💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 417
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Неделчо има проблем с кръста си.
И проблема му е още от преди да влезе в игрите.
Сега защо Продукцията му даде игра, в която кръста му се натовари страшно много ( битката му със Симеон ) е въпрос към Продукцията. Още тогава каза, че след нея е бил на обезболяващи инжекции.
Joy Неделчо след тази игра отпаднал ли е? Сериозно питам, знаеш, че не съм гледала сезона.
А, и Наско. Забравих го, зло да го забрави. Сезон 1.
Георгиус, Наско и Март. Трима, двама напуснали заради контузиите си.

# 136
Скрит текст:
Неделчо има проблем с кръста си.
И проблема му е още от преди да влезе в игрите.
Сега защо Продукцията му даде игра, в която кръста му се натовари страшно много ( битката му със Симеон ) е въпрос към Продукцията. Още тогава каза, че след нея е бил на обезболяващи инжекции.
Joy Неделчо след тази игра отпаднал ли е? Сериозно питам, знаеш, че не съм гледала сезона.
Не, не отпадна.
Битката между него и Симеон беше през девета седмица, Капитанска.
Неделчо остана в последната седмица на сезона и зае петото място в края му.

# 137
Да не забравяме, че Касим издържа по-дълго от Георги на елиминационната битка. Фигурата му е доста женствена, но си има и сила.

# 138
  • София
Касим компенсира в голяма степен разликата в случая между сини и жълти.
Както и Цветан, който в доста голяма част от случаите ги забавя, смятам, че който и да е от мъжете на "Безстрашните" може да компенсира представянето на Касим и Цветан, взети заедно. А и "Безстрашните" разполагат с най-силните жени, може би Алекса няма да наклони толкова везните.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:00 от La Vikinga

# 139
  • Другата България

В нета вече има качени първите два епизода на Максимал Ривендж. Като гледала досегашните, мога да кажа, че този е доста “напред“ като цяло, с участници от всички сезони на ИВ до момента, “Фермата“, “Един за друг“ , дори и Светльо Бърканичков като участник в “Сървайвър“ и Емо от “Къртицата“. Доста известни лица има, и доста добър подбор. Коментираме го /ще го коментираме/ в спам-темата, който иска естествено, за да не се разводнява тази
https://www.bg-mamma.com/?topic=1430604
Още веднъж се извинявам за спама, но понеже често тук се коментират предишните два сезона на ИВ на някой може да му е интересно заради любими участници.

# 140
Това любов ли е или някакво обсебване. Още в главата ми кънти ревливата Елица: "Алексаааааа...."
Не искам да обидя никого, но девите са си обсебващи и ревниви.
Прави ми впечатление, че в този сезон има много представители на земните зодии и твърде малко на огнените.

# 141
Иска ми се приключенците да идат на резиденция, че 2 седмици на реката са си голямо мъчение.
Непобедимите са интересни на стопанството, а Безстрашните нека са на реката.

Иска ми се Елина да влезе, ама е ясно, че ще е Елицовият. 

Приключенците бяха миналата година, сега са Супергерои. Smile А какво сме ти направили безстрашните, че ни искаш там, аз добре поживях на обиталището, нямам нужда и от река.. Grinning
Поздрави! Simple Smile

# 142
  • София
Чакалче,
поразпитай за зодиите и сподели тук, за да се попълни всичко на 1 стр. в основното мнение със статистиката.

Останаха само:
Касим Касимов
Георги Петков - Гого
Аспарух Тотев - Пухи
Иван Мирчев

# 143
  • София
Докато разглеждах страницата на предаването в Instagram, включително и "отбелязаните" снимки, попаднах на тази снимка от участието на Неделчо, Мани, Красима, Андрей и Паулина в новия сезон на "Черешката на торатата", и преди са публикувани техни снмки от там, но тъй като предаването е заснето много преди епизодите да бъдат излъчени (в края на август), не бях направила връзка между двете, тъй като не го гледам, изненадах се от визията, която Мани е избрала. Между другото, срещнах Красима точно в деня, в който са снимали епизода, откъдето е тази снимка, защото беше със същия аутфит, а и спомена името на предаването. Бяхме в един фризьорски салон, това се случи през март тази година.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 16:10 от La Vikinga

# 144
Еее, Илиан щом е сготвил Цецо и Касим по този начин, ще стане добър адвокат.

За дамите, които гледат външността на Гого, ще кажа: аман от красавци, които нямат никакви умения. Не знаем в живота какъв човек е, но поне виждаме, че като се захване с нещо го прави както трябва. С напредването на възрастта, ценим все повече характера и способностите.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:05 от LadyCharming

# 145

Нов подкаст (ЧакалCast) с Велислава (майката). На който му е интересно да заповяда! https://youtu.be/Ks4xtN_mLwc

# 146
Знам че е малко оф топик, но пък и няма къде другато да го напиша тъй като другите тези за игри на волята за затворени ще го пиша като скрит текст.
То е  относно пъзела който реши Йоана във Втори Сезон в питката която отпаднаха Джералдил и Лазаринов.

Скрит текст:
Вчера ми беше скучко и гледах някой от битките във втори сезон, това което ми направи впечатление беше пъзела на Йоана
това беше един любимите пъзели на продукцията в които но различни причини ги объркват да ги правят нерешаеми.

Ако видите първата снимка може да се види това :

Ако погледнем тази снимка ще видим че пъзела е бил нерешим, но тогава ще попитате как тогава Йоана реши пъзела , еми много просто ако следваме тази логика:
1 - 2 - 3 - 4
5 - 6 - 7 - 8
9 - 10-11-12
13-14-15

В случая Йоана сменя плочка 1 с плочка 13 (тъй като те са доста сходни)  и се получи това:

Може да се види как люспите между разменените плочки са доста по-къси и също  така колкото по към цертъра са люсмите толково по-бледи трябва да са те както се вижда тук :

и тук

Все си мисля че са човешки грешки, но като гледам доста пъти вече го правят.
Това е на следващия ден в който нейната сеcтра  напуска предаването и явно вече не е била интересна вече.

Добре че Димо не си прави труда да заглежда пъзелите колко са добре подредени Grinning

# 147

Нов подкаст (ЧакалCast) с Велислава (майката). На който му е интересно да заповяда! https://youtu.be/Ks4xtN_mLwc
Много хубаво интервю!
Всички фенове на сините да гледат! Велислава много говори и много хубави неща каза, и много умно разсъждава, и тук-таме и разни неща разкрива неизвестни, и за Гого има...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:03 от Гарганела

# 148
При Жълтите за жена капитан бих заложила на Рали. Тиха, усърдна, добре подготвена и явно мъжете и ѝ имат уважението, мисля, че биха я подкрепили.
Ако се стигне до избор на мъж, Женя ще се пречупи за Филип, все пак по ред на номерата влезе преди Чакалов, с неохота, но ще го предпочетат.

# 149

2021 са качили видео в Инстаграм, поредните познати преди да влязат в шоуто.

Ясно,че се движат в едни и същи следи,ама все пак....този сезон са ги подбирали на приятелски начала.

Иначе,Мирела май е Стрелец, някъде ми се беше мернало като инфо,но може и да не дъм права.

Скорпион е Мирелчето, каза го на лайф с Илиян и Зорница
Илиян също е скорпион, а Зорница е стрелец

Общи условия

Активация на акаунт