💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 338
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 570
Димо: Отказвате ли се?
Илиян: Неее, дайте все пак да се разходим по трасето🤣🤣🤣

# 571
  • София
Не харесвам Виктория, но си мисля, че синьо въже на фон морето, може да й е изиграло лоша шега. Пак недомислица на продукцията.

Жени се справи отлично, не знам защо жълтите се държат пораженски.

Цецо се излага в опит да защити Виктория. Касим и Мани с тяхната височина нямаха шанс на този пост. А и Касим още нищо не е показал на пъзел, та да продължават него да цанят там. Илиян, може би Гого (минус му е височината обаче) имаха шанс, но само постфактум може да се знае. Цецо е висок, но тъп, нямаше да успее.

Пак казвам, не харесвам Виктория, но тази игра я изнася един човек и е тегаво, не я виня. Цецо нямаше смисъл да напада другите. Не ми хареса как напада Мани, а миналата седмица като бяха на реката с Виктория капитан, друго редеше. Тотално ми е анти тоя човек.

# 572
Като изключим игрите, имаше доста забавни моменти.
Гената говори, Пух яде. Веси говори, Пух пак яде. Тоя човек колко стомаха има? Би бил идеален за някой диктатор, да тества ястията, не друго.
Михаела пред камера говори как и гръмнала главата от броене на гласове и стратегии, и хоп - започва да брои пред Фифо. Найс!
Касимщо не бил на позиция да ръководи. Направо си го представих - "като цяло на ляво, като цяло направо, като цяло там има....балЯ...Цецо, добре ли си? "
Виктория не е виждала макраме,  ама и другите се скатаха,  факт. Ще теглят още на реката.
Мирела и Валери бяха топ! Страшен диалог, направо телепатия! "Ти какво...?", "Хмм...", " Нали...и аз..", "Мммхм..", "Знаех си..."😁😄 Тия двамата ще си паснат много. Мацката е навита, младежът няма против да се пробва, карай, да върви! Ама, чакайте!  Тя се притеснила за чувствата на бившия! Що да не се излее на синхроните гълъбицата и да детронира Зори!

# 573
Елица как замъкна сеното сама 🤣🤣🤣
А коментара на Димо е топ: “Истинска съвременна българска двойка-жената мъкне и води, а мъжа е неориентиран отзад и се влачи след нея🤣🤣🤣”

# 574
  • Стара Загора
Абе хора, Евгения се справи отлично. Ако не бяха преписвали червените, щяха да са с 10-15 Мин назад.
Кое са преписали?

# 575
  • София
Абе хора, Евгения се справи отлично. Ако не бяха преписвали червените, щяха да са с 10-15 Мин назад.
Кое са преписали?

Червените. Виждането сравних с преписване Grin

# 576
  • София
Не зная дали е виждала Елица, може и да е, но на пъзела направи най-логичното нещо - опипваше парчетата и се опитваше да напасне формите, поне външните, с което страшно много помогна на Генчо. Да седиш и да чакаш някой да ти каже кое къде да сложиш, вадейки само по една част от време на време, няма как да е печеливша стратегия. Та Елица може да е неприятна, лабилна и всякаква, но не е глупава май, бързо съобразява.

# 577
Скрит текст:
Тъкмо се зачудих кой изсъска така през зъби от мъжете на Жълтите, пък то Валери.

Злобно прозвуча.
Какво е казал Валери, че не гледах?
Как ще ни бият тези шматки...

# 578
  • Другата България
Определено синьото въже на фона на синята вода допринесе за неориентацията на Виктория. Тя си каза - виждам червеното и жълтото, синьото не. Тъпо решение да бъдат обърнати именно към водата тези съоръжения с въжетата. За пореден път. Отделно височината на Виктория, отделно и това, че в един момент тя се предаде, започна да бърка посоки, да нервничи, и просто се предаде. Много е лесно от дивана вкъщи да критикуваме, но вероятно и аз да бях, и синьото да ми се слива, не е нужно да съм далтонист, за да не съумея да реагирам както трябва.

# 579
  • София
Как ще ни бият тези шматки...
Аз "шматки" дори не го чух да казва, и пак се възмутих, защото му беше второто "изпускане на нерви" по време на тази битка. Smile Когато с Чакалов качваха единия ключ, Жени им каза да дърпат равномерно от двете страни и "леко" или нещо подобно и той отвърна: "няма леко, вече сме го правили, давай", по-скоро ми направи впечатление тонът му, докато когато Жени си изпусна нервите (по нейните думи) с Чакалов, той ѝ каза спокойно "не ми говори така".

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 01:10 от La Vikinga

# 580
  • SF
Те не са еднакво сини. Все едно жълтото въже на увяхналата трева да се развичава по-трудно от синьото и червеното.
Къде си мислите, че е била тази вода? Зад въжето като отвесна стена или някде в далечината на съвсем друга повърхност, цвят и текстура?
Може би сините очи на Виктория са се сливали със синия цвят на синьото въже... Simple Smile

# 581
  • Другата България
Нищо не си мисля.
Коментирам видяно  по ТВ и си пиша мнението за епизода.

Не помня коментирах ли Гошо.
За мен и според мен този младеж също ще стигне поне до обединението.
Социалната му игра е доста.....интересна.

# 582
  • SF
А аз коментирам прочетено в тема в същата тема.

# 583
А Валерката бил паднал от шматки... Лика-прилика са си с Празноглавка. Да се вземат.

# 584
Не разбрах само, защо не позволи Димо Виктория да слезе и да погледне, а и обяснява, че за всички е било еднакво. Ми да беше оставил Касим на стената тогава. Отново стандарт според зависи. Confused

Общи условия

Активация на акаунт