💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 444
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 165
Аз ще се опитам да ти правя репортажи, само да не е досадно за другите.
И аз пътувам, така че и на мен ще ми е приятно.
Ще гледам онлайн от телефона, колкото успея, няма да се включвам днес.
Успех на любимците ви и успешна седмица на всички!!!

# 166
Аз мисля, че Червените още утре ще имат възможност отново да ръкопляскат на Георги, докато той си яде закуската на реката.
За сините мисля, че ще е стопанството, а жълтите ще са в резиденцията. Въпреки, че ми се иска да е обратното - сините в резиденцията, а жълтите в стопанството.

# 167
  • earth
Сериозно, преразказ на реалити шоу?
От мен пък чао, чи имам да пиша статия. Кой за каквото е учил...

# 168
  • Където морето целува небето...
Всеки епизод започва и звършва с Алекса. И през цялото време пак Алекса. Ех, този Алекса бе! Направи им сезона, ако не друго.

# 169
  • Буркина Фасо
Аз ще се опитам да ти правя репортажи, само да не е досадно за другите.
пишеш на лични и всичко е ОК Smiley

# 170
Цял ден го мисля тоя Алекса,белким най-накрая влезе някъде си днес ,че не се издържа вече Trollface

# 171
Зори обаче изтропа снахата Simple Smile
И с думите си се опитва да се изкара по-умна, отколкото е Simple Smile Един вид, без да и се пречи би го наредила Simple Smile И най-вероятно би го наредила ... след известно време Simple Smile

# 172
  • Другата България
“Както сме си го планували навън“ ....мдаааа.
И Мирослава е ок с това???

# 173
Ахахаха Илиян сега работи Касим Simple Smile
Добра игра от него, мхм.

# 174
  • Варна
На Касимчо нито в стратегиите му вървят, нито пъзелите 😄

# 175
  • SF
Ами започвам... Simple Smile Очаквам интересен епизод.

Пред басейна Елица разсъждаава на глас пред камерите и пред Мира за вариантите, при които Алекс влиза или не. Георги още не се е върна от битката с Велислава.
Генчо също разсъждава пред камерите колко нужен за племето е Георги и колко голям обрат ще внесе Алекса, ако се появи в племето на мястото на Георги.
Сега Зори и Звезделина донасят на Генчо и Пухчо какво е казала Мира - саботирала е играта.
Разсъждения пред камерата.
Зорница тежко го е преживяла. Веселина също участва в клюката. Унили са. Зори не би й давала шанс повече за пъзела.
Синхрон на Генчо: възмущава се от саботажа на Мира. Правят сметка как да се преразпределят за следващия ден, така че някой да не ги издъни на пъзела-

На реката Вики и Цецо: Касим изненада всички ни, и вероятно и себе си. Явно сме сбъркали.
Цецо: Касим вече е един глас минус за мене.
Вики: Знам.

Касим и Илиян: Надяват се Вили да се върне. Не искат резерва. Ако сега влезе нова резерва, трябва всичко да мислят наново. Касим не трябва да бъде толкова наивен (да се доверява на Вики и Цецо)
Илиян се е опитал да го предупреди.
Касим: На всяка цена трябва да вземем капитанството от Вики и повече да не се връща там. Защото това е един допълнителен глас.
Илиян е изненадан от това, че Касим се мести "с наглост" при тях, имайки предвид, какво е направил миналата седмица (в последния момент смени мнението си и предложи Вики за капитан)

# 176
  • София
Аз се чудя що никой не пише, то 12 страници нова тема.

# 177
Касим постоянно казва "тъй като" и го изговаря отвратително. Сякаш започвам да харесвам Илиян, ще го сдъвче и изплюе.

# 178
  • София
Зори обаче изтропа снахата Simple Smile
Май Звезделина я изпревари. Smile

Аспарух заплаши, че следващия пъзел ще го реди той.

# 179
  • Другата България
Касим дали наистина ще се остави Илиян да го хързулне, или се прави?

Общи условия

Активация на акаунт