🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 520
  • 842
  •   1
Отговори
# 75
Тоя пък, полицая, името му забравих, какво захапал и той Аксения?! Все за нея щял да гласува! Няма значение какво ще става, как ще се развива играта... много приткоумно.
Този е полицай…?!?!? ОМГ…

# 76
  • Вестерос
Евгени е катаджия 😁

# 77
Евгени бил, сега го проверих.

# 78
Единствения, който ми се вижда хубав, е тоя Евгени, ама... то под шапка, казват, че акъл не вирее. Жалко! Присъстващите тук, са изключение, разбира се! 😇

# 79
Оффф, само на мен ли ми е скучно, че пореден сезон мъжете до дупка ще номинират жени за ратаи, дуелисти и т.н.? Това е сигурно 3-4 сезон с подобно развитие. Чак втръсва. Единствената разлика е, че тук сякаш поне и жените се усещат.

И на мен ми направи впечатление как Калин и този безличник талибанин (Евгени???) съвсем честно си признават, че вечно щели да слагат Аксения за ратай. Така и не се сетиха да сложат лимит на тия ратайство, та дори и на поредни дуели.

# 80
Е, сложиха лимит, с тия медальони, забравих фирмата
Благодаря за темата.

# 81
От старите Нина е ратай.
Мажена според мен ще ги стегне. Може и те да вземат повечето кошници. Очаквам тя да победи в играта за въпроси срещу Веселка и, ако всичко друго им върви, ще спечелят. Така като я слушам ще прати Радо дуелист и ще стане интересно.😁

# 82
Ааа не. Тия амулети може и да не бъдат използвани от фермера / Яни напр. /, или да го даде на някой друг.
Камелия пак зее нещо срещу Аксения, ей зловредно същество. Пък се пери, щяла да придизвиква Веси и да я накаже - от любов към Симооонка. Ти да видиш!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:34 от cardhu

# 83
  • Другата България
От старите Нина е ратай.
Мажена според мен ще ги стегне. Може и те да вземат повечето кошници. Очаквам тя да победи в играта за въпроси срещу Веселка и, ако всичко друго им върви, ще спечелят. Така като я слушам ще прати Радо дуелист и ще стане интересно.😁
Благодаря.

# 84
  • Велико Търново
Гледам със закъснение. Прави ми впечатление по време на церемонията по смяна на властта Радослав какви погледи вади - като ранен бик. Такъв злобен за първи път виждам във Фермата като че ли. Може и да ми се е сторило, де, защото знаех кого са избрали за ратай. Нищо чудно и да си е очаквал.
Сега очаквам да видя защо Лилия цивреше преди рекламите.

# 85
Защо не я харесвате тази Лили?

# 86
  • Велико Търново
Специално в този сезон не я харесвам именно защото все нещо хленчи, все е нещо недоволна, даже и не съм убедена дали се включва равностойно в работата.

# 87
Тези нравоучения от страна на пастор Чавдар и наставничката Бети днес много дотягат. Като гледам и Финци ще започне да приглася след рекламите.

# 88
Аййй, какъв е този нравоучителен тон - един час начукване на канчето. Ясно, че Иван и Андрей трябва да си рекламират другия проект ДНК, ама чак пък такъв драматизъм и кахърност, тц, тц, тц.

# 89
  • Вестерос
Чавдар ми дойде малко в повече, както и Бетито, то много лесно да се каже имайте по минимум три деца...

Общи условия

Активация на акаунт