💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 109
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 125
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.
Тъкмо да ни е лесно като го отвличаме Joy Момчето няма да смее да стъпи на българска земя.
Леле, беше ми неудобно да чета коментарите на снощния лайф! Laughing На всеки три коментара "Гого, ще се ожениш ли за мен?" имаше по един, който да плюе Виктория. И това се повтаряше безкрайно! Laughing

# 1 126
По-скоро на Гого му липсва физическа сила и е в лагера ,който малко от малко го допълва (не в смисъл при борба с опонент, а за вдигане мъкнене и прочие). Качествата с които блести групата на Фейгин и Мани - ловкост , бързина той ги притежава. Споменах в началото, че с Алекса ще се допълват добре и може би ще се сдушат и заиграят заедно. Ако Георги е с Елица и Мира , след това по линията Георги - Фейгин и нейната група и Алекса с Гого към тях. Оцелелите жълти също е интересно как ще се групират, там ми се струва че червената и жълтата мъжка коалиция не се харесват

# 1 127
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.
Тъкмо да ни е лесно като го отвличаме Joy Момчето няма да смее да стъпи на българска земя.
Леле, беше ми неудобно да чета коментарите на снощния лайф! Laughing На всеки три коментара "Гого, ще се ожениш ли за мен?" имаше по един, който да плюе Виктория. И това се повтаряше безкрайно! Laughing
Е, добре как да не го отвлечем като е толкова сладък 🤣🤣😍

# 1 128
На реката може и да не им дават храна, чисто технически, но преди и след битка им дават и то не само някакви вафлички и никой не може да ме убеди в противното. Просто самите играчи си вярват, че са бедствали от глад и затова поддържат мита за гладуването. Когато си свикнал да мааш пържоли сутрин, обед и вечер, не си се лишавал от нищо в ежедневието, или пък си някакъв фитнес маниак, на когото само сметки за изпуснати калории са му в главата, нормално да драматизираш как си се побърквал от глад.

Алекс от трети сезон не беше ли размахвал демостративно дюнер/хамбургер срещу снимачния дрон при напускането на арената след онзи скандал с храната? Откъде ще го е взел освен от традициовната шведска маса за подхранване след битка? Това за шведската маса си е моя спекулация де Wink

Всички участници обаче са категорични, че не се дава нищо на реката. Реално така и не излезе никога достоверна информация за нещо различно- например някой познат на участник или на човек от екипа да сподели. Дори Чакалов се включи тук само за да каже това-че не се давало нищо освен вода и буквално припадали от глад. Ако не е така, можеше да замълчи просто.

# 1 129
  • Другата България
По-скоро на Гого му липсва физическа сила и е в лагера ,който малко от малко го допълва (не в смисъл при борба с опонент, а за вдигане мъкнене и прочие). Качествата с които блести групата на Фейгин и Мани - ловкост , бързина той ги притежава. Споменах в началото, че с Алекса ще се допълват добре и може би ще се сдушат и заиграят заедно. Ако Георги е с Елица и Мира , след това по линията Георги - Фейгин и нейната група и Алекса с Гого към тях. Оцелелите жълти също е интересно как ще се групират, там ми се струва че червената и жълтата мъжка коалиция не се харесват
Скрит текст:
Защото човек винаги повече вярва на ушите си вместо на очите си. Когато някой непрекъснато повтаря колко е супер добър с увереност , хора като Гого които се хвалят само когато има защо, не могат да проумеят, че има такива ..които просто си приписват от самозаблуждение разни умения . Често ако ти се повтаря непрекъснато как нещо е много кофти, дори да ти харесва , се замисляш )))
Вероятно и това, да.
А и силен, ако го погледнем буквално, си е вярно за Цветан, че и за Виктория. Влачене, вдигане, носене - той Цветан си го каза - хамалогията им е силната страна. Както са Гената и Пух при червените.

Точно това имах предвид.

# 1 130
  • София
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Женя в лицето - Ашли Греъм

Скрит текст:

Ашли е по-хубава, и въпреки, че е по -голяма от Жени( и на години и на кг), изглежда по-млада.

# 1 131
Снощният епизод като динамика не ми беше интересен, но за сметка на това видяхме повече от някои играчи....за съжаление...
Ах, Цецо, Цецо, толкова ми беше мил, но как ти се изплъзна да наречеш някого утайка, някого до когото заспиваш нощем в студа, делиш хапка джанка, беше много грубо от негова страна. Другите неща сте ги писали вече - плуването му е ходене всъщност, Виктория се предаде, а не Илиян и то така се наби в главите на всички ни този факт, заради желанието на Илиян поне да се поразходят Grinning
Гого е от тези участници, които знаят какво могат и съответно не се страхуват. Да, винаги има възможност продукцията или дадена игра да те подхлъзнат, но когато си способен е нормално да си много по-уверен. Касим е обиден на Цецо, Велислава е аут и съответно вече няма "плаваща група", то просто човешката природа изисква да застане към нечия от страните, вече той си знае по каква причина, аз предполагам по повече симпатия към Вики, някак не го виждам Гого да има обща приказка с Фейгин или пък с Илиян.
Не е хубаво да го казвам, но ми е омръзнало да правим чужденци звезди и център в нашите предавания. Същото ще стане и с Алекса, поне като отшелник не го даваха толкова, сега ще има само негови синхрони, война за пандичката му и т.н и т.н.  Няма чужденец, който да е участвал в наше реалити и да не го е спечелил, няма да се изненадам ако гледаме драматичен финал между Алекса и Елица.
Толкова дитирамби му пеят на Генчо, че ще ми промият и на мен мозъка. Снощи чисто си падна от другите двама, но пред племето го изигра като добър самарянин.
Всъщност би ми направило добро впечатление подобен жест, но не го виждам като задължителен и аз лично не бих го изискала. Подобна победа не би била сладка.
Филип напълно го разбирам в случая. На мен ми харесва тази целеустременост в хората, в мъжете конкретно, при някои дори граничи с арогантност, не ми пречи до момента, в който обаче подценят моите подобни качества понеже съм жена. Има го малко това у Филип, но за момента не ме дразни изявено, ще го понаблюдавам. Иначе Гого го детронира в моето сърце, така че вече не ми е интересен.Joy

П.п. Нали е ясно на всички, че това нашето е възхищение към свръхкачествата на един човек и шегички между нас си... да се знае, че ще вземе да зачезне Гого и после нас ще обвинят.

# 1 132
На Алекса е хитра позицията - номинирайте ме, аз ще пазя малките момичета(не знам дали включва Вики в тази категория Joy) и накрая ще стане - той сам не може да се номинира, а от другите никой не иска, че той силен в игрите и смел и доблестен. А пък ако вземе да иде на дуел най-много продукцията да му напълни джобовете.
Гого според мен е с Цецо и Виктория, понеже са група на атлетите. Другите по не са негов тип и както са хитри и все плетат интриги, може по-лесно да решат да го гонят като силен играч с теорията си - пращайте силните на битка да победят и да се върнат. Докато Цецо и Вики са емоционални и праволинейни. Те номинират на база с кого не се разбират или кой се е представил слабо в игрите.
А Генчо като видя битката как върви снощи и как неговите крака едвам се задържат на гредата му беше ясно, че няма как да спечели. И колкото и да симпатизираше на Мани се надяваше и Филип да падне, че да има оправдание пред племето си защо е загубил. Пък и вкара благородния елемент как да нахрани сините не се раздал...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 12:59 от EdelV

# 1 133

П.п. Нали е ясно на всички, че това нашето е възхищение към свръхкачествата на един човек и шегички между нас си... да се знае, че ще вземе да зачезне Гого и после нас ще обвинят.
Ние какво да направим като ни показва непрекъснато красивата си глава и бицепс 🤣 Пък и наглостта да дава лайфове 🤣🤣Еми той си е виновен 🤣🤣🤣

# 1 134
За отказа на Илиян имаха предвид играта с дърпането на дървената талпа, в която Илиян си призна, че е спестил сили и последната игра я даде бързо. Дори кадри от нея ни показаха, не че двете сили направиха нещо.

А не, моля. Точно битката с въжетата имаха предвид. Алекса попита имало ли е случай някой да саботира. Виктория отговори, че е имало, като визираше битката с дърпането, където Илиян е решил да се пести. След това обаче Цецо се нахъса и започна да обяснява за битката с въжетата, където изоставали много и Илиян затова отново казал, че нямало смисъл да продължават. Това беше лъжа, много долна и безочлива при това, защото именно Виктория беше тази, която се вайкаше, че няма смисъл. То действително нямаше, но не е това въпросът. Цецо лъже, Вики маже, а иначе го раздават много почтени.

# 1 135
За отказа на Илиян имаха предвид играта с дърпането на дървената талпа, в която Илиян си призна, че е спестил сили и последната игра я даде бързо. Дори кадри от нея ни показаха, не че двете сили направиха нещо.

А не, моля. Точно битката с въжетата имаха предвид. Алекса попита имало ли е случай някой да саботира. Виктория отговори, че е имало, като визираше битката с дърпането, където Илиян е решил да се пести. След това обаче Цецо се нахъса и започна да обяснява за битката с въжетата, където изоставали много и Илиян затова отново казал, че нямало смисъл да продължават. Това беше лъжа, много долна и безочлива при това, защото именно Виктория беше тази, която се вайкаше, че няма смисъл. То действително нямаше, но не е това въпросът. Цецо лъже, Вики маже, а иначе го раздават много почтени.
Хора, той Цецо ако можеше една филия да намаже щеше и две правилни изречения да сглоби🤣Не виждате ли, че на моменти халюцинира и е извън реалността🤣 Имайте малко състрадание, моля ви🤣

# 1 136
  • София
На мен ми прави впечатление, че Цецо, Вики, Алекса и Елица не са били канени в нито един лайф, дори и когато са били в самия чат на живо.
При групичката на готините (какво стана с тях, вече цяла седмица не е имало лайф) често акустират Мани, Зорница, Илиян, Фейгин, Гого разбира се, абе доста, но не и горните четирима.

Много як лайф, препоръчвам.

==> Лайф от 27.09 с Мани, Илиян, Зорница, Фейгин, Генчо и Фифо <==

Тук, Елина отговаря на въпроси (1.40 мин.)

==> Елина след формата <==

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 13:45 от Diavolo

# 1 137
  • earth
- Брат, аз мога да плувам, но не бързо!
Зависи от скоростта на течението.

# 1 138

А, Благодаря! На въжетата явно съм отскочила до хладилника. За "утайките" чух!
Той Цецо беше задрямал на варела, докато чакаше Вики да ги навигира. Тя нали подвикваше:
- Цецо! - тишина.
- Цецоо! - и Цецо се пробуди, та подръпна въжето.

# 1 139
Илиян дори на играта с дърпането дето се отказа, пак се представи по-добре от Цецо.

Общи условия

Активация на акаунт