🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 690
  • 842
  •   1
Отговори
# 270
И на мен това с Гуспата ми се стори като казано от продукцията, ама не е вярвал, че Альона ще го издъни. Видя се как гледа като теле в железница.

Ванчето ми е готин човек, даже и се радвам, обаче Дидо е прав - не спира да мрънка. Прави хубаво впечатление като на момента иска да разясни нещата. Иска и се да не я вкарват във филми. Може пък да не са филми и Альона да има тази женска интуиция. Не сме там през целия ден и не знаем как се държат всички един към друг.

- За Аксения всичко се е казало, ама моето мнение е, че си е просто такава и не си дава зор. Има такива хора по характер. Не са работяги и мразят да им се нарежда. Ще ме изкефи тя да стане фермер и да видя какво чудо ще я патят.

- Довечера ще е интересна май битката. Ще я гледам с нетърпение!

# 271
На мен ми се гледат взаимоотношения, битки и битови задачи, омръзна ми от тези дискусии. На снощната заспах, онази вечер беше много тягостно и досадно също.

Не пиши такива неща. Сърдят се, ходят насам-натам, реват, докладват... да се изтрият истините. Обиждат се.

Ние, като зрители, нямаме правото да се чувстваме обидени от евтиния монтаж и 50 минути пълнеж в 75 минутни епизоди, но се очаква да гледаме 5 минутните рекламни блокове на всеки 20 минути предаване.

За това, пак ще напиша - сърдечни благодарности на Мари Мар, която предоставя линкове и така хората, живеещи в чужбина, можем да гледаме предаването И да превъртаме пълнежа - коментарното студио на двамата водещи и ненужните дискусии. Те влезнали къщи да строят и животни да гледат, без да имат познания, акъл по теми далечни от тях ще ни дават. Айде няма нужда.

... Ако няма сеири на повечето им са скучни епизодите... Та, затова трябва да има.

Сеири винаги ще има, това са, все пак, 20 различни човека. Епизодите да са скучни зависи от монтажистите. Надали от 7 денонощия заснето няма какво да се покаже, интересно за зрителя, в  5 епизода по 50 минути (като изключим коментарното студио). Съботата си е дуел, там не се излъчва друго.

# 272
За анкетата - искам да виждам повече за отношенията между участниците и процеса на работа. Напр. от кадрите с Аксиния и Радо край огъня  се вижда , че водят съвсем нормален и интересен разговор. После в обора,тя искаше да помогне,ама тоя недорасляк не приема. И как караше Калин да му свие цигара,все едно му е длъжен, да се успокоял..Бре!
  Не ми хареса това,което видях на въпросите. Нито една от двете не се представи добре. Не че аз у дома знаех много повече от тях, което е срамота за мен! Веселка си я знаем, аз не очаквам от нея повече. Мажена е образован човек, но в нейната сфера,което не означава , че има богата обща култура.Ако не беше се изказала така високомерно спрямо Весито,нямаше да ме подразни.
   Уф , на фона на отношението, което новите имат към Аксиния, последната ми става все по-симпатична.Камелия ми се срина тотално- голямо мрънкане, голямо клепане .Щатите това,щатите онова. Ами стой си там!
   Радо ми е като накакъв седмокласник на акъл.Каже му някой нещо и той- фръц!
   Не харесвам никак Альона, а дори не съм гледала нейния сезон. Не разбирам как е възможно Гуспата да си вкара такъв таралеж в гащите с нея,като са имали конфликт. Или нещо дрго се крие тук , или не мисли , или си е повярвал ,че е големия стратег.
  Хепи Ванче и тя съученичка на Радо. Абе големи хора, а лапешко поведение и реакции.
   Лили поне запя друга песен. Тъй като аз питах , защо не си отиде при нейните хора, ако е украинка,съжалявам и се извинявам, не съм знаела.Но си мисля, че е от Молдова. Разбирам,че й е тежко, но правейки избор , си носиш кръста.Да, което не значи, че е трябва да сподели мъката си. Не я харесвам.

# 273
Нина нали каза, че Гуспата ѝ е писал щом е разбрал, че и тя влиза. Да я подготвел за Фермата, ако искала. Smiley
Пуснал е пипалца предварително той, пък да видим кой още ще си признае.Wink

# 274
Нина нали каза, че Гуспата ѝ е писал щом е разбрал, че и тя влиза. Да я подготвел за Фермата, ако искала. Smiley

Аз доколкото разбрах тя е искала/приела, ама не се е случило - това говори за мен, той да се е отказал. Явно друга, по-силна (и веднъж вече победителка Wink ) се е съгласила също.

# 275
  • София
И мен ме дразни когато се скатава някой, но ми се стори, че просто иска да поговори с някой , работи само сама и изолирана като че ли и само Радо понеже са на един хал разговаря с нея
Абе баш си се лакираше, което отнема доста време. Радо пък по едно време го даваха да се припича на поляната. Неиздоил животните, ама си почива. Че и дума не дава да му се каже, а Аксения беше отишла с идеята да му помогне.
Мажена се изложи зверски с високопарните изказвания преди теста. Радвам се, че Веселка спечели тортата. Не че и тя блесна със знания. Докато ги гледах как се мъчат на въпросите, започнах да си говоря сама. Joy
Гуспата и той.... гърмян заек, част от екипа толкова време и накрая такъв тъп, ама тъп ход. На какво е разчитал ми е много чудно? Че като вътрешен човек продукцията ще го пощади?! И то точно с Альона да се пробва, какъв психолог е не знам. Като Ванчето се прави - уговарят се предварително навън да се пазят, а вътре се правят, че не се познават.Joy

# 276
  • Вестерос
На мен ми се гледат взаимоотношения, битки и битови задачи, омръзна ми от тези дискусии. На снощната заспах, онази вечер беше много тягостно и досадно също.

Не пиши такива неща. Сърдят се, ходят насам-натам, реват, докладват... да се изтрият истините. Обиждат се.

Ние, като зрители, нямаме правото да се чувстваме обидени от евтиния монтаж и 50 минути пълнеж в 75 минутни епизоди, но се очаква да гледаме 5 минутните рекламни блокове на всеки 20 минути предаване.

За това, пак ще напиша - сърдечни благодарности на Мари Мар, която предоставя линкове и така хората, живеещи в чужбина, можем да гледаме предаването И да превъртаме пълнежа - коментарното студио на двамата водещи и ненужните дискусии. Те влезнали къщи да строят и животни да гледат, без да имат познания, акъл по теми далечни от тях ще ни дават. Айде няма нужда.

... Ако няма сеири на повечето им са скучни епизодите... Та, затова трябва да има.

Сеири винаги ще има, това са, все пак, 20 различни човека. Епизодите да са скучни зависи от монтажистите. Надали от 7 денонощия заснето няма какво да се покаже, интересно за зрителя, в  5 епизода по 50 минути (като изключим коментарното студио). Съботата си е дуел, там не се излъчва друго.
Само че те в един епизод не дават от цялата седмица, а тематично ден за ден да го кажем.

# 277
  • София

Въпрос към Иван - защо миналата година не издънихте Живка или съответно не подкрепихте тезата и за джакузито, а пък сега го направихте и направо закопахт Гуспата Grinning  ? Не че не съм доволен, де ! 

И още по темата ==> Яни защитава Гуспата!

# 278
Защо няма същата драматизация, когато Радо не доиздои животните, каквато имаше с Аксения? Много тенденциозно.

Хепи - Ванче е оксиморон. Драма - Ваня, както беше предложено назад в темата, е далеч по-добре. Голямо мрънкало, с голямо самочувствие.

# 279
  • Велико Търново
Kakто виждаш, Мери, ако няма сеири на повечето им са скучни епизодите... Само строели, градинарствали, с животните, Лили пеела, другите свирели Grinning  Та, затова трябва да има.
Хич не им ги искам. Предпочитам "скучното". Въпреки пък че не виждам какво скучно може да има в един нормален фермерски живот без интриги и без скандали, със съвсем нормални човешки отношения. И винаги съм се учудвала на подобни определения. Наистина ли, за да е интересно нещо, трябва непременно да съдържа такива компоненти?

Ще ме изкефи тя да стане фермер и да видя какво чудо ще я патят.
Не вярвам някой да я посочи за фермер, така че единственият начин е да отиде на дуел и да победи. Което е доста възможно, разбира се. Ще видим...

# 280
  • Вестерос
Самата тема го доказва

# 281
  • Велико Търново
Да, да, Tiffany А, виждам. И знам, че е така. И че не само тук е така.
Просто аз винаги вътрешно съм се съпротивлявала на сеирджийството и някак не мога да приема, че за болшинството това е нещото, което им прави интересното. Защото обикновено резултатът е един - скандали, разправии, агресия. Все неща, които натоварват.

Защо няма същата драматизация, когато Радо не доиздои животните, каквато имаше с Аксения? Много тенденциозно.
Защото когато ветеринарите дойдоха, Радо не беше в язовира за "лични нужди" Satisfied

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:45 от DamaPika

# 282
  • Вестерос
Хляб и зрелища- Древен Рим...

# 283

Аз доколкото разбрах тя е искала/приела, ама не се е случило - това говори за мен, той да се е отказал. Явно друга, по-силна (и веднъж вече победителка Wink ) се е съгласила също.

Предложил и той помощ, но да не казва на никого. Smiley Нина отвърнала, че няма против, добра идея, щото да я подготвел физически, че то какви машни и победителки влизали...Но не се сращнали, да. Може да е бил отбой или друга да е имала по-голяма нужда от подготовка.Smiley

Аз с модната идея на Радо се смях. Влезли са в употреба канапчетата на Бети.

# 284
Въпрос към Иван - защо миналата година не издънихте Живка или съответно не подкрепихте тезата и за джакузито, а пък сега го направихте и направо закопахт Гуспата Grinning  ? Не че не съм доволен, де ! 
И още по темата ==> Яни защитава Гуспата!
++++++ Голям Яни!
п.п. Не всичко е така, както изглежда. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт