🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 512
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Е, Дидо дори не е прочел Алманаха. Жалко.
Е, и аз си затвърждавам прогнозата, че Дидо ще е аут.

# 661
  • Вестерос
Мисля, че от миналата година Д2 са с друг певец

# 662
  • Велико Търново
Въпросите от историческите алманаси са общо взето по-лесни, отколкото тия гъби, билки и води. Та в тоя кръг май повече е въпрос на късмет. Не знам дали е трябвало да даде 5 точки Дидо на тази игра. Особено като се видя какво им се е паднало.

# 663
  • София
Въпросите от този алманах са напълно излишни. Дори да го прочетат, никой няма да ги помни. Идеята е да рекламират и съответно продават алманаха.

# 664
  • Другата България
Точно на това, което им се падна....вярно, че аз съм стара леля с две ДХ, която е обиколила и обикаля балнеохотелите в страната, но пък Велинград и Павел баня са места, на които надали има човек, който не е ходил или не е чувал. Дори и да не си ходил, от обща култура, веднъж като го прочетеш...не знам, яд ме е , защото екземпляра Радо ще остане.
Страхотно дете има Дидо, аууу, какъв сладкиш! Heart

# 665
Радо няма дете. 🙄

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм за Радо, не че не харесвам Дидо, но ми писна все старите да бият. Нещо и много им се вирнаха носовете, да се приземят малко.

# 667
Хич не искам Радо да остава,но като гледам оставащото време това ще е последната битка. Жалко за Дидо,много ме е яд Confused

# 668
  • Вестерос
Въпросите за гъбите са излишни 🙄

# 669
А на новите носовете им влязоха вирнати.

# 670
  • Другата България
Няма, естествено, чукча писател.
Редактирах, мерси.

# 671
  • Велико Търново
IriS`, няма как, то това се очакваше. И за мен беше една от причините, поради която не исках Радослав да бие. Но... ще трябва да им ги търпим вирнатите носове сега. До следващия път, когато някой ще им ги натрие.

За сярата във водата на Велинград го знаех, но за Павел баня не ми се е налагало да чета и не знам. Не съм и ходила на нито едно от двете места. И за масловката ми беше лесен въпросът. Имах предвид, че като цяло тези въпроси изобщо не са лесни, особено като се има предвид колко много видове гъби и билки имаме, а и находищата на минералните ни води хич не са малко. Информацията, която трябва да се прочете, е обемиста и за толкова кратко време е почти невъзможно да се запамети.

# 672
За пръв път от цели седем въпроса от Алманаха успях да отговоря само на два -  единия исторически и онзи за сярата. Какви са тези гъби и минерали? 😂

Много тъпо се получи на първата битка. Ако Дидо не се беше заплел на въжетата, сега можеше да са 5 на 2. Ама, шанс. Сина му между другото е едно към едно с него.😄

# 673
  • Другата България
100% Дидо има травма от това падане.
Сега го държи адреналина, после обаче не ми се мисли.

# 674
В 4-ти сезон ми беше изключително нагласена победата на Дидо. Не го харесвах. Като разбрах, че ще влиза и тази година и си пожелах да се разкара по-бързо и дано отново да не са го нагласили за него. Е - съжалявам! Не мога да повярвам, но за тези 3 седмици си промених изцяло мнението за него. Уникален човек! А Радо…няма ѝ да го коментирам…Много ме е яд за Дидо! Много!

Общи условия

Активация на акаунт