💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 865
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 115
Моята любимка, снахата, не можа да се обоснове пред Генчо защо го е нарекла жена. Аз на нейно място, когато той трърна да и търси сметка, бих му казал: "Хайде стига си ми се обяснявал като жена."

Абсолютно Grinning

Или пък когато той тръгна да се обяснява, че мъжете са правили навеса и прочие и тогава са били мъже, можеше да му каже, че те всъщност са едни много силни жени, на които се възхищава Grinning

Определено проявата на чувство за хумор от страна на Мирослава щеше да бъде печеливша стратегия. Това важи и за Генчо и Пухчо.

# 2 116
Тази седмица нямам възможност да гледам целите епизоди и да коментирам с вас, но ви чета и пускам за няколко минутки това, което ми се е сторило най-интересно. Включвам се набързо с няколко неща.
Продукцията избирателно показва някои неща с цел да ни повлияе какво да мислим за даден играч, това е факт. Не мисля, че Фифо е сексист само заради думите му след загубата от Мани. Не мисля, че Цветан е обидил толкова сериозно, че да му се отвръща с такъв хейт в мрежите. Те са заедно вътре постоянно, видели са и са чули неща, които ние не сме. За да нарече триото утайки и другите да мълчат значи за мен има причина. И последно за Пухи - много грозни коментари от Димо, а и не само. Ако играчът не става да го номинират и да си ходи, няма смисъл така да се унижава. За мен не се е изложил, изложиха се от продукцията за пореден път.
Между другото днес го срещнах Пухито и го поздравих, беше много усмихнат, с две думи изкоментира хейта, който се лее по него и е много над нещата. Огромен мъж с огромна усмивка.
Толкова от мен. Приятно гледане довечера. Hug

# 2 117
Моята любимка, снахата, не можа да......

Така и не мога да разбера защо я титулувате така. Като че ли е хванала Господ за шлифера.

# 2 118
Моята любимка, снахата, не можа да......

Така и не мога да разбера защо я титулувате така. Като че ли е хванала Господ за шлифера.
От нейната визитка тръгна това.

# 2 119
На Елица изобщо не и пукаше кой от племето ще изхвърли, само Алекса да влезе. Готова беше да саботира играта за да иде племето на съвет и елиминация.

На Елица никак не ѝ пука и за Мирка. Ама никак.  

Бенгън, да те питам, смяташ ли да даваш точки на Гого и Фифо за вкараните топчета? За първи път виждаме такова нещо. 4 от 4 и то бързо. И двамата заслужават поощрение, защото беше ключов пост и те се справиха изцяло сами, беше си индивидуален пост и то ключов.

Топчетата бяха изключително подценени и претупани при монтажа. Резил просто!

# 2 120
  • earth
За Генчо е обидно да му кажат, че е жена, защото той го смята за обидно.

# 2 121
Някой да му се играят карти с Фифо  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 122
Ами то попринцип се смята за обидно не само от Генчо, просто защото е аналог на "нямаш топки", демек ти си страхливец, мижитурка и т.н. Защо продължават такива практики, които по-скоро обиждат жените и защо точно жена ги изрече снощи е въпросът.

# 2 123
  • Дубай

Ле-ле ,Кое време е бе ...слагайте ги с червена точка Тея снимки 😁😉🤣
Един от моите фаворити след Гого....борбен ,не обичащ да губи в което няма  нищо лошо.

# 2 124
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Ле-ле ,Кое време е бе ...слагайте ги с червена точка Тея снимки 😁😉🤣
Един от моите фаворити след Гого....борбен ,не обичащ да губи в което няма  нищо лошо.
ти ги сложи в скрит текст Smiley

# 2 125
  • earth
Ами то попринцип се смята за обидно не само от Генчо, просто защото е аналог на "нямаш топки", демек ти си страхливец, мижитурка и т.н. Защо продължават такива практики, които по-скоро обиждат жените и защо точно жена ги изрече снощи е въпросът.
Много задълбавате Simple Smile
Но ако искате да анализарате дали такова определение се използва с право, аз бих започнал оттук - кои са най-опасните професии и какво е женското участие в тях?

# 2 126
Много ме радва как се събират, комуникират и поддържат отношения. Цялата еуфория ще продължи докато трае предаването и после всеки ще поеме по пътя си, но съм сигурна, че някои ще останат приятели, а цялото преживяване ще бъде хубав спомен за всички. Засега цялостно предаването и каста ми носят положително усещане и дано така остане. В първи сезон заради Веско и ризата бях много огорчена, във втори сезон отношенията между сестрите бяха страшно токсични, а в трети Мани беше апогей на несправедливостта, за миналогодишната Ферма да не говорим - сред мъжете там Веско Панчев би изглеждал като светец.

Виктория и Мирослава са подозрителни с тези добри взаимоотношения, които демонстрират. Човек почва да се чуди къде са се намерили.Confused

Много ми е хубава Мирела, не удобрявам поведението и', но много, много го харесва.

П.п. Дали да не си сложа един аватар на Гого. Thinking

Сложи си - Да

# 2 127
Само да потвърдя, че в СУ има много много хубави момичета. За Валери. И за майка му.

Най вече за майка  му  SmileSmile

# 2 128
Мен ми хареса, че Мира му се опъна на Генчо  на съвета. За него жените трябва да го слушат и да му козируват. Тя си каза и истината за Пух, че не става в игрите.
После той си отмъсти като я разплака. Това ако мъжко поведение, здраве му кажи.

# 2 129
Моята любимка, снахата, не можа да се обоснове пред Генчо защо го е нарекла жена. Аз на нейно място, когато той трърна да и търси сметка, бих му казал: "Хайде стига си ми се обяснявал като жена."

Абсолютно Grinning

Или пък когато той тръгна да се обяснява, че мъжете са правили навеса и прочие и тогава са били мъже, можеше да му каже, че те всъщност са едни много силни жени, на които се възхищава Grinning

Определено проявата на чувство за хумор от страна на Мирослава щеше да бъде печеливша стратегия. Това важи и за Генчо и Пухчо.

Страшен хумор.... ниво втори клас. Щеше да й пасне.
Хич не ми е секси Фифо.

Общи условия

Активация на акаунт