🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 644
  • 842
  •   1
Отговори
# 405
твоят идеал, твоите проповеди, може да не съвпада с идеала на другите.
Напротив, голяма част от това, което те проповядват, съвпада с моя идеал, само че на думи. На дела аз виждам точно обратното. Не знам ти какво виждаш.

Ееееееее... ти очакваш думите да съвпаднат с действията. И единият е природозащитник, другият работи с малки деца... видяхме ги, цъфнаха.

Най-много на визитката си (за мен) отговаря Аксиния - стей-ат-хоум-мам, без социални котакти и мудна с тендеция на 10 минути да почива 15. Цял ден чисти едно жилище и готви няколко ястия, ама вкъщи и продукти си има, и уреди заредени (по визитката)... и на фитнес ходи, разбира се - да поддържа тяло, за да поддържа този семеен огън, който я топли и (уж) това ѝ стига.

# 406
Аксения не е злобна, това ми допада при нея. Отделно е едно от малкото оръжия на новите в битките им на арената срещу старите.

# 407
  • Вестерос
Лилито беше права за лакирането. Не знам как лакиращите не са се усетили, че става грозно и на петна. Казаха ѝ, че така им давала Веселка разтвора различен, ами сливи ли имат Ванчето, Валерия и кой беше още там да кажат на Веселка да гледа да е еднакъв разтвора. А като виждат, че е по-рядък що не са го минали два пъти. Малко ми бият по тъча, да е свършено, ама как няма значение. Ванчето наистина я забелязах като дават кадри, че като цяло се подпира и побутва само, другите надупени нещо правят все, тя не. Може пък и да не ни я показват, знам ли. Ето Лили не са ни я давали да лакира отдолу, ама каза, че го е направила всичкото сама. Хубавото е, че поне Ванчето не е седнала да се лакира като Аксения Grinning И всъщност за какво им е лак там се чудех вчера като показаха на Камелия червените нокти.

# 408
  • Другата България
Аксения не е злобна, това ми допада при нея. Отделно е едно от малкото оръжия на новите в битките им на арената срещу старите.
Именно, не е злобна.
И според мен няма лошотия в нея.

# 409
  • Вестерос
Да и аз така мисля за нея, простее ми, мързи я, дразни много, но няма злоба, която виждам в Камелия.

# 410
В началото не бих казала, че не беше злобна. Просто сега почти никой не я харесва. Та се е посмирила малко. От личен опит - не си е взела поука. В момента, в който отново е на върха, пак ще се покаже в предишната светлина. И въпреки, че донякъде ѝ съчувствам като майка на майка и заради социалната изолация, това не ми пречи да не слагам розови очила по отношение на нея.

# 411
  • Вестерос
Предишната ѝ светлина за мен не е злоба, а беше инат и простотия.

# 412
Как се заканваше на другия отбор. Или се дразнеше на Камелия и Елена. Двете със Симона се надъхваха една друга.

Тя ми е женският вариант на Ивайло от миналия сезон. Минус агресията. Той според мен нарочно провокираше, докато при нея това не винаги е случаят.

# 413
  • Вестерос
Аз заканването не го възприемам като злобеене.

# 414
А кога ще започнем темата Мажена?
Според мен е голяма скатавка – няма силата да се изправи пред някого и да си каже открито мнението. Уж оказа някаква подкрепа на Аксиния, но после пред другите много я оплю. Тази седмица пак нея коментира, а мързеливите младежи ги подминава. Снощи вместо да се скара на Радо или да отиде тя да прибере животните, седеше и гледаше.  Не обича да се конфронтира, но и не търси друг подход да си каже мнението.

За качеството на работата, ми прави впечатление, че Новите се справят по-добре и с коването на пода миналата седмица и сега с лакирането.

Лили и Хепито са мега досадни.

# 415
А кога ще започнем темата Мажена?
Според мен е голяма скатавка – няма силата да се изправи пред някого и да си каже открито мнението. Уж оказа някаква подкрепа на Аксиния, но после пред другите много я оплю. Тази седмица пак нея коментира, а мързеливите младежи ги подминава. Снощи вместо да се скара на Радо или да отиде тя да прибере животните, седеше и гледаше.  Не обича да се конфронтира, но и не търси друг подход да си каже мнението.

Мажена излезе голям лисунгер. Разбира се, че коментира нея и я плюе, защото ако не е Аксения на пангара, най-вероятно ще е тя (Мажена). И тя нищо не работи, ама нали е "мамчето"... я толерират. А и знае кога да си замълчи и кога да се подмаже - това липсва при другите жени. Ще има да се върти покрай групичките и да си избира следващата жертва, само и само тя да не е ратай и после да отпадне на дуел, още много време...

# 416
  • Другата България
За Мажена писах още в началото, преди да се беше проявила.....никак, по-скоро отрицателно, мнението ми беше негативно. Абсолютна “невестулка“, която явно е разчитала на името и годините си, за да изглежда авторитетно и вероятно е смятала, че заради това ще я държат като “мама ферма“. Но според мен при първа възможност ще ѝ намажат ските.

# 417
И аз не съм фен на Мажена. Иначе си играе играта. Отиде да прави съюз с Аксения, за да не е следващата отпаднала. Сложи имунитет на Аксения, за да подсили съюза. Иначе и с другите действа. Когато взимаха нещата на Аксения - тя първа писта. Сега я гласи за следващ ратай.

# 418
Е, как да не е злобна Аксения? Нали точно тя започна със злобните забележки относно покрива, опитвайки се да уязви Камелия и Елена, че не са се справили. Що толкова бавно върви този покрив? Колко човека още трябва да се качат на него, за да се приключи? И, дори не се опитваше да прикрие самодоволната си усмивка, докато бъркаше в кошера. Тя, дори си призна, че ги провокира, за да види какво ще излезе от тях. Е, видя... Сега се прави на жертва, на която всички и дължат нещо- уважение, съпричастност, втори шанс, трети шанс...

# 419
Ами не е злобна. А срещу Камелия каквото и да каже и направи, ще я оправдая.

Общи условия

Активация на акаунт