СЕДМИ клас започна ударно

• 50 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Много благодаря!
Допълвам - сгрешени 8, 15 и 16 задачи, на 17-та е открила 12 грешки и е сложила една запетая в повече.
Тезата и аз я оценявам на 4 точки, преразказ не прави.
Като цяло съм доволна, тя не ходи на уроци и разчита само на училищна подготовка.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 19:19 от FortyTwo

# 572
Изпратиха ни мейл с резултата по мат- 43.5 т. Първа част 35, втора 8,5. Със сигурност е супер ниско, но пък има време да се навакса според мен, а и е важно, че видя формата.
Математиката беше 10 дни след БЕЛ. Защо няма резултат там идея нямам. Писах им- два дни и нищо.

# 573
Моят син е изкарал 6.5т на втора част 😂.

# 574
Ние явно ще почакаме математиката - освен, ако нещо не се вдъхновят да пратят днес резултати...

# 575
За децата, които са ориентирани към изкуството, Св. Лука правят ден на отворените врати на 3-ти декември.

# 576
  • ВАРНА
Едно бързо питане за ОМ по математика - задачите за общинския кръг се изготвят от РУО на съответния град и са едни и същи за всички седмокласници в сътветния град, нали?

Задачите за областния кръг са едни и същи за цялата страна.

# 577
  • Къде ли не
Едно бързо питане за ОМ по математика - задачите за общинския кръг се изготвят от РУО на съответния град и са едни и същи за всички седмокласници в сътветния град, нали?

Задачите за областния кръг са едни и същи за цялата страна.

Мисля, че за общинския кръг, който се провежда в училищата, в които учат децата, задачите са измислят от учителя по математика, който организира олимпиадата в училището. Сигурно все пак има насоки на какъв материал и какво задължително трябва да има.

# 578
За четвърти и седми клас (и още някой от гимназиалните класове) задачите са еднакви. В пети и шести си ги изготвят на училищно ниво. Скоро гледах някъде регламента. Предполагам, че беше на сайта на Министър Дидева. 

# 579
За четвърти и седми клас и за класовете в гимназиален етап темите и задачите, критериите и правилата за оценяване се изготвят от областна комисия.

# 580
Здравейте,
Вземат лимде предвид точки от Коледното математическо състезание за кандидатсване някъде, както от Олимпиадите. Излезлане дата за него и учителката по МАТ ги пита дали искат да участват. В тази връзка иска да знам дали се вземат точки предвид и има линсмисъл или само за идеята, да ходи?

# 581
Не, не се взимат, само Олимпиадата, и то националния кръг.

# 582
  • ВАРНА
Не, не се взимат, само Олимпиадата, и то националния кръг.
+ Само първите трима в класирането на националния кръг на ОМ получават 100т Simple Smile

# 583
Няма как да се вземат под внимание комерсиални състезания.

# 584
Няма как да се вземат под внимание комерсиални състезания.
Благодаря, просто питам.
Сетих, се едно време за СМГ май вземаха някакви точки за това, от различни състезания.

Общи условия

Активация на акаунт