СЕДМИ клас започна ударно

• 50 088
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, аз също да попитам някой дали получи линка за безплатния тест по БЕЛ?
Добро утро!
И аз благодаря за линка, регистрирах успешно младежа.

# 91
  • у дома
Благодаря за темата! 🌸
Тази седмица ще има входни по всички предмети без БЕЛ и математика. Продължаваме си школата по английски език (два пъти седмично) и уроци по тенис в събота. Ходи с удоволствие и на двете и не мисля да я спирам.
За смените в училище не искам да говоря, че много се ядосвам, а нищо не мога да променя… В нашето училище се сменят всеки месец!
Хубава вечер и успешна седмица на всички 🤗
В кой град сте,защото си мислех,че само при нас е така

# 92
И аз все още нямам линк на имейла, нищо, че ми излезе, че регистрацията е успешна в сряда. Дано до утре да ги получим.

# 93
  • Бургас
И аз все още нямам линк на имейла, нищо, че ми излезе, че регистрацията е успешна в сряда. Дано до утре да ги получим.
Проверете в папка "Спам". Моят линк там го открих. Simple Smile

# 94
Да открих го в спама. Благодаря.

# 95
Аз все още нямам линк, дори в папка Спам. Някой да има същия проблем?

# 96
Линкът при мен също беше в спам. Сега младежът ми се сърди, че е съм го записала, а има мачове и в двата дни и преразказ от училище. Определено му развалих петъчната вечер, ама той никак не взима насериозно нещата, а иначе има голямо желание 🤣

# 97
Линковете за достъп индивидуални ли са за всеки ученик? Ако не са и са за достъп до самия сайт бих помолила някой ако може да ми го прати на лично…
Пак се опитвах да се регистрирам, изписва ми накрая, че е изпратен на пощата, но пак не получавам нищо Sad

# 98
Пишете им на мейла, може би ще реагират.

# 99
Благодаря за линка, момичета! И аз току-що записах младежа, той е на мнение, че е рано за пробни матури, дано стигнем до консенсус Wink

# 100
Пишете им на мейла, може би ще реагират.
Писах им, но не вярвам да отреагират до утре…
Пробвах регистрация и с друг имейл и пак нищо. Явно няма да може да се включи Sad

# 101
Аз не откривам лична полза от подобни проби. Поне за учещите в София и големите областни градове ще има възможности да се явят в реална среда.

# 102
  • Някъде там...
И ние пропускаме. Имаха изключително тежка седмица, нека отдъхнат. А и предпочитам присъствени пробни. Има време, нека натрупат малко самочувствие

# 103
  • София
Доста се колебах и накрая не го записах на никой от тези пробни изпити, но благодаря, че споделяте - страхотни сте.
Моят човек има учител по математика от пролетта два пъти седмично - дано успеят да се справят, защото беше доста драматично положението, ала сякаш напредва. Мисля другия месец да питам за пробни изпити дали да не го запиша, сега рано ми иде.
По БЕЛ го записах в Междучасие, там имат предвидени пробни и ще разчитам изцяло на опита им.
Вчера ме уведоми, че иска да започне да ходи на плуване, което много ме радва, опитвам се в тази връзка от години след известно ходене в началото училище и пълен отказ след това. За съжаление тренировките по баскетбол не пасват хич със смените този срок, та се радвам за плуването.

# 104
  • ВАРНА
зелено човече, супер е това с плуването. За съжаление дъщеря ми ще спре плуването тази година, защото една тренировка + отиване и връщане ѝ отнема много време.

Пробни изпити онлайн не мисля да записвам. Достатъчно присъствени ще има и от школата по бел, и от мг.

Вчера са правили тест от 20 задачи по мат. Дъщеря ми предала на десетата минута. Сега остана и да е без грешка. Винаги предава много бързо и допуска по 1-2 ужасно елементарни грешки. 100 пъти повторих, че това не е състезанието математика без граници, но никой не ме чува... Само едни такива глупави грешки да не ѝ докарат проблеми на нво-то.

Общи условия

Активация на акаунт