💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 096
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Генчо му е лесно, като падна първи, да каже, че би отстъпил победата на Мани, но не съм много убедена в това. И ми се струва, че повече се радваше на загубата на Филип, отколкото на победата на Мани. Все пак каза, че е дошъл да бие жълтите.
Мани не ми е любимка, но едно голямо браво. Стисна зъби и успя. Много беше сладка, как избра кошницата, но си заръфа кюфтето.
Цецо и Вики не бих казала, че не се радваха на победата й. По-скоро не я очакваха грам.
Съдейки по промото и рева на Жени, предполагам, че жълтите пак ще бият 😆

# 991
Не познах за Генчо, но браво на Мани!
Малки крака имала, ама пръчката беше като на другите капитани. Фифо даже не ѝ каза едно браво.
А дали Джаферович не реве от яд, че са загубили, защото знае, че тя ще е номинирана?

# 992
Жалко, че Гого има такава преценка за играчите в племето си.
Малко не съм доволен от този факт, ако трябва да съм честен.
Не съм абсолютно убеден, че Алекса ще играе с волейболистите, след като ги види на терен в една-две битки. И мисля, че Илиян ще помогне на Алекса да се ориентира по-добре.

# 993
За огън трябва изпъкнала леща за да събира лъчите. Тези лещи коригират далекогледство, с вдлъбната не би станало. Та ако Касим е късоглед не помагат очилата

# 994
Алекса влиза с гръм и трясък. Ще ги пръсне дребните душички. Аймо, шампионе!!!

# 995
ИГ Лайф в момента с Алекса, Виктория, Гого и Цецо.

Редакция :
Втори лайф с Мани, Фейгин, Илиян Simple Smile

# 996
Жалко, че Гого има такава преценка за играчите в племето си.
Малко не съм доволен от този факт, ако трябва да съм честен.
Не съм абсолютно убеден, че Алекса ще играе с волейболистите, след като ги види на терен в една-две битки. И мисля, че Илиян ще помогне на Алекса да се ориентира по-добре.
Е, какво пък толкова каза? Че не са комплексни? Ами не са. Не че Вики и Цецо са де, ама не ставаше въпрос за тях! Trollface
После говориха за здравите ръце и ловкостта на Мани, за борбеността на Фейгин... сега Касим какво да го похвалят точно?

# 997
Все още ми се иска да вярвам,че Фифо не е женомразец защото и докато течеше играта той си каза "Много ми се иска да пусна и Мани да спечели ,но не мога" просто според мен спортното в него и желанието за победа надделява ,и отделно, че мрази да губи,няма значение дали срещу него е мъж или жена.Което пак не го оправдава де .Ще видим как ще се развие образва му

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:58 от *Аня*

# 998
  • София
Чудно ми е Цецо как яде храната, която е спечелена и донесена от утайка, както той по-рано се изрази….Страшен ръб!

Филип е биткаджия, но мнението и комплексарското му отношението към жените е отвратително. Аууу, победен бил и то от жена. Ами сега?
В крайна сметка Жени беше абсолютно права за Филип.

# 999
Мани все пак я почерпиха, видях, че хапваше кюфтенце. Наистина е сърцато момиче, въобще не се изкуши от никакви облаги за себе си.
Алекса ми стана много противен. За какъв се взима, не ми е ясно. Явно са си лика-прилика с Пандичката, ама защо се демонстрират и по телевизията? Цецо и Вики го обработваха по много грозен начин. И той как се чудеше защо Мани е капитан, пък после хапваше с удоволствие.
И накрая - все пак ми се иска някой път и българин/ка да спечели игрите. Миналата година руснак, тая година, ако е сърбин - за какво се провеждат у нас тия игри?

# 1 000
  • София
Защо не запалиха огън с очилата на Касим???
Виктория каза, че са пробвали, но не са успели.

Това още с червените и очилата на Мирослава го говорихме, очила за късогледство НЕ вършат работа, трябват лупи.

# 1 001
Ооо .. интересен факт.
Продукцията ни показа как Вики, Гого, Цецо говорят с Алекса, но не са излъчили разговора на Илиян, Фейгин и Мани с Алекса. Защо - защото не са плюли по волейболистите, за разлика от езика на Цецо според тях и не е бил толкова интересен Simple Smile

# 1 002
Ха-ха, Мани искаше да награби и кюфтетата и щайгата, ама не и дадоха. Иначе за изяденото кюфте май не я почерпиха, ами тя си го налапа направо, няма да и го извадят от устата я.
Цецо се изложи с този коментар за утайките. Каквито и да са, не се говори така.

# 1 003
Ралица да беше омесила един копат хляб....
Браво на Мани.
От утре започва сеира с Алекса Спасителят.

# 1 004
  • Буркина Фасо
Не познах за Генчо, но браво на Мани!
Малки крака имала, ама пръчката беше като на другите капитани. Фифо даже не ѝ каза едно браво.
А дали Джаферович не реве от яд, че са загубили, защото знае, че тя ще е номинирана?
играта беше за баланс. а малка площ е подходяща за малък крак , нисък ръст, по-нисък център на тежестта ...
всичко това е предпоставка за добро представяне. в случая и предвидимо.

Общи условия

Активация на акаунт