💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 438
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добре че Димо не си прави труда да заглежда пъзелите колко са добре подредени Grinning
Това е факт, не му е за първи път. Smile Така обяви и Тодор за победител в един дуел с грешно нареден пъзел, ако не се лъжа, имаше лъвска глава и противник в дуела му беше Владислав.

# 151
  • Sofia
Неделчо сподели, че освен витамини често им се налагало да пият и хапчета. Той каза че е изпил супер много хапчета, накрая е минал на инжекции за болките. Имало доста контузии и изтощение. Може би това е една от причините каста тази години да е толкова млад.
Това звучи ужасно... Изглежда продукцията не се грижи достатъчно за безопасността на участниците. В темата на "Сървайвър" "Игри на волята" беше определено като "хамалско" предаване и ми се струва, че е точно такова.

В последно време във всички игри безопастността е точно 0. Много жалко - явно трябва пак да стане инцидент, за да вземат минимални мерки.

# 152
По идея на Cafelate Bowtie:

Изработка: от мен. 😁
Много е готино! Поздравления!

# 153
  • София
Много е готино! Поздравления!
Благодаря! Heart Сигурно ще е подходящо за употреба в още доста ситуации до края на сезона, особено, ако племето на "Непобедимите" се запази във втория етап на играта. Smiley

# 154
Гърлс, приятно гледане довечера и наздраве 🍷

# 155

Нов подкаст (ЧакалCast) с Велислава (майката). На който му е интересно да заповяда! https://youtu.be/Ks4xtN_mLwc

Браво! Страхотен подкаст.

Много ми хареса Велислава.Много възпитана и интелигентна жена.Можеше и още да покаже.Жалко ,че отпадна вместо Касим Simple Smile

# 156
Някой който вече е гледал видеото с Велислава може да сподели, ако е казала нещо интересно Simple Smile

# 157
Аз не мога да правя обобщения на подкастовете, но мога да кажа, че за първи път изгледах цял подкаст до края. (съжалявам, просто никой от останалите не можеше да ми задържи толкова вниманието). Доста приятно ми беше да слушам Велислава. Затвърди ми се хубавото мнение за нея. Досадна беше с крясъците си, но в подкаста каза, че съотборниците ѝ са ѝ били благодарни в последствие. И аз да бях и аз щях да викам след като останалите в последствие ми казват, че успявам да ги надъхам.

Нов подкаст (ЧакалCast) с Велислава (майката). На който му е интересно да заповяда! https://youtu.be/Ks4xtN_mLwc

Браво! Страхотен подкаст.

Много ми хареса Велислава.Много възпитана и интелигентна жена.Можеше и още да покаже.Жалко ,че отпадна вместо Касим Simple Smile

# 158
Не знам как ги е надъхала, като са все на реката.

# 159
И аз предпочитах Касим да си тръгне, а Велислава да остане, но...
Иначе освен ревът на Елица ме дразни и неговият рев, трябва да приема ситуацията с достойнство.

# 160
На Жени залагам повече отколкото на Виктория, поради по-големият житейски опит и уравновесеност.

Те са на едни години май, което не говори много добре за Вики. Би трябвало да е малко по-обрана в името на собствения си интерес.

# 161
За днес само стискам палци сините да не са на реката, че и на мен ще ми се дореве от съжаление Joy
Мисля, че червените ще отидат на реката - беше загатнато хем с наградата на Георги, хем с тази на Елица, а и Георги си каза, че май ги готвят за реката. Тамън Елица първо ще вдигне нивото на реката с рев дали Алекса ще се появи, после ще светне като го види и от щастие ще пореве.
Един въпрос към Чакалов: Заслужаваше ли си да влезеш наистина в ИВ? Хубаво изживяване ли беше?

# 162
Ще помоля някоя добра душа да пише какво се случва, че съм на работа и не знам дали ще мога да гледам

# 163
  • Другата България
Ще помоля някоя добра душа да пише какво се случва, че съм на работа и не знам дали ще мога да гледам
Нали знаеш, че като почне епизода и няма да смогваш да четеш коментарите дори??? От нас, добрите души.
Лека работа на теб. Hug

# 164
  • SF
Аз ще се опитам да ти правя репортажи, само да не е досадно за другите.

Общи условия

Активация на акаунт