💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 431
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 465
Аууу на тези некадърници Цецо и Виктория сега пък другите им виновни... Рият дъното

# 466
  • София
Цяло ято жаби!! Joy

# 467
Млъкни, бе, Цецо, затвори я тая уста. Прав си, но само до половината.
Мани много мазна се изнизва постоянно, мисли се и тя за голяма хитруша, ще видим как ще ѝ скроят шапката.

# 468
  • София
Не знам защо се дълбае отново с този пъзел при "Безстрашните". Жени беше най-подходяща за позицията, навигира добре, сгреши при реденето на пъзела. Ще броя колко пъти още Филип ще спомене пъзела от въпроса на Ралица до края на епизода, или дори до края на седмицата.

# 469
Мани с този монотонен глас ми е повече от неприятна. Касим и той нагличко ги реди. Просто умряла работа. Сега с капитан Мани, която няма никаква обединителна сила, възможности, ще бъде повече от трагично.

# 470
Тук съгрешиха много спрямо Жени! Тя им изведе цялата игра, ама нали не е резиденция. Само да идат на реката, ще се изядат

# 471
Гого си остана встрани. Ако беше капитан щяха да са в резиденцията. Мани е виновна

# 472
На Жени наистина не знам какъв и е проблема с Филип,ама прекалява и се излага.

# 473
  • София
Викам тая мъка на сините да се свършва. Закривай направо 😁

# 474
  • Пловдив
Виктория, че не се справи, не се справи. Все пак обаче малко по-рано Мани изяви желание да е капитан и да води племето си, а малко по-късно искаше да е слепец и да не води никого. Можеше да се справи по-добре от Виктория, но по една или друга причина не пожела да го направи.  Тази игра всъщност си беше по силите на сините, но те не успяха да се разпределят правилно и загубиха.

# 475
Жени ми хареса много. Изпревари Капитана, взе първа думата на масата и с прости думи пое отоворност за загубата. Така се прави. А Фифо ще има една или две възможности да покаже лидерските си качества в битките за спасение от елиминация. Днес се задоволи с посредствен пост, но го направи в името на племето според мен. Защото и според мен Жени беше по-добър избор от него за тази позиция в тази игра.

# 476
Цветан се опитва да пренасочи огъня от Вики към Касим. Грозна история. Но и в този разговор личи, че Мани няма лидерски качества.

Напълно си заслужават да са на реката. Жалко, че Илиян не пое отговорност или да застане той като зрящ или да изстреля Касим там.

Извинявай Бен, но и средно едър мъж не би се осмелил да изрази лидерски качества когато насреща си има разбеснял се орангутан , зад чийто гръб стои  марионетка още  по-голям орангутан.

# 477
"Виктория, че не се справи, не се справи. Все пак обаче малко по-рано Мани изяви желание да е капитан и да води племето си, а малко по-късно искаше да е слепец и да не води никого. Можеше да се справи по-добре от Виктория, но по една или друга причина не пожела да го направи.  Тази игра всъщност си беше по силите на сините, но те не успяха да се разпределят правилно и загубиха. "

Е то и жълтите не ги води капитана им..

# 478
Виктория в прав текст си каза, че сигурно няма да се справи, ни никой не е поел отговорност.

# 479
Аз не виждам какво щеше да се промени, който и да беше капитан на сините. Едва ли някой би предвидил, че Виктория няма да разплете въжето.

Общи условия

Активация на акаунт