💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 060
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Няколко ютюб видеа

Ауткаста е качил поредния си епизод

В На Кафе коментират епизода от снощи

В На Кафе гост е Велислава

# 1 141
  • София
На мен ми прави впечатление, че Цецо, Вики, Алекса и Елица не са били канени в нито един лайф, дори и когато са били в самия чат на живо.
Вече са ясни нещата. На финал са Цецо, Алекса и Елица. Бай Гъливер печели за ужас на всички. Няма какво да се обърка Grinning

# 1 142
Напълно съм съгласна, че на Цецо и Вики не им прави чест да говорят така за "умните", беше излишно грубо и много грозно. Но мисля, че когато Вики каза, че Илиян се е отказал от битка, имаше предвид играта с дърпането на дънера, а не битката за територия от предишния ден.

# 1 143
Добре, де , защо на предишните капитански никой не постави този въпрос, как умишлено да отпадне, че да нахрани сините?
За Алекса и Елина, не ми допадат защото явно ще играят по свирката на продукцията и ще се съгласяват на всичко.
Никой не може да ме убеди, че Алекса сам си изгради тази тактика. И двамата с Елина са много подходящи за манипулация и предаването се възползва.

# 1 144
Аз се чудя дали сега, като се гледат на екран Цецо и Виктория, се осъзнават колко се излагат. Или сигурно пак друг е виновен и думите им са изкарани от контекста.

# 1 145
  • София
ТВ рейтингите за 12-18.09

ИВ дърпа яко вече. След относително равностойния старт в началото спрямо Фермата, сега дефакто още във втората си ТВ седмица, ИВ категорично се откъсва напред и то с много.
Предаването има по-висок рейтинг и от Ергенът, който взриви България през пролетта.
А, Фермата започва да изостава и то не с малко...

Генчо - е Шефът!
Да се знае! 😁

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 13:44 от Diavolo

# 1 146
нещо много внимание се отдели на алекса ми се струва.
а за умните и силните......ни едните са умни, ни другите са силни. даже  въобще не ги намирам за умни дребните. илиян може и да има нещо в главата, но е толкова дребна душица, че няма как да се забележи.

# 1 147
Чудно ми е Цецо как яде храната, която е спечелена и донесена от утайка, както той по-рано се изрази….Страшен ръб!

Филип е биткаджия, но мнението и комплексарското му отношението към жените е отвратително. Аууу, победен бил и то от жена. Ами сега?
В крайна сметка Жени беше абсолютно права за Филип.
Абсолютно!Фифо все повече ми пада в очите,женомразец със злобни очи.
За Жени чета само -ще,ще,ще,ще! При нея няма правилен ход,каквото и да направи,все е лошата.

# 1 148
  • София
Това с умните и силните са думи на Алекса. Нарочно така съм ги написал. Въпросът е за Алекса. И игра на думи...
Нали вече започва новото родно ТВ риалити: ''Игрите на Алекса''

# 1 149
  • София
Цецо ги нарече "утайки", а Мани, която не обиждала никой в целия формат(споед нейните думи в лайфа) нарече Цецо ... шамандура - е, плуващ като шамандура де, ама все тази. Smiley

# 1 150
Цецо ги нарече "утайки", а Мани, която не обиждала никой в целия формат(споед нейните думи в лайфа) нарече Цецо ... шамандура - е, плуващ като шамандура де, ама все тази. Smiley
Аз не бих се обидила, ако някой ми каже че плувам като шамандура, особено ако е истина. За мен това не е обида. 🤔 А, как плува Цецо видяхме. Wink

# 1 151
Идвам пак да коментирам с моя Гого и лайфа от снощи. Grinning
Значи, толкова не съм се вълнувала за играч от ИВ-1. Визирам Юлиан. Тогава става с тях и лягах с тях. Сега съм много впечатлена от Гого. Ако всичко това, което казаха Вики и Цецо снощи и го намекнаха Елица и Алекса, Гого ще им къса дупарите на Арената.
В този ред на мисли... Искам Гого да ходи на Елиминации и да ги кърти и да има повече екранно време пък ние да гледаме.
Социалната игра не му я схващам, но искам Вики и Цецо вън от играта. Харесвам Мани, обаче е много лесно манипулируема и без изявено мнение. Още от първи ден сформирана коалицията и това навреди на отбора и затова Гого може би е на страната на волейболистите.

# 1 152
Изкарахте Гого безмозъчен. Може да си е направил сметката, че Алекса ще влезе при тях и като се има предвид, че с Вики са били резерви, ще се присъедини към тяхната групичка. От една страна бройката на гласовете е важна, от друга волейболистите са лесно манипулеруеми, в сравнение с Илиан. Интелигентните хора често правят компромиси, като се включват в група, само за да не са единици в стадото. Знаем, че първо се чистят соловите играчи, с мотива, че не са като останалите.

За Фифо ще кажа, че дори да е поздравил Мани за победата, видяхме първата му реакция. Негово право е да гони победата и да, никой на никого не е длъжен – закона на джунглата. Но можеше да каже – Аз загубих, но поне сините ще ядат. Един вид да го отиграе по-социално. На външен вид ми прилича на американско ченге от 70-те години.

# 1 153
Здравейте!

За първи път гледам Игри на Волята, някак си хванах първия епизод и не мога да се откъсна сега. Та да ви питам... до кога се очаква да продължи сезонът? Имам чувството, че с месеци ще се точи като гонят по 1 седмично.

Също, ще коментирам динамиката при Супергероите. Цецо и Вики са много слаби играчи и си мисля, че Алекса бързо ще се ориентира, че в това племе само Гого е наистина можещ. Ще ми е интересно да видя дали в един момент стратегията му няма да е срещу него, за да отпадне и да може племето да се розпадне по-бързо.

Също, интересно ми е дали Вики и Цецо наистина си вярват, че играчи като Мани и Фейгин са по-слаби от тях? Ако говорим за груба сила и ръст, то е ясно че ги мачкат. Но ителекта, идръжливостта и уменията за баланс са изключително важни. И двамата много дърпат назад племето при такива битки. Да не говорим, че при капитанските и елиминационните битки често точно тези умения са най-важни.

# 1 154
  • София
Не мога да повярвам, че са казали утайки за другите. Снощи не гледах. 🙄
Цветан го каза, според мен на Виктория, та дори и на Гого, им се преписват доста лоши черти покрай него, най-вече на Виктория. Изказът и мнението си е лично негово, както видяхме, Виктория нямаше проблем да се сближи с другата коалиция, за да изгонят този, който според тях пречи на отбора. От нея сме виждали гняв, имала е доста необмислени изказвания, но откровената глупост идва от Цветан, който се е хванал като удавник за сламка за Виктория.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:56 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт