🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 516
  • 842
  •   1
Отговори
# 645
Страшно бичме е този Радослав. А радостните Калин, Иван и Камелия не мога да ги гледам направо.

# 646
Е нали с онзи много разбиращия от точки ги редиха тия точки...
Начи от такова падане може и да счупи ребро! После с тоя колан баш през ребрата... да се довърши, егати!
Не искам Радо да победи каквито и причини да се цитират. Камелия не мога ни да я гледам, ни да я слушам! 🤮

# 647
Много ме хвана яд, какво се замота Дидо на тези въжета.

# 648
Замотаването на въжето му "изяде" много повече време.

Тази игра с цепенето и рязането е негова може би, но пък ѝ е дал само една точка. Което много ме изненадва. Грешно точкуване.

Не мисля, че е грешно точкуването. Ако беше минал нормално през въжето, дори без да е извънредно бърз, взимаше битката с две минути разлика. Уникален малшанс!

# 649
  • София
Дидо падна много лошо на релсата, като дадоха повторенията всеки път изтръпвах. Ще осакатят хората тези... водещи.

# 650
Не знам, като са слагали точките Гуспата не е ли обяснил на Дидо каква е цаката с отмотаването.

# 651
Замотаването на въжето му "изяде" много повече време.

Тази игра с цепенето и рязането е негова може би, но пък ѝ е дал само една точка. Което много ме изненадва. Грешно точкуване.

Не мисля, че е грешно точкуването. Ако беше минал нормално през въжето, дори без да е извънредно бърз, взимаше битката с две минути разлика. Уникален малшанс!

Омотаването във въжето не е малшанс, а липса на концентрация. Иначе съм съгласна, че взимаше играта без него.

# 652
  • Другата България
Имах предвид, че както вече написах, Алманаха трябваше да е за 5 точки.
Дидо е интелигентно момче, Радо нямаше шанс там.
На него му дай да блъска, нали виждате.
Жалко.

# 653
  • Велико Търново
Ние знаем ли коя игра е за 5 точки?
Да, щом я дадоха в "След рекламите", значи не е за 5, но реално към момента не е известно.

# 654
Ба си! 😵☹️

# 655
Ееее жалко.

# 656
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Уффф, този Радослав вярно как блъска..... Не виждам Дидо как ще успее. Онзи има много груба сила. Наистина  Иван и Андрей са като миньони до него.

# 657
  • Другата България
А, той не минал....що реших, че е била първа битка, аз пуснах с половин час закъснение.
Е, значи сега, все пак познах, че е наблегнал на физическите битки, но пък и да не ме разочарова сега.....

# 658
  • Вестерос
Мисля, че е ясно, че Радо бие.

# 659
  • София
То Дидо пее ли сега, нали имаше новини, че имал проблеми с гласа и имат временно нов фронтмен? Това заради Фермата ли е било или наистина има здравословни проблеми и не трябва да пее?

Общи условия

Активация на акаунт