💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 312
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Тази седмица са Илиян, Мани, Фейгин и Касимчо в коалиция , плюс още един глас  от капитанството.
Виктория, Цецо, Гого и резервата-4 гласа.
Залагам/макар, че е рано/ Мани и Виктория за нарочени.

Аз не мисля, че ако са на съвет ще рискуват с друг освен с Касим. Първо, защото за него е по-голям шанса да отпадне - видно е, че на терен всеки един от другите трима е по-добър (Мани, Фейгин и Илиян). И второ са все още на етап племето да е силно и няма логика вместо слабо звено от чуждата коалиция, те да номинират силен участник и да рискуват да си останат с един по-малко, но и със слабото звено. Отделно ще мислят и за евентуална победа и грошове, а не мисля, че биха рискували Мани да получи такива.
Но така или иначе ще видим, ако стигнат до съвет какво ще направят. Може пък много да ме изненадат и двете коалиции с номинациите си 😊

# 721
А аз вече съм сериозно притеснена кога Гошо ще си консумира наградата от спечелената капитанска битка, за която всички го аплодираха. Joy
По-скоро си чакам момента когато всички са гладни, особено Пухчото, и Гошо мляска срещу тях тристепенно меню.
Пух беше смешно сладък вчера - тъпчеше се до последно, че не се знае знае ли се Simple Smile

# 722
Джаферката със съвета си за "накъдето духа нятърът, обръщаш се и ти в тази посока" много добре се показа какъв лисунгер е.

А аз вече съм сериозно притеснена кога Гошо ще си консумира наградата от спечелената капитанска битка, за която всички го аплодираха. Joy
По-скоро си чакам момента когато всички са гладни, особено Пухчото, и Гошо мляска срещу тях тристепенно меню.

Joy
Ох, и аз!!!

# 723
Ми аз честно да си призная никакви спортни заслуги не ме радват, нито предизвикват някаква гордост у мен. Разбирам състезатели, искат да мерят сили по състезания с други хора и да се докажат като по-добри, но мен това какво ме грее Rolling Eyes
Има си хора, които си следят някои спортове и ги радва.... Аз например следя гимнастика и преживявам брутално когато следя някой състезател. Чупила съм телефон по време на състезание с удар в стената и веднъж се запалих ....🤣

Интересно е това със запалването как се е получило Grinning
Гого трябва ли да го следвам, за да гледам лайфа?

# 724
Пух като почне да нагъва и му се напълни брадата с манджа е отврат. Сериозно съм притеснена  за сигурността на Гошката в момента в който се изправи срещу гладен Пух да хапва.
Имахме куче на времето,което се казваше Аспарух ,хранеше се по същия начин. Не подбираше - кучешка,котешка,човешка храна,всичко се омиташе скорострелно,ядеше кисело мляко с ягоди и пържоли на веднъж.
Бенгън,не ми се вярва който и да влезе при сините да развърже кесията още таьи седмица,освен ако не усети,че е лично застрашен.

# 725
Гого трябва ли да го следвам, за да гледам лайфа?
А за хора без Инстаграм някакви варианти? Това на Лефтеров успях да го гледам през линка, който Дяволо беше пуснал.

# 726
  • София
За епизода снощи

Не ми хареса битката. Много дълга и скучна.
Няма как да знаем дали Вики е виждала или не. Визирам синия цвят и морето и небето... Тя не каза такова нещо буквално, но каза, че не вижда, което може да означава много неща. Може и да е виждала, но да няма идея какво да прави. Просто не притежава пространствено мислене/виждане. От отбора и пък никой не направи усилие да я улесни, да се пробва да измисли нещо. Да прояви някаква инициативност с това разплитане на плитката. Не е най-голямата философия на този свят.
Няма лидер в това племе. И така е от първия ден. Разграден двор са!
Браво на Генчо и Жени. Много умело водеха своите отбори. От Жени го очаквах и изобщо не бях изненадан, но Генчо сам пое отговорността и се справи отлично. Той беше единствения капитан, който пое тази отговорност между другото. Капитана да е и викача - на най-отговорния пост.
За пъзела няма как да знам за Елица. Някои парчета ги слагаше така все едно вижда, но гадая. Но и Генчо отново даваше добри и точни команди.

Жени обърка едното парче и от там загубиха 5-10 минути, но те по принцип си изоставаха с няколко минути и не съм сигурен, че щяха да спечелят ключа за резиденцията дори и без тази грешка.
Злобните подмятания на Валери не ми харесаха. Загубили били от шматки. Почва да прилича на Борис от миналия сезон. Най-добре е да си мълчи наистина.
Браво на Жени, че ведната потърси вината в себе си. Браво и на Филип, че я прегърна на Арената. После можеше и да не натяква толкова много за това забавяне. Не знам, може да си връща на Жени, че преди нали тя натякваше постоянно за спечеленото от нея предимство. Но няма нужда от такива дребнавости и дано не продължи в този дух да дудне.
Михаела според мен завижда на Мирела чисто по женски. Защото последната е по-красива от нея и привлича мъжете около себе си. Та за това женска коалиция никога няма да има. Дори и вездесъщата Жени не успя да го направи. Жените са си най-големия враг, ама не го осъзнават. Все се оправдават, че мъжете чистят първо тях (факт), но те кога направиха нещо различно от това да са така удобната и лесна жертва? На пръстите на едната ръка са тези случаи. И то на половината пръсти. Май Генералшата в сезон 3 на Сървайвър и Радостина в сезон 1 на ИВ. Но това не бяха типични женски коалиции. По-скоро имаха много силен мъжки дразнител (дразнител и за жени и мъже), който ги консолидираше --> Ники Мартинов и Юлиян.

Ако червените са на съвет тази седмица, Мирослава твърдо ще е на пангара, въпросът е кой ще е втория? Логично пак да е Елица, но тук не съм сигурен. Ще видим, само един епизод е минал от новата седмица.

За Цецо и Вики. Вики пое вината и през зрителя и пред племето си. Този път не започна с рогата напред. Но Цецо се включи за пореден път неадекватно и Вики само това и чакаше и отново захапа.
Въпрос към Вики. Докога с този двоен аршин? Мани не можело да гласува за себе си, но Гого можел?
Всички носят вина до един конкретно за снощната трагична и катастрофална загуба.
Мани се покри като капитан. Всички се покриха. Вики както винаги е първа писта на всичко. Има огромно его. ОК лошо няма. Ама няма никакво покритие. Освен да мъкне тежкия каяк, аз не съм видял една силна нейна проява в дадена битка. Цецо поне има такива. Но Цецо и бави много племето си, освен това е заслепен от Вики и мисли само за нея, а не за доброто на племето. Касим също се изхлузи, че видиш ли гласът му не бил достатъчно силен. Гого и Мани пък са прекалено ниски, абсурд те да са викачите.

# 727
През всички сезони до момента тази битка е изобилствала от смешни моменти. Снощи не беше така.

# 728
Виктория и Цецо са ми много неприятни. Все другите са им винови.

# 729
Вики направо да си взима Цецо - щом и гладен и ядосан пак я оправдава и защитава, значи много яко е хлътнал човека. Пък и добряк е, а на нея някой такъв и трябва да я търпи.

# 730
Веселина събра много симпатии във форума с поведението си. Но на мен продължава да ми е трудно и да я гледам, и да ѝ слушам гласа. Не разбирам защо вместо да се прави на карикатура с тези изкуствени джуки, не се е погрижила за бръчките си, които са твърде много за възрастта ѝ. Забелязах, че и тя като Мирела е със светли очи, но докато при Мирела това е основна черта, която я откроява и прави още по-красива, при нея сякаш светлият цвят на очите допълнително ѝ придава плашещ вид.

# 731
Елица не е мамила.
Явно ще е обвинявана във всички грехове на света. Ако обича - защо обича, ако реве - защо реве, защо участва  в заговори, защо има приятелка в племето, защо говори открито, защо иска Алекса в племето си, защо е облечена с бюстие, защо се смее, защо не реве, защо това, защо онова...
Силен състезател е. Нали това очаквате от Игри на волята?!
Или вече не е това.

Мен лично Елица не ме дразни. Физически е подготвена, има идея какво иска да постигне, бори се, не се предава. Прилича ми на Елизабет от миналия сезон.
Историята с Алекса ми е прекалена и не на място. Но вината не е изцяло нейна.
Виж за поглеждането под маската може доста да се поспори, че не е мамила.

# 732
След епизода вчера Валери ми стана много антипатичен. Първо с нескопосания си флирт с Мирела, която също не блести с мозък, а накрая с неприкритата злоба в гласа, когато червените спечелиха.

При евентуално падане на червените очаквам Мирослава да поеме негативния вот на останалите членове на племето, а тя и Елица да пратят отново Генчо.

# 733
  • SF
Изобщо не е нейна. На каста им се е сторило страхотна находка - двама борци,  чужденец, медали, любов...
Кой е луд да му попадне такава двойка и да я върне?
Само като напишете, че сте олимпийци (Фейгин, Андрей) или републикански, балкански, световни шампиони по нещо и сте вътре! Реклама е това!
Искахте спортисти и спортни игри - ето ви спортисти и спортни игри.
Но те влизат и с личен живот. Тоя бил гадже на оня, а се свалял с трети - ми има го това и при спортистите.

# 734
Не знам аз ли съм претръпнала от младежки жарки приказки,но не ми се стори кой знае  какво това,което Валери каза. Мии за мен това си е спортна злоба и младежки устрем да е све пръв сред първите.

Общи условия

Активация на акаунт