💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 342
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 675
Аз не знам човек колко несъобразителен трябва да е, че да не се сети и самичък, че е най-лесно от рамката да се започне при пъзела. Трябва никога, ама никога да не е редил пъзел и пак, ако поне малко мисли с главата си, ще се сети.

# 676
Елица не е мамила.
Явно ще е обвинявана във всички грехове на света. Ако обича - защо обича, ако реве - защо реве, защо участва  в заговори, защо има приятелка в племето, защо говори открито, защо иска Алекса в племето си, защо е облечена с бюстие, защо се смее, защо не реве, защо това, защо онова...
Силен състезател е. Нали това очаквате от Игри на волята?!
Или вече не е това.

Е, колко силен състезател да е? Пенсионерка е Се пак.

# 677
  • София
Неделчо мнооого добре го е подредил Бога на пъзелите, много ми хареса филма му!
Гого-нинджа сигурно се чуди какво им е направил на продукцита та е заслужил попадането си в този уникален отбор.
Жълтите никога няма да попаднат на реката, дори снощи, ако не беше мамещата ревла, можеше да са пак на резидеса.

# 678
Елица изобщо не е за подценяване на арената.

За мен лично би могла с лекота да победи 3/4 от играчите през този сезон на арената. Да се каже, че не е един от най-силните играчи на арената през този сезон е липса на обективност. Да, не блести за момента, но на практика няма нито една издънка.

За мен присъствието на Алекса в каста страшно много и пречи. Без него нямаше да има такова тръшкане.

# 679
  • София
Пуснах нова анкета

Даден е линк за новия клип на Дечо
Даден е линк за новия Надкаст

В На Кафе дискутират последните събития в ИВ

# 680
  • София
Смятам, че Мани ще спечели капитанската битка днес. Относно "Супергероите" - надолу ги дърпа повече от един участник, за съжаление, в повечето случаи - това са Цветан и Касим.

# 681
Гласувах за Филип.
Мани може да спечели, само ако виси или седи. С този лост на главата - не вярвам.
Ще ми се Филип да вземе сабите. Ако му ги предложат. И би трябвало.
След снощният епизод, сините заслужават Елина.

# 682
В Надкаста Велислава каза, че Гого й е фаворит и че няма нещо в играта, което да му се опре😍
Водещите, разбира се, с мъка се опитваха да прикрият завистта си 🤣🤣🤣
Елица за мен е най-силната жена. Мисля, че плуваше брутално, изометрията й е играчка, силовите-също, пъзелите и те. Ако не беше толкова влюбена и глупава на моменти всичко щеше да е шест.

# 683
стига бе, ако влезе елина елица ще се гъртне! и аз мисля, че алекса ѝ пречи.
искам фифо да спечели довечера.

# 684
От мен в анкетата :
За Мани съм на Капитанската битка, дано спечели и вземе храна за племето Simple Smile
За сините - Продукцията с разпределението на първо място, след това Касим на второ и за третото огромна борба между Цецо и Виктория, но гласувах за Цецо, защото той много повече и по-често е бавил племето с много.
За Елица - според мен виждаше частично, но не и отнемам кредитите за начина, по който започна да напасва рамката. Тя помагаше на Генчо много по този начин, докато при Жълтите чакаха всичко да дойде като команда от Жени.

# 685
Гласувах за Генчо. Фифо изпуска, а Мани се моли на Генчо да пусне.

# 686
  • София
Гласувах за Генчо. Фифо изпуска, а Мани се моли на Генчо да пусне.
Ако този вариант се осъществи, смятам, че Генчо може би наистина ще ѝ подари победата, надявам се не го надценявам.

# 687
Не знам защо мислите ,че този който изпуска е Филип .За довечера се надявам Мани да спечели имат нужда или Фифо.За дърпането на племето надолу гласувах за Касим и Цецо .И Елица за мен виждаше дали малко или много не знам ,но беше достатъчно за да бият в играта.

# 688
  • София
Елица за мен е най-силната жена. Мисля, че плуваше брутално, изометрията й е играчка, силовите-също, пъзелите и те. Ако не беше толкова влюбена и глупава на моменти всичко щеше да е шест.

Елица във водата е като риба на сухо. Слабо и е плуването.
И не, не е най-силната жена според мен. Има няколко по-комплексни от нея.

# 689
Защото Фифо  изгуби баланс, а Мани се обръща към Генчо с молба д пусне, ако бяха и двамата мъже в играта, щеше да се обърне и към двамата.
Не знам, може да са подвеждащи кадрите.
Не мисля, че ще ѝ подари победата, иска да се отсрами от предната капитанска.Няколко пъти на синхроните казваше, че много се е изложил.

Общи условия

Активация на акаунт