🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 619
  • 842
  •   1
Отговори
# 435
Мале, как можах да напиша, че Евгени е хубав?! Посипвам си главата с пепел.

# 436
Браво на Ели за млечните продукти!

# 437
  • на село
Май ще викне Яни за дуелист, а ми се иска да е Гуспата.

# 438
Не ми харесват новите, и това си е.

Чиниите в язовира ли ги мият?!

# 439
Видяхте ли силата на bgmamma? Предаването завърши с надпис, че няма пострадали животни при заснемането.
😁

# 440
Ох, ама тая Ваня, на колко години жена е, та се държи така  неуравновесено? Айде ще ги трампят с Аксения и да я видим при новите ще й хареса ли?!

# 441
АВО1, благодаря за надписа!

# 442
Веселка "МаДжена" ли каза 😭😂

Мажена или МаДжена… все л*йно. Нахално и надменно. Не се гледа каква отпусната бъчва е, при първия дуел аут, ама иначе балалайката не спира.

# 443
  • Вестерос
И чинии мият в язовира и се къпят там с разни сапунки Grinning Grinning

# 444
Правилото, че всички, които са на финал, трябва да са минали през поне един дуел, предполагам, че все още е в сила. Може наградата за първия отбор с 5 победи да е, че за участниците в него то не важи.

# 445
Абе това миене на чинии в язовира малко нередно ми идва. От една страна - сапуна в язовира, от друга - много нехигиенично. Дано само мазнотията да свалят там и да си преваряват вода за истинското миене.

# 446
  • София

___    
Фермата - сезон 8, епизод 23 (29.09.2022)

# 447
  • София
Тая Камелия е страшно зло.
Каквото й да направи Аксения- все ще е грешно. Няма угодия.

# 448
  • Велико Търново
Изчетох близо десет страници. Всички се възмущават. Преди това всеки втори (образно казано) се жалваше, че му било скучно. Но ето, че "скуката" отпреди беше в пъти по-добре.

Имам чувството, че Альона, ако не се скара с някого поне веднъж на два дни, няма да я бъде. Абсолютно не беше права в скандала им с Гечо. Още повече, че ѝ е ясно, че той хич не си поплюва и няма да ѝ мълчи. Знае по каква причина на Дидо се готвят яйца, ама и тя искала. Няма да се учудя, ако даже нарочно го е казала точно пред него. Ами прав си е Гечо - ако за Альона има, трябва да има за всички.

# 449
  • София
Аз за скандала с Альона и Гечо не съм сигурна кой крив, кой прав. Веселка каза, че има яйца и за другите, а и Альона тогава няма да яде от яхнията. Но много зависи какво са се разбрали какво ще ги правят останалите яйца, ще ги закусват ли, нещо общо ще се готви ли и тн. Тази част не ни я показаха, то наистина и няма значение. Двамата все щяха да намерят за какво да се сдърпат, с чепати характери са. Едва ли ще им е единственият скандал.

Радо никаква поука не си е извадил, извинява се, че са ги наказали. Камелия и Мажена обърнаха палачинката. Евгени ми направи впечатление, че изяви по-твърда позиция, а той досега се пазеше от конфликт с Радо. Очаквах отново да не вземе отношение.

Мажена много злобно направи забележка за доматите. Чавдар също го направи миналата седмица, но неговото поне беше правилна забележка, а Мажена се изложи съвсем като Веселка показа, че са вързани правилно.

Общи условия

Активация на акаунт