💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 957
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 085

Аспарух в интерес на истината има страхотно тяло. И дума не може да става за сравнение с Алекса.
Като гледам човека си вдига 320 кг, а отнесе толкова хейт. Не е честно.
Белград толкова ли е далече от София, че Алекса не се събира с останалите от предаването. Това е доста показателно. Не говоря за снощи,където щяха зъби и глави да хвърчат, а по принцип. Явно повечето не го харесват. А сигурна съм ако беше влязъл сам в игрите щеше да е доста симпатичен на публиката.

Обаче аз не мога да преброя 320 кг на снимката. За да се съберат толкова трябва да има и дискове по 50 кг (двата най-дебелите, леко зеленеещите?), но аз такива не съм виждала във фитнесите и на олимпиади и други състезания. Може би има някакви специални за нестандартните дисциплини... Най-големите дискове, които съм виждала, са по 25 кила. И ако тези са такива (макар и с различна дебелина) това прави 250 кг дискове + 20 кг лост. За да станат 320 трябва два от дисковете да са по 50 кг и останалите все по 25.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:39 от Черна станция

# 2 086
Мен много ме е яд,че са така наредени нещата около Елица-Алекса,сълзи,драми и т.н.
Ако Елица беле влязла без “котвата” Алекса щеше да е много,много по-добре.
Тя е много комплексна,хитра е и въпреки,че не е титан на мисълта можеше да бъде един напълно приемлив победител.
Всъщност като се замисля в една честна и чиста многокомпонентна битка,само Филип и Гого биха я победили.

# 2 087
Относно спора кой първи е казал да се откажат сините на недообмислената игра със синьото въже на синия фон Вики Спойлера в качения и изтрит след това от Гого лайв държеше да уточни, че такова предложение първи е направил Илиян, но не е било излъчено.  Тъй че не му правят чест сторитата след това... Даже Виктория спомена, че Генчо също не е виждал синьото въже на синия фон, тъй че тук минусът си е единствено и само на продукцията.

# 2 088
  • София
В анкетата посочих, че номинирани ще са Филип и Мирела. Ако не бях гледала промото, щях да посоча Валери, в промото се карат за номинацията на Мирела, така че нещо не е станало така, както планираха.

Смятам, че ще отпадне Аспарух, дори не знам защо посочих, че искам да отпадне Мирослава на следващия въпрос, може би защото и тя много ме дразни - та да има баланс. Но Аспарух заслужава всички критики, заради грозното си поведение и заплахите за физическа саморазправа, които е ръсил в лични чатове. В тона на темата ще добавя, че и да плува не може. Trollface

Смятам, а и искам да се разпаднат "Супергероите", та поне някои от моите любимци да отидат при "Безстрашните". Другият ми аргумент е, че на "Непобедмите" не трябва да им се позволява да се разпръскват, специфично подбрани ми изглеждат. Smile

Няколко пъти, прочетох различни мнения, твърдящи, че Мирела се "самопредлага" и се замислих, че никога не съм срещала този израз, използван за мъж, който прави първата крачка или който сваля заинтересовани и не дотолкова заинтересовани дами. Нито в Интернет, нито извън него. А има мъже с доста агресивен подход на ухажване, и въпреки това не се "самопредлагат".

Рожденият ден на Жени наистина изглежда е бил много забавен и продължителен. Подаръкът - пъзел ме навява на мисълта, че това наистина ще бъде основна характеристика на Жени като играч, без да е влязла с претенциите за "кралица на пъзелите". Според мен е поканила всички участници от настоящия сезон, което е и единственото етично решение, да делиш хората е грозно. Дошли са тези, които могат (има и такива, които не са в България в момента) и искат да отпразнуват нея и с нея.

# 2 089
Гого и Лефтеров бяха изключително добри ,но миналата година на същата игра петима от Шампионите и Стоян от Бойците ( ако не се лъжа, разбира се) също издържаха 41 минути според думите на Димо.

# 2 090
Ето играта от миналата година
За съжаление не съм проследил времето Sad

Седмица 3 Спасяване : Шампиони - Бойци
Скрит текст:
Игра за баланс и издръжливост. Състезателите стоят на пети и хванати с ръце за кръстовидна конструкция
Играчите по ред на отпадане от играта :
Братоев, Мани, Соня, Мартин, Морунов, Неделчо, Андрей, Стоян
На кръста остават Елизабет, Борис, Алекс и Елена. Те печелят победата като последни оцелели на кръста

Точки за индивидуалното класиране :
3 точки - Александър, Борис, Елена, Елизабет
2 точки - не се присъждат
1 точка - не се присъждат

# 2 091
  • Sunshine state
Аз искам или Мирела, или Аспарух да отпадне, и двамата са ми еднакво безинтересни и безполезни и служат само за патерица на някого в племето си.

# 2 092
  • София
Да, Мирослава защити Куков или по-точно се държеше човешки с него (до съвета, после ви с глутницата). Но трябва да призная (не всички тук го знаят), че Елица също си е говорила с Куков. Само че това не е било показано от продукцията. Отрязано е от монтажа. А Куков обидил Зорница ако не се лъжа и Елица за това така му влязла остро с кофите, ама и самата обида на Куков към Зори (не съм 100% сигурен, че беше именно тя) също не е било излъчено.

Бенгън, да те питам, смяташ ли да даваш точки на Гого и Фифо за вкараните топчета? За първи път виждаме такова нещо. 4 от 4 и то бързо. И двамата заслужават поощрение, защото беше ключов пост и те се справиха изцяло сами, беше си индивидуален пост и то ключов.

Неделчо и Паулина на гости в На Кафе и дискутират последните събития в Игри на волята

# 2 093
Относно спора кой първи е казал да се откажат сините на недообмислената игра със синьото въже на синия фон Вики Спойлера в качения и изтрит след това от Гого лайв държеше да уточни, че такова предложение първи е направил Илиян, но не е било излъчено.

Не мога да се сдържа. Първи, последен, какво значение има?! Виктория каза ли същото и тя? Каза го. Защо тогава Илиян е по-виновен? Защо тя не си призна, че също се беше предала? Не ми отговаряй…
Абсолютно съзнателно излъгаха двамата с Цецо и сега се оправдават като ученички.

# 2 094
  • София
Ужас, аз не гледах промото и сега като чета виждам, че идиотите от Нова пак са се насрали. Дано не сте прави за Фифо. 😐
п.п. Няма да си променям прогнозите.

Е, много са долни значи!!
Той винаги пръв, хвърля се, влачи, носи и накрая пак номиниран. Това ще е скандално!! 😠

# 2 095
Бенгън, да те питам, смяташ ли да даваш точки на Гого и Фифо за вкараните топчета? За първи път виждаме такова нещо. 4 от 4 и то бързо. И двамата заслужават поощрение, защото беше ключов пост и те се справиха изцяло сами, беше си индивидуален пост и то ключов.
Веднага отговарям - не.
Ако започна да оценявам подобни части от играта :
1. Ще се загуби корелацията към предходните сезони в точките. А тя е важна за класирането на топ12 в игрите след края на сезона.
2. Ще се намеси малко или много субективна оценка.

Системата е изградена и работи добре, точно защото практически изхвърля субективната преценка на правещия статистиката. Затова топчета, пъзели и други подобни не могат да са част от точкуването, когато са само компонент в междуплеменна битка.
Индивидуалните дуели статистиката ги покрива идеално като точкуване. Също така покрива идеално индивидуалните дуели, част от междуплеменна игра.
За победите също всичко е ясно и коректно - какво се смята за индивидуална победа.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:59 от Bengun

# 2 096
  • София
Мен много ме е яд,че са така наредени нещата около Елица-Алекса,сълзи,драми и т.н.
Ако Елица беле влязла без “котвата” Алекса щеше да е много,много по-добре.
Тя е много комплексна,хитра е и въпреки,че не е титан на мисълта можеше да бъде един напълно приемлив победител.
Всъщност като се замисля в една честна и чиста многокомпонентна битка,само Филип и Гого биха я победили.

Ами, аз пък същото мога да напиша и за Алекса. Ако не беше с котвата Елица... а си играе самичък играта..

# 2 097
  • Sofia

Гого не беше 4 от 4,имаше една грешка.

# 2 098
  • Sunshine state
Дано Филип не е номиниран отново, защото това вече ще е върхът на нахалството.

# 2 099
  • София
Да, факт. И аз го писах, ама виждаш как се създават митовете и легендите... 4 от 5 беше Гогича.
Фифо беше 4 от 4 (от видяното де), ама и в лайфа не казаха да му е падало топче. Бил адски бърз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт