Не знам как да постъпя

• 12 437
  • 357
  •   1
Отговори
# 165
Ромлянин Joy
Ама не го знаем такъв ли е. То е егати тайната, разказваш си половината живот, обаче етносът на любимия остава строго засекретен. Може да е руснак, арменец, украинец, чеченец, киргиз, афганистанец...

# 166
Може и никарагуанец да е Simple Smile

# 167
Аз не казвам, че е като щерката на Юго, а че е възможно да се доближава. 10 години не можела да си го избие от главата, а през това време е станала майка и съпруга ? Чак пък толкова ?

# 168
Съветът ми е да му тестваш любовта като го поканиш да се върне в БГ заради теб.
Ти си с дете и ако наистина те обича ще си дойде, за да е с любимата и детето й.
Дори да усетиш леко колебание и аргументи как той си е уредил в Англия живота, значи не те обича достатъчно.
Нали, в името на любовта е всичко?!

# 169
Глупости,да зареже всичко в чужбина!Да се вземе най- удачното и за двамата местопребиваване е нужно.

# 170
Глупости,да зареже всичко в чужбина!Да се вземе най- удачното и за двамата местопребиваване е нужно.

да, но те са трима!

# 171
  • София
Е, чий да го дири тука, докато тя е семейна?
Да я подкара мъжа по исков ред и да види развод след три години и 30 години изхабени нерви?

# 172

Той идва, винаги когато му кажа идва. Преди седмица беше тук.

Математиката може и да я нагодим някак си, но на мен горното не ми се връзва. Този човек какво точно работи и колко пари печели, за да е свободен винаги когато възлюбената му е нещастна и да литне насам?

Темата за мен не е пързалка в истинския смисъл, просто авторката изкривява фактите в опит да се изкара невинна жертва. На 17 родителите и са я накарали да прекрати връзка и тя уж много обичала човека, но веднага след това започнала нова връзка. Интересно защо, при положение, че на тази възраст е била много далече от проблема да остане стара мома.

Според мен историята е следната - родителите и са и забранили да излиза с някакво момче. Тя като повечето тийнейджъри бързо го е сменила, имало е дълга връзка, секс, станало дете и подписали. Само че с времето се е разочаровала от мъжа си, междувременно чрез общи познати в влязла в контакт с момчето от тийн годините и имаме голяма любовна история.

А мъжът и изобщо не е такова перде, че да не разбере, че жена му се търкаля с друг по хотелите, просто и е заявил, че няма да и позволи да изведе детето в чужбина. А любовникът и насажда чувство за вина, като и казва, че разбира се заради нея би се върнал, но все пак такъв стандарт като в Англия няма да има. И тя сега се чуди как да подреди нещата, така че всички да са доволни.

# 173
  • София
Работи почасово, сигурно нощни смени и припечелва за споделена квартира, пътешествия до България и хотел за по 3-4 дни през два месеца.

# 174
Всъщност с работа от вкъщи, на много шефове им е все тая къде точно е служителят.

# 175
При добро планиране вече се намират изключително изгодни полети. Тъй като семейна жена с дете надали прекарва 24 часа с него при тези посещения, не е сигурно, че пътува само заради нея.

# 176
  • Great Britain
е
При добро планиране вече се намират изключително изгодни полети. Тъй като семейна жена с дете надали прекарва 24 часа с него при тези посещения, не е сигурно, че пътува само заради нея.
Намираха се.В момента не е така.Добре планираното се отменя пет минути преди полета.Времена.

# 177
Има закъснения и отменени полети,но се намират изгодни оферти.

# 178
Ако работи от къщи и за работодателя му не е проблем в коя държава точно живее, не би трябвало при едно преместване тук да му падне стандарта. Дори напротив, с юкейската заплата ще може доста прилично да си живее. Да не говорим, че едно такова преместване не е задължително да е за постоянно, може да изкара година, през която да даде време на авторката да се разведе, да се разбере с мъжа си и да успокои и семейството си, че нещата не са като на 17 и тя ще поеме по свой път.

Освен това мъжа и може да не е съгласен да се извежда детето не само от злоба, а и от страх за него. Защото жена му се кани да се втурне при друг, в чужбина, напълно финансово зависима, ще си развали отношенията с родителите и може би няма да търси помощ от тях, не се знае това дете в какви условия ще живее и каква ще му е средата. Ако нещо тръгне на зле, ще се наложи институции да замесва, за да доказва, че нещо е против интересите на детето и става сложно. Затова за по-сигурно никакво извеждане и така.

# 179
  • Great Britain
Има закъснения и отменени полети,но се намират изгодни оферти.
При отменен полет и провалени планове, изгодната оферта се обезсмисля.

Общи условия

Активация на акаунт