от eleaa

# 286
Ladymoon, мъжът ти има ли дори и бегла представакаквосе случва в главата ти? Ако поискаш развод ще е нещо, което очаква ли или гръм от ясно небе? Ще е с склонен ли да разпише декларация на детето?
Дадоха се доста съвети за действане стъпка по стъпка с време за адаптация на всички замесени. Англичанинът, както го наричат в темата с какъв статут е? Или е британски гражданин. Проверила ли си условията за получаване на виза?
За адаптация в Англия на деца и възрастни мога ферман да напиша, но няма смисъл в момента.

# 287
А според теб ще има ли съществена разлика между мъж, който се прибира 10 дена и такъв, който работи(или не знаеш работи ли още или е останал с приятели до сутринта, който спи през деня(все някога трябва)? Този човек ще има ли енергия и търпение още двама да му живеят в къщата? Сам е, запитвала ли си се защо?

# 288
Ladymoon, мъжът ти има ли дори и бегла представакаквосе случва в главата ти? Ако поискаш развод ще е нещо, което очаква ли или гръм от ясно небе? Ще е с склонен ли да разпише декларация на детето?
Дадоха се доста съвети за действане стъпка по стъпка с време за адаптация на всички замесени. Англичанинът, както го наричат в темата с какъв статут е? Или е британски гражданин. Проверила ли си условията за получаване на виза?
За адаптация в Англия на деца и възрастни мога ферман да напиша, но няма смисъл в момента.
Със сигурност ще се учуди, но нищо повече. А за декларация - според мен няма начин.
Но от всичко написано аз стигнах до правилното за мен. Нито съм тръгнала утре да ходя, нито ще си замъкна детето ей така някъде. Явно съм останала неразбрана от повечето. Колкото и да имам т.нар. розови очила, съм далеч от мисълта да правя необмислени неща по бързата процедура.

# 289
Sorry, че се хабих да задавам въпроси, за да си изясня ситуацията и евентуално да съм полезна със съвет за адаптиране на детето. Минала съм по тоя път с две.
Ти си нясно с всичко и си взела решение.

# 290
Сам е, запитвала ли си се защо?
На този въпрос имаше отговор из първите страници - малко романтично и полудиректно беше писала, че още я обича.

# 291
Ако това е признак на любов, тя не го обича, защото не е сама.

# 292
Да, де.

Между другото, кефи ми как удобно заобиколихте колко внимателно е огледала какви са му финансовите възможности.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 08:17 от Нарцùса

# 293
Той й е всичко, все пак Wink

# 294
  • Столичанин ама не в повече :D
Да, де.

Между другото, кефи ми как удобно заобиколихте колко внимателно е огледала какви са му финансовите възможности.
Емче то и при тебе е така Sunglasses
...а също така да не е психопат, смотаняк, бедняк и/или малоумен.
Сори за оффа ама гледах това https://youtu.be/cTQCbkWUAqY?t=73 и незнайно защо ми напомняш на главната героиня. Smile

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 10:47 от jerami

# 295
  • SF
Да, всички, които са без брак, са  самотни, смотани, грозни, миришещи, психопати, психо-нещо-си, кукуруку, за нищо не стават, даже и една супа топчета не могат да направят. А в секса колко са зле!!! Добре, че вчера бях на любовна среща и днес вече не съм в тази група. Рязко оздравях и се разхубавих! Simple Smile

# 296
Мхм, как е във Вегас?

# 297
  • SF
Е, сега трябва и да подписваме ли? Simple Smile

# 298
Нали за с и без брак ставаше дума.

# 299
  • SF
Еееее, то тогава нашата група рязко се увеличи. Мислех, че "обвързана" върши работа. Щом само подписан брак е критерий: здравейте, всички разведени, съвместни съжителства, тези с по 5 гаджета, но нито един съпруг, такива, които живеят 10+ години заедно, но са без подпис - защо ли??? в стила на темата. Да се замислят защо някой ги ползва за майки, готвачки и гладачки, а не им предлага брак... Ако се мислят за много свестни,... да си го мислят! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хора, шегувам се! Никога не бих квалифицирала хората толкова лесно, да ги приобщавам към групите на нескопосаните по критерий брак, обвързаност, гаджета. Такъв разговор може само много ограничени и скучни бабички да водят на пейката пред къщата на село и да одумват моми и ергени грозно и злобно.

Общи условия

Активация на акаунт