🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 625
  • 842
  •   1
Отговори
# 420
По принцип си права. Но в началото точно Аксения я нападаше. Не обичам да си обяснявам взаимоотношения с неизлъчвани кадри, но е възможно и още нещо да се е случило между тях двете. Факт е, че Камелия точно нея хейти. Също участниците не се ли засичат по кастинги? Може от тогава да не се харесват. Да не забравяме, че ако и двете достигнат финал, се борят за едни и същи гласове. Ако се абстрахираме от ситуацията, те двете доста си приличат.

# 421
  • Вестерос
Споделям моите си възприятия

# 422
И аз да бях там, щях да попитам какво се случва в този покрив 5 дни? Онези двете горе нон стоп, постоянно по 2-4 още човека там, и покривът не е готов. Сякаш замък затварят, не 30кв. Защо се прима за злоба? Сама го е определила като провокация.

Злобна е Камелия, освен и глуповата. Едно американско гражданство взела и света за нея се върти. Колко тираджии получиха този век... Заради жените наистина жертви на домашно насилие, ще замълча и няма да определя кое колко ѝ е било.

# 423
Оф, комбинацията Лили и Альона хич не ми е приятна. Едната много избухва, другата подкокоросва и се самонавиват и става кокошарник.
😰

Окончателно от старите жени смятам, че Валерия е най-адекватна.

# 424
  • Вестерос
Много нелеп скандал между Гечо и Альона 🤣🤣🤣 и двамата Бла Бла, тя крещи и не спира обаче, той се хили и намила .. За две яйца

# 425
Разпределението на задачите беше лошо тогава. Защо жени ще се катерят по покрива да коват, а преди това да режат и да пренасят дъски? Нормално е да им отнеме повече време. А в градината освен Аксения, се мандахерцаше и Радо ( Май беше тогава?).

И аз да бях там, щях да попитам какво се случва в този покрив 5 дни? Онези двете горе нон стоп, постоянно по 2-4 още човека там, и покривът не е готов. Сякаш замък затварят, не 30кв. Защо се прима за злоба? Сама го е определила като провокация.

Злобна е Камелия, освен и глуповата. Едно американско гражданство взела и света за нея се върти. Колко тираджии получиха този век... Заради жените наистина жертви на домашно насилие, ще замълча и няма да определя кое колко ѝ е било.

# 426
Много нелеп скандал между Гечо и Альона 🤣🤣🤣 и двамата Бла Бла, тя крещи и не спира обаче, той се били и той ... За две яйца
А бе да, нелеп е в една реална ситуация в света, съгласна съм.
Ама според мен Альона не е права.

# 427
Альона и Гечо не се търпят като викнат. Все едно дали за яйца, или нещо друго.

Не беше ли Аксения тази, която нарече Камелия и Елена "кучки"? Или беше Симона? И за мен си беше леко злобна лигла в началото, но като и паднаха акциите се посмири. Тя в началото като лидер се виждаше.😂

# 428
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ха-ха, Мажена показа какъв и е "потенциала" като фермерка,
но поне е наблюдателна и си познава стоката.
Дано им отнемат всички кошници и Радо да пътува като дуелист.

# 429
Гечо обаче наистина има нещо против жените. Поне от каквото са показвали досега.

# 430
И е голямо кречетало.

# 431
  • Вестерос
Радо обаче пак мисли само за хората навънка как щели да възприемат, яко е във филма 🤣🤣

# 432
Веселка "МаДжена" ли каза 😭😂

# 433
Ей това Лили бре! "Ние бяхме по-добри." Ама наставникът не каза такова нещо. Тю и то злобно женче.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:57 от cardhu

# 434
  • Асеновград
Хахах Маджена ....не мога. Тази госпожа , нито и отива на възрастта , нито на външният вид , да ходи с толкова къси панталони , потници и т.н.
Злобарката Камелия пак само тя се обажда , като Черна станция...пууу не я понасям. Иван гледа като посран , уж с големите принципи.
Само Аксения се изказа подготвена...

Общи условия

Активация на акаунт