Търся електронна книга - 40

• 90 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
В друга тема прочетох, че книгите на Никол Калева били много хубави. Ако ги има някой може да ми ги изпрати
stassyjud88@gmail.com
Благодаря
Никол Калева не е издавала електронни книги. Само на хартия.

# 691
Търся ,, Алиса и петък вечер'' някой ако я има би ли ми я изпратил

milito0yy96@abv.bg

# 692
Здравейте, търся Червенохалата на Цветелина Владимирова

# 693
Здравейте! Търся книги на Рина Кент, специално Империя серията. Имам я първата книга на български, но не намирам следващите две: empire of sin и empire of hate. В рулит ги има, обаче са на руски. От къде мога да ги сваля на английски?

# 694
  • Бургас
Здравейте! Търся книги на Рина Кент, специално Империя серията. Имам я първата книга на български, но не намирам следващите две: empire of sin и empire of hate. В рулит ги има, обаче са на руски. От къде мога да ги сваля на английски?
Ето тук са всички книги на Рина Кент. Ако има проблеми ми пишете на лично ще ви ги изпратя по-късно
https://libgen.ee/index.php?req=Rina+Kent+&columns%5B%5D=t&colum … lesuns=all&page=1

# 695
Изпратих "Кралството на обречените" и на двете

Може ли и на мен dsdimitrovi3@gmail.com

# 696

Може ли и на мен dsdimitrovi31@gmail.com

# 697
Здравейте! Някой има ли ел. вариант На Джени Хейл - Коледни пожелания и бисквитени целувки. Свършил е тиража и в хартиен вариант също не мога да я намеря Sad

# 698
Здравейте! Някой има ли ел. вариант На Джени Хейл - Коледни пожелания и бисквитени целувки. Свършил е тиража и в хартиен вариант също не мога да я намеря Sad

Дайте си пощата

# 699
Здравейте. Търся "Империя на желанието" на Рина Кент на български.
ayshe.redjebova@abv.bg 💗

# 700
  • Бургас
Айше, книгата излезе преди дни. Потърсете я в книжарница. Нека се продадат няколко бройки, че да продължат да издават авторката на първо място, че и е дебют на бг пазара и на второ място поредицата.

# 701

Дайте си пощата

venetalo@abv.bg Благодаря ви!

# 702
Здравейте! Търся книгата на Карън Суон - Перфектният подарък. За съжаление всички връзки са изтекли. Благодаря предварително!
blagovestovabl@gmail.com

# 703

Дайте си пощата

venetalo@abv.bg Благодаря ви!

Изпратих ви.

Бети изпратих и на вас.

Приятно четене.

# 704
Здравейте! Търся книгата на Карън Суон - Перфектният подарък. За съжаление всички връзки са изтекли. Благодаря предварително!
blagovestovabl@gmail.com
[/quote

Пратих ви.

Общи условия

Активация на акаунт