💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 938
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 100
Да, факт. И аз го писах, ама виждаш как се създават митовете и легендите... 4 от 5 беше Гогича.
Фифо беше 4 от 4 (от видяното де), ама и в лайфа не казаха да му е падало топче. Бил адски бърз. Simple Smile
Simple Smile
Статистиката не харесва митове и легенди Simple Smile

# 2 101
Мен много ме е яд,че са така наредени нещата около Елица-Алекса,сълзи,драми и т.н.
Ако Елица беле влязла без “котвата” Алекса щеше да е много,много по-добре.
Тя е много комплексна,хитра е и въпреки,че не е титан на мисълта можеше да бъде един напълно приемлив победител.
Всъщност като се замисля в една честна и чиста многокомпонентна битка,само Филип и Гого биха я победили.

Ами, аз пък същото мога да напиша и за Алекса. Ако не беше с котвата Елица... а си играе самичък играта..
Да,права си,може и така. Но при него щеше да “накърти” факта,че е сърбин,а и като цяло не е толкова комплексен( ще я намразя тази дума 😀) колкото Елица.Но е факт,че един на друг си “пречат”за крайната победа

# 2 102
  • София
Много племена, много участници:

Кликнете върху снимките, за да ги видите в пълен размер.

Вечерта през погледа на Велислава:

Скрит текст:
Скрит текст:

Александра и Зорница:

Скрит текст:

Според мен това е сезонът, в който участниците са си останали най-близки, без значедние дори дали са били от едно племе. Всички се събират с всички, и не само с повод. Bowtie

# 2 103
  • София
То и сезона е най-позитивния засега, само сърбина и пандичката са като трън в петата, уви... 😐😉

# 2 104
  • Другата България
Относно спора кой първи е казал да се откажат сините на недообмислената игра със синьото въже на синия фон Вики Спойлера в качения и изтрит след това от Гого лайв държеше да уточни, че такова предложение първи е направил Илиян, но не е било излъчено.  Тъй че не му правят чест сторитата след това... Даже Виктория спомена, че Генчо също не е виждал синьото въже на синия фон, тъй че тук минусът си е единствено и само на продукцията.
А, именно. Значи не е само тя, а и той, като той пръв дори го бил направил.
Но пък после това не му попречи да сипе огън и жупел СЛЕД излъчването на разказа на Вики пред Алекса, в който пък тя пропусна да каже, че И тя е казала същото. С две думи - Илиян се е обидил, че е излъчена само лъжата на Вики, без неговата. Joy С любезното съдействие на Тупарев.

Относно довечера продължавам да предполагам, че това в промото е Валери, не Филип. Но пък нека е Филип.
Жената е или Мирела, или Михаела, по-скоро Мирела.
И още нещо относно продукцията. В предния пост писах за това защо не мисля, че Елица и Алекса ще са победителите на Тупарев. Сега ще заложа на това кои мисля, че ще са, според мен, въпреки, че етапът е много ранен.
Ако това ще е мъж - Валери. Жена - Жени/Михаела. Дано греша, въпреки, че за Мишето нямам нищо против.

# 2 105
  • Sunshine state
То и сезона е най-позитивния засега, само сърбина и пандичката са като трън в петата, уви... 😐😉
Мен дори и те не ме дразнят чак толкова. Сестрите ми бяха по-непоносими.

# 2 106
Довечера залагам на Фифо и Мирела.Той си е абонат на женските,така че не очаквам нищо по-различно.За отпадане Пухчо си отида за мен,а ми се щеше да е Мирка,ама шанс😁

# 2 107
О, аз имам против Михаела! И още как! Не беше ли тя, която смята, че мъжете трябва да ходят на битки, за да ги пазят (горките женички) ?

# 2 108
  • София
Мнението на Виктория за част от участниците:

От днес:

# 2 109
Колкото и да не ми е симпатична Евгения, по каквато и причина да е поканила всички на рождения си ден, факт е, че ги е събрала и те са се забавлявали. Приятно е да ги гледа човек. Сезонът не е оставил горчилка в тях, напротив. Както и да ги е мислила Продукцията - те са успели да преодолеят проблемите.

# 2 110
  • Където морето целува небето...
Аз гледам повече, без да слушам, та наблюдавам Жени и Фифо в битките. Жестовете им един към друг по време и след тях не говорят грам за хора, които не могат да се понасят. В крайна сметка не всичко е каквото ни го показват и искат да вярваме, че е така. Ако не беше драмата Жени-Фифо при Жълтите, то нямаше с какво изобщо да ги дават. Сега преминаха на любовни трепети и там, но те (дано си го запишат от продукцията) не са интересни на зрителите на този формат. 

# 2 111
Най-малко ме интересува мнението на Вики, най-неприятната жена в предаването.
Няма начин да я харесам, много се е активизирала след предаването.Явно се е взела за голяма звезда.
Каква е тази мода да се снимат изплезени? Много ми е грозно.

# 2 112
Мирела ще е номинираната май.. В последните си сторита е качила снимка и е писала да гледаме, че Чакала май е замислил някоя схема.

# 2 113
  • earth
Моята любимка, снахата, не можа да се обоснове пред Генчо защо го е нарекла жена. Аз на нейно място, когато той трърна да и търси сметка, бих му казал: "Хайде стига си ми се обяснявал като жена."

# 2 114
  • София
А аз на мястото на Генчо бих попитала Мирослава: "а ти не си ли (жена)?" Той си го прие като обида, де, не очаквам подобен отговор от него, но не се и крие, докато Мирослава не знае какво говори.

Общи условия

Активация на акаунт