🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 522
  • 842
  •   1
Отговори
# 90
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не мога да ги трая тези нравоучителни слова и патоси, хората не са идиоти, айде няма нужда, всеки знае за него си кое и как. Скука, явно е време за Домът на дракона.

# 91
Ох не знам, обаче ми е много сладко това момиче Мирела, толкова добричка и истинска, наистина ми е много симпатична, успя да ме разплаче положително.

# 92
  • Велико Търново
Не знам дари са успели да направят нещо с тоя канап, но поне ръцете им се мърдат на жените от Старите герои. От Новите надежда май на един два пъти само Елена и Мирела дадоха. Стори ми се, че много късички им ги отряза Бети. Вържат нещо там, но така и не разбрах каква точно е ролята на тези възли при вързането на луканки и суджуци.
Поне стана ясно, че Лили не се е разплакала във връзка с интригите в отбора. Темата, която подхвана Финци, действително е тежка и болезнена не само за тях вътре, но и за всеки един нормален човек.

# 93
  • София
Толкова ми досадиха, че ги махнах.

На Мажена нещо й нямам вяра. Манипулаторка пада,

# 94
Толкова ми досадиха, че ги махнах.
Аз за пръв път превключих на Игрите…
То бива, бива проповеди, ама вече ми идва в повече!

# 95
Много безсмислен епизод. В предишни сезони имало ли е такива пълнежи? Явно Аксения като не е на тръстиката, няма пикантни моменти.

# 96
Не мога да ги трая тези нравоучителни слова и патоси, хората не са идиоти, айде няма нужда, всеки знае за него си кое и как. Скука, явно е време за Домът на дракона.
И аз тъкмо ще си го пускам Wink
Винаги, като почнат с тези нравоучителни речи, превъртам (буквално и преносно Grinning ).

Тези кончета за суджуците можеха да ги дадат и на мъжете. На моменти коментарите, че жените трябва винаги да вършат нещо, ми идват сексистки.

Чавдар ми е симпатичен, но според мен не му е потръгнала кариерата и затова си е отворил пекарната. В това по принцип няма лошо, но не ми харесва, че го извърта все едно е избрал семейството пред кариерата. Също така ни чете морал, че едва ли не всички трябва да постъпват като него. Ами не, много хора имат хем успешна кариера, хем хубаво семейство. Някои хора пък предпочитат да се отдадат на кариерата си. Това не ги прави хора с грешна ценностна система.

# 97
  • София

Епизод 20 (26.09.2022)

# 98
Има смисъл в това, което говореха. Явно всички по-горе са много млади и разговорът за семейство и деца им звучи тъпо, скучно и нравоучително. След 20-30  години ще мислят другояче. А относно Веселка - и в нейния сезон и сега - й симпатизирам. С какво ви дразни?

# 99
Чавдар има огромно его, което гледа да подхрани някак. То и приказките му за жените не са толкова с цел сексизъм, колкото че за посредствени мъже като него е някаква утеха да се успокояват, че са ниво над половината население на земята ей тъй от нищото. Аз още му помня приказките как жените не трябвало да ръководят, щото имали цикъл 🥲 а пет минути по-късно блъскаше по масата и се звереше, когато осъзна, че фермерството му няма да е безгрижен деспотизъм. Най-смешното беше, че Ваня, която си беше шантава отвсякъде успя къде по-дълго да запази някакво добро състояние на духа и самообладание, а Чавдар ПМС-а му трябваха няколко минути да загуби контрол.

# 100
  • на село
Тези разговори за загубата на близки, за опустели родни къщи винаги ме натъжават, става ми болно и ме жегват, затова не искам да ги слушам и сама си зная мъката.

# 101
Продуцентите, стига сте ни поучавали, изтърка се тоя сценарий вече. Сега разбирам защо Чавдар е вътре, да има кой да реди премъдрости за живота. Говорят сякаш са на по сто години. Никакъв живец и настроение. Този сезон държи челно място по тъпота.

# 102
На мен не ми е скучно, но ми идва в повече: правете поне по 3 деца. Бременна съм с първото си дете, на 30 години и не мога да опиша колко ме е страх как ще го гледаме със задаващата се брутална икономическа криза. Отделно съм спряла да гледам новини, защото като чуя за Украйна, за поредното бедствие, породено от климатичните промени, направо се чудя защо сме го направили това дете и как ще живее за напред. Няма по-важно от семейството: факт. Ама дайте да си говорим сериозно: колко хора имат възможността да се погрижат за това дете? Защото не мисля, че е цел да го създадеш и после да се мизерства. Не било важно да имаш къщи и прочие: когато ги имаш, може и да не е важно, когато живееш под наем и си изгубиш работата, ще те питам колко не е важно. Пък и за късмет в тоя момент си с третото на път, дай тогава да ги питаме, как се действа. Всеки си преценява възможностите и айде да не ми вменяват чувство за вина, че не съм си сложила розовите очила (брей, че и рима ми се получи).
Има смисъл в това, което говореха. Явно всички по-горе са много млади и разговорът за семейство и деца им звучи тъпо, скучно и нравоучително. След 20-30  години ще мислят другояче. А относно Веселка - и в нейния сезон и сега - й симпатизирам. С какво ви дразни?

# 103
  • София
“Новите” мъже изобщо не ги слушат главите. Изключвам Влад.
Тия като нищо щяха да пратят Аксения в обора за втора седмица. И защо? Сигурно много я харесаха като ратай? Или просто ги кефи страшно  да мачкат една жена? Иван е сложил дивия поглед на бик и гледа непреклонно и страшно. Евгени пък щял тъпо и упорито да гласува за Аксения до дупка… Тия даже не вдяват, че са във Фермата, за да играят една игра. И че с този начин да я играят са едни най-обикновени пешки, които ще отпаднат рано-рано. Толкова са жалки.

# 104
Добре, че Мажена спаси Аксения, че иначе онези глупавите наистина пак щяха да си я причинят за ратай. Иван от новите е проклето, злобно човече.

От новите ме разочарова Нина. Пролича си колко е сърдита, че я избраха за ратай, но се старае да го прикрие. Въобще, оставя ми неприятно чувство нейното участие, а толкова се радвах, че отново влиза, много, много рано си тръгна от нейния сезон.

Лили се показва като доста долен човек. Уж са приятелки с Нина, а не спира да пуска едни такива тънки коментарчета по неин адрес - различна била пред камера, страх я било от арената... Ами, Лиляно Облакова, дори и да забелязваш нещо нередно, казваш го в лицето на приятелката си, а не на камерите зад гърба и. На такива приятели, мерси.

Беседата с Бети и Ники... не ми допадна тая проповед. Всеки има своя път, няма нужда от вменяване на вина, само защото някой има различно виждане за живота. Нямам против да има дискусия, ама целият този рев и сълзи ми дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт