🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 595
  • 842
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Радко го виждам на дуел тази седмица, по-логично е от Нина. Малена даже го каза, че Нина ще дръпне Мирела и Мирела има голям шанс да е аут.

Лили няма как да се върне в Украйна при роднините си 🙄

# 136
  • София
Ваня участвала ли е в Максимала на Гуспата? Щото според Альона били близки. Ваня и нейните 6-ца се събират при Андрей, май и други бивши фермери са присъствали.
Да, участва в тазгодишния сезон, тъкмо вчера гледах първите два епизода. Но те старите по принцип май си се събират в по-голямата част и си поддържат някакви отношения. И не само с хора от собствения сезон, а от всички сезони. Така че нищо чудно да има такива завери помежду им.

# 137
Ще ме изкефи Радо да се направи на големия мъж и да извика Гуспата или Дидо, и да го опукат като стой, та гледай.

# 138
Иван със силната визитка, че не понася насилието над животни, клекнал измежду овцете и козите и ги обижда, наричайки животното, което той плаши, просто коза - не разсъждавала.

Сори за късното включване на изкоментирани неща, ама ей сега пускам епизода.

ПС. Мерси, Мари Мар, за линка! bouquet

# 139
Вяня е участник в новия сезон на Максимал, който обсъждаме тук. Има и още няколко добре познати лица на Фермата като участници. Всеки е добре дошъл Simple Smile

Мъжете на новите са потресаващо глупави ... да не използвам по-силна дума.
Забелязвам, че времето което ми отнема гледането на един епизод започва да намалява сериозно през последните няколко епизода. Вчера превъртях над 30мин може би на бърз ход напред Sad

# 140
Продукцията като е инвестирала пари за сини и червени якета и жилетки, не останаха ли парички за тези шапки-евтинджос, които фермерите на седмицата трябва да носят? Много нехигиенично ми се вижда да си предават една и съща от човек на човек... гнус голяма. Същото като да бъркат с лъжиците по тенджери, да ги облизват и пак да бъркат.

# 141
  • София
Пуснах нова анкета

Ивайло, ще прави ревюта на епизодите в неговия ютюб канал. В това видео коментира епизод 1
Ще кани и стари кадри от предни сезони да коментират този сезон

# 142
Шанса да гледам доброволно Ивайло е по-малък от нула Simple Smile
Анкетата има грешка, разрешава само един глас.

# 143
Не бих си причинила Ивайло доброволно
Защо Гуспата да шепне на Альона за кого да гласува, след като тези разховори вече не са забранени?
Дали просто тя иска да направи интрига..

# 144
Не бих си причинила Ивайло доброволно
Защо Гуспата да шепне на Альона за кого да гласува, след като тези разховори вече не са забранени?
Дали просто тя иска да направи интрига..
Според мен наистина е шепнал, защото е знаел, че не го снимат и чуват, но защо е искал да го скрие не знам.

# 145
Този Ивайло от кой сезон беше? Имам спомени ,че беше голям гадняр с жените и като цяло.То и по-физономията му си личи ,че е като невестулка .

# 146
  • София
Уф, спрете да гласувате
Сега ще пусна анкетата отново
Не мога да редактирам и след такава грешка с броя гласове няма как, ще я изтрия
След минути я пускам отново

за Иво.
Да изпреваря някои нападки. Знам, че е мразен във форума. В случая аз просто намирам инфо и го споделям, както правя във всички мои теми навсякъде. Информирам. Може пък на някой да му е любопитно и да гледа. Не задължавам никого да гледа канала му и не ме интересува дали някой ще гледа или не.
Мерси Simple Smile

# 147
Анкетата при мен Simple Smile
1. Мажена. Веселка не ми блести с ум и обща култура.
2. Ще заложа на старите, много по-стиковани ми са в момента.
3. Поредно равенство според мен, сигурен съм, че Веселка няма да се провали и се колебаех между старите и Х, залагам на Х
4. Старите
5,6 Независимо дали старите или новите спечелят залагам за Радо като първи дуелист.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:07 от Bengun

# 148
Този Ивайло от кой сезон беше? Имам спомени ,че беше голям гадняр с жените и като цяло.То и по-физономията му си личи ,че е като невестулка .
От миналогодишния.

# 149
Относно анкетата - тестът по история няма ли да е между двамата фермери - Веселка и Мажена, или съм изпуснала нещо Sweat Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт