💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 357
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 705
  • Където морето целува небето...
Аз вече наистина се моля да влезе Елина. Цирк на цирковете ще разиграе Елица, но поне ще се свършат мъките ни с Алекса. Всеки епизод с него почва и свършва, а дори не е в играта.

# 706
Хех, най-накрая Ви догоних с гледането.Stuck Out Tongue На мен този сезон ми е най-интересен поне засега, а и каста е определено най-добрия от всички сезони.Stuck Out Tongue Аз като един елементарен мъж Trollface, всеки сезон си викам за някоя жена, която ми харесва хем като играч хем и на външен вид. Така че, сега съм за Мирела, Михаела и Мирослава.Trollface Последният ми фаворит е Гого, защото от малък харесвам и белите и черните нинджи.Trollface
Междудругото, гледайки визитката на Михаела, направо ми падна ченето - определено най-добрата и впечатляваща визитка за всички сезони.Yum От останалите харесвам почти всички и всеки има какво да даде на предаването, може би не съм фен единствено на Касим, Цецо и Звезделина.
Разочарован съм  от Елина, защото я мислех за непобедима машина от това което съм гледал в инстаграм, а то....да видим довечера...Trollface

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:32 от batigol

# 707
Мен персонално много ме дразни говора на Елина, предпочитам българо-сръбския на Алекса пред нея. Отделно е такава котва във водата, по-бавна е и от Цветан, и от Касим.

# 708
  • София
Гласувах за Мани да спечели. Промото всякаш усилено показваше обратното, и затова си мисля, че може да е тя. А и наистина ми се ще да дойде малко храна при сините.

Смятам, че и Касим, и Цецо, и Виктория дърпат сините надолу.

Елица според мен виждаше, и трасето и пъзела й бяха прекалено удобни.

# 709
А за Касим, след като предаде и двата алианса очаквам през тази седмица чантата,шапката,гащите и да хване пътя навън.
Това би било много лош ход за 3ката - Илиян, Мани и Фейгин. По принцип да - те държат капитанството, но 4 на 3 е много по-добре, защото могат скоро да пратят двама от другата коалиция, а и при положение, че ще дойде резерва е добре да пазят Касим, ако в крайна сметка той иска да играе с тях.
Но определено той ще хвърли в последствие след волейболистите ако зависи от тях

ПП: Ако Алекса загуби и пак го върнат в играта ще е огромен автогол за продукцията, не вярвам да си позволят такова нещо отново

# 710
А защо постоянно се говори за печелене на храна преди капитанските битки. Аз не съм видяла досега някой капитан да е печелил храна за племето си. Обикновено предимство в играта за неприкосновеност им предлагат.

# 711
Хммм.
Епизода във вторник излъчва битка при резервите и битка на капитаните. Какво ще излъчват другата седмица на мястото на битката на резервите ? Само не ми казвайте, че пак ще го играем цирка с играч-касичка, острова на отшелника и битка за оставане ?

А за Касим, след като предаде и двата алианса очаквам през тази седмица чантата,шапката,гащите и да хване пътя навън.
Това би било много лош ход за 3ката - Илиян, Мани и Фейгин. По принцип да - те държат капитанството, но 4 на 3 е много по-добре, защото могат скоро да пратят двама от другата коалиция, а и при положение, че ще дойде резерва е добре да пазят Касим, ако в крайна сметка той иска да играе с тях.
Но определено той ще хвърли в последствие след волейболистите ако зависи от тях
Реално Мани/Илиан/Александра тази седмица могат да спасят Касим единствено при 3-3-3 гласа и капитанско решение, пращащо волейболистите на арената да се борят за мястото си в играта.
При всяко друго положение е номиниран с гласовете на волейболния алианс ( тук включвам и Гого )

Редакция:
Не съм прав. В племето им влиза играч с 200 гроша, защото логично който спечели от резервите да влезе в племето с парите, които Алекса получи за продажбата си на мястото в играта. Без значение кой от двамата е. А на теория това са още 1-4 гласа и става много сложно.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:44 от Bengun

# 712
  • Където морето целува небето...
А защо постоянно се говори за печелене на храна преди капитанските битки. Аз не съм видяла досега някой капитан да е печелил храна за племето си. Обикновено предимство в играта за неприкосновеност им предлагат.
Ако не се лъжа до сега капитан от "реката" не е печелил на КБ, че да предлагат храна. Ще видим довечера, ако спечели Мани.
Хммм
Епизода във вторник излъчва битка при резервите и битка на капитаните. Какво ще излъчват другата седмица на мястото на битката на резервите ? Само не ми казвайте, че пак ще го играем цирка с играч-касичка, острова на отшелника и битка за оставане ?
Това ще стане ясно довечера, ако Елина победи Алекса Laughing

# 713
Хммм
Това ще стане ясно довечера, ако Елина победи Алекса Laughing
Всъщност няма значение кой от двамата ще спечели.
Има голяма вероятност да запълнят времето във вторниците точно с тази битка и да повторят схемата от миналия сезон.

# 714
  • София
Аз мисля, че Касим ще е сериозно застрашен тази седмица, разбира се много зависи новият участник към коя коалиция ще се насочи, но има голяма вероятност поне първоначално да е към тази на Виктория, заради една идея изградени отношения като резерви. Плюс това след "предателството" на Касим, те трябва да са луди да не се опитат веднага да го/я привлекат на своя страна. Ако стане така, дори и с 5 гласа, другата коалиция няма как да изпратят само от противниковия лагер участници. Това разбира се, ако изобщо стигнат до съвет.

# 715
Ще. Така смятам. Даже ще е вярно куче касичка.

# 716
  • София

Защото след капитанските битки, когато е загубил представителят на реката, Ралица драматично обявява как е можел да спечели я пица, я пържоли, я други вкусотии, понякога даже вадят мостра.

# 717
Тази седмица са Илиян, Мани, Фейгин и Касимчо в коалиция , плюс още един глас  от капитанството.
Виктория, Цецо, Гого и резервата-4 гласа.
Залагам/макар, че е рано/ Мани и Виктория за нарочени.

# 718
Не харесвам Виктория, но си мисля, че синьо въже на фон морето, може да й е изиграло лоша шега. Пак недомислица на продукцията.

Нито е първата (може би 101-ата), нито ще е последната.

# 719
  • Другата България
А аз вече съм сериозно притеснена кога Гошо ще си консумира наградата от спечелената капитанска битка, за която всички го аплодираха. Joy
По-скоро си чакам момента когато всички са гладни, особено Пухчото, и Гошо мляска срещу тях тристепенно меню.

Общи условия

Активация на акаунт