💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 318
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 585
Все пак въжето беше оплетено на „плитка“. Има си схема, която лесно може да се хване (да не я описвам). Виктория зацикли, но отплитащите можеха да си направят схема наум.

Жени се оправда с това, че е разменила местата на някакви парчета. Редеше маниашки, без да е видяла останалите парчета. Елица дали е виждала или не, но съобрази да извади всички краища.

Виктория може да е добър лидер в отбора си, ако има нужните волейболни умения. В играта не ѝ се получава, защото няма нужните качества  да е добър играч. Не я харесвам, но днес ми стана жал за нея.

Мани като характер го играе малката нежна дама, имаща нужда от защита. Опитва да се заяви като лидер, но просто не ѝ идва отвътре.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 09:50 от LadyCharming

# 586
Алекса ще е както Милен във втори сезон, Рибарите(сините) бяха само на реката и като отиде при тях, следващата седмица бяха вече в  Резиденцията

# 587
  • Другата България
Скрит текст:
Като изключим игрите, имаше доста забавни моменти.
Гената говори, Пух яде. Веси говори, Пух пак яде. Тоя човек колко стомаха има? Би бил идеален за някой диктатор, да тества ястията, не друго.
Михаела пред камера говори как и гръмнала главата от броене на гласове и стратегии, и хоп - започва да брои пред Фифо. Найс!
Касимщо не бил на позиция да ръководи. Направо си го представих - "като цяло на ляво, като цяло направо, като цяло там има....балЯ...Цецо, добре ли си? "
Виктория не е виждала макраме,  ама и другите се скатаха,  факт. Ще теглят още на реката.
Мирела и Валери бяха топ! Страшен диалог, направо телепатия! "Ти какво...?", "Хмм...", " Нали...и аз..", "Мммхм..", "Знаех си..."😁😄 Тия двамата ще си паснат много. Мацката е навита, младежът няма против да се пробва, карай, да върви! Ама, чакайте!  Тя се притеснила за чувствата на бившия! Що да не се излее на синхроните гълъбицата и да детронира Зори!

Толкова точно го описа, че все едно ми се визуализираха и двамата отново.
Нека се обичат младите, аз нямам против любовта. Нищо против.
Алекса ще е както Милен във втори сезон, Рибарите(сините) бяха само на реката и като отиде при тях, следващата седмица бяха вече в  Резиденцията
Именно, както казах, това е единствения шанс да не идат и на съвет тази седмица, което не е много сигурно, но не е и невъзможно.

# 588
Аз мисля, че жълтите бяха хванали номера на разплитане на въжето. Беше сплетено на плитка от четири върви и беше абсолютно симетрично. Тоест, ако схванеш последователността и правиш съответните стъпки, въжето се разплита. Гледах, че жълтите се въртяха по този постъпателен начин. Червените не го правеха, слушаха наставленията на Генчо. А Виктория успя да го заплете допълнително и това я провали.
Според мен нямаше логика Елица да бъде оставена да вижда. Нямаше защо. По-скоро бих го помислила за някой от сините, за да се доберат до храна. Но за червен нямаше смисъл. По-скоро наистина се ориентира добре в пространството. Все пак, каквото и да говорим за нея, тя е силен и опасен играч, стига да не прави саботажи. Ако Алекса не беше в картинката, вероятно щеше да е любимка.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 01:31 от Poni69

# 589
  • SF
Валери и Мариела първо са с микрофони и знаят, че това флиртче се слуша и ще се слуша и гледа от Цяла България, както обичат се изразяват продуцентите. Нормално е да хънкат и да мънкат. Тя му каза, че той й говори с поглед и той й потвърди. Супер неловко им беше - първа свалка и зад гърба им камера, оператор, озвучител...
Пак много си казаха.

# 590
Генчо не игра феърплей, но Димо за кой ли път проспива нарушаване на правилата.  Червените връзваха елементите, които качваха по платформата, за разлика от жълтите. Това е огромно предимство, защото те не падат и така не е нужно да се балансират платформата при вдиганет им, което става за сметка на скоростта, отделно няма как елементите да паднат, като са вързани, нещо което ставаше при жълтите, които играха по правилата. И в предни сезони я е имало тази битка  и никой не е връзвал елементите.
За нареждането на пъзела Генчо няма особена заслуга, защото Елица и Георги с напипване наредиха доста елементи  и за него не остана много какво да подсказва, за разлика от другата двойка, които изцяло разчитаха на напътствията на Женя.
Победата на червените се дължи на шмекеруването на Генчо със завързването на елементите и основно с находчивостта на Елица и Георги, които със завързани очи успяха да се ориентират добре с пъзела.
Волейболистът крайно необективен и пристрастен. За да защити Виктория, която тотално се о.ра, започна да  напада и обвинява другите. Виктория за пореден път показа, колко слаб играч е,  а и нямаше доблест да си признае провала, а тръгна да търси вина в другите. Виктория не става за пъзели, не се ориентира добре, на баланс не става, дори в силовите битки , където би трябвало да е силна не се представя на ниво. Абе гола вода са с нейния кавалер. Да се хванат под ръчичка и да си ходят, след отпадането на Велислава те са най-слабите звена при сините.

# 591
За мен идеята на Генчо за завързването на елементите му поставя директно мнооого голяма червена точка. Много съобразително, никъде в правилата не се каза, че е забранено. Жълтите видяха тази стратегия на качване на предметите и я изкопираха и те.

Лично мен ме изненада много приятно Генчо днес, браво !

# 592
  • София
Разглеждайки "отбелязаните" снимки в IG страницата на "Игри на волята", попаднах на профила на Елизабет, беше отбелязана на снимка от "Maximal Revenge". Как никой не е споделил (не си личеше на онази снимка в цял ръст), че си е уголемила устните от края на трети сезон досега. Sweat Smile Почти е настигнала Красима.

Скрит текст:
*Този пост е дело на моята зла сестра - близначка.

# 593
  • Sunshine state
Не мога да харесам Генчо и това е. Многи ми е груб и кух.
Цецо трябваше да замълчи след играта. Виктория се провали и това е. Мани и Илиян са ми все така неприятни, а Касим така се втурна да им лиже Д-тата, че чак гнус ме хвана. Освен Гого, един приятен не остана в тоя отбор. И да изгният на реката, все ми е тая, заслужават си го. Само за Гого ми е тъпо.
Женя се справи добре, но отново не пропусна да хвърли отрова по Филип. Няма да крия, че се изкефих като не стана на нейната и ревна от яд.
Ох, малкото бастунче от предния пост е .. 👀🙄

# 594
Да жълтите за това не спечелиха, защото двамата на пъзела стояха като препарирани и чакаха Жени да ги напътства. Никакво усилие не положиха Елица опипваше частите и сама де досещаше къде може да са. Това много помогна на Генчо.

# 595
Според мен някои от червените виждаха. Елица със сигурност
Жени просто не може да спре да изтъква колко е велика и как носи тези неблагодарници на плещите си.

# 596
Мисля, че Мани може да спечели капитанската битка. Интересно ми е какво ще избере в такъв случай - за себе си или за отбора. Логично ми е да избере за себе си, виждам я като неспособна да мисли отборно, но пък не се знае. То големите награди. Трудно им е на реката. Интересно ми е - защо Виктория така тотално блокира - цветово усещане, зрителен проблем, стрес - това, което се случва е доста поучително. Случи се и при Касим в този отбор. За мен в отбора има такава нездравословна атмосфера, че ако отговорността легне върху даден играч, не се получават нещата. Гого също се провали на капитанската битка, а си е чудесен играч.

# 597
  • София
Ако приемем, че Елица е съобразителна, а не шмекеруваща, то е и невероятна късметлийка да нареди цветовете в правилните ъгли. 4 от 4. Същите ъгли, които Жени беше сбъркала виждайки. Хм?

# 598
  • София
Някой казваше, че надали са оставили Елица да вижда. Според мен не са, но тя по някакъв начин е "открехнала" очилата, или не са прилягали много добре, и се е възползвала. Доста си личеше.

# 599
Та последно - Жени или Елица гласи продукцията за победител, че се обърках? Каква е логиката да позволят на Елица да вижда?
Според мен тя просто има огромно самочувствие, а и явно не се плаши от травми, предвид спортното й минало, та затова така смело си вървеше. А за пъзела - ами ясно е, че правите части са по краищата, това с напипване може да се уцели. Пък и Генчо прояви съобразителност със закачането на предметите. Ако беше забранено, веднага щяха да ги резнат.
А Жени наистина на моменти пропускаше да ги навигира.
Но Виктория - е няма такъв потрес! Ми като не си сигурна, не се захващай. Ама не, меракът все да съм аз... Че тя даже ляво и дясто бъркаше. "Ляво, не бе, другото ляво", "Ляво, не твое ляво", "Назад, не, напред". Трагедия! Да, друг не поиска, ама като не си сигурна, трай си и ти. Пък нека капитанът вземе решение, нали затова е избран. А Цецо чак става смешен с тая защита. Изобщо двамата високи са много зле. Само някаква хамалска сила до момента и то срещу доста по-дребни противници, и то ако не им се опънат малко, защото тогава издишат. Сините в началото ми бяха симпатично непохватни, сега са ми неприятни. Зле са всеки един поотделно, без Гого, но само стратегии им в главите. Дано не спечели Мани капитанската.
А и все още искам жълтите на реката. Там вече ще се хванат за гушите.

Общи условия

Активация на акаунт