💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 131
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 960
Браво на Мани!
За втори пореден сезон синя жена печели тази игра.

Битка е.
Напълно нормално е всеки без изключение да се бори за победата в нея. Нямам проблем, че Фифо не се отказа. Победата си е победа и всеки един от тримата има право да се стреми с всички сили за нея.

Сега вече е друг въпрос, че щеше да е красив жест от страна на Фиифо. И резултата нямаше да е различен, но щеше да има много големи червени точки в актива си. Но ми се струва, че не искаше да загуби от жена.

# 961
Кой сравняваше Филип с Гого?
Че този въобще не може да губи, съмнявам се Гого да го беше изживял толкова драматично.
Един Генчо, който уж омаловажаваше жените, й се зарадва искрено, Филип…
Браво, Мани!
Допълвам: БРАВО, Мани! Малко момиче с голямо сърце! Страхотна!

# 962
Фифо няма лошо и от жени да падаш Sweat SmileТова са нещата от живота хаха,ама явно не е свикнал.

# 963
Ралица лично ги е пекла тея кИфтета

# 964
  • София
Нека пак някой каже, че Жени е вкарала думите в устата на Филип, за това, че е победен от жена, за да го представи за такъв  какъвто не е. Човек не може да избяга от себе си. Не обвинявам Филип за това, че не е подарил победата, просто защото не му идва отвътре, какъвто беше случаят с Тодор и вероятно би бил и с други на негово място. Филип беше себе си.

# 965
Мани да вземе кашона, че кюфтетата на кой по напред

# 966
  • SF
Защо не запалиха огън с очилата на Касим???

# 967
  • Варна
Не са длъжни да отстъпват победата на когото и да било. Не виждам защо се държи сметка за това. Това е игра, а не социалните служби. Мани ако имаше по-добра стратегия щяха да са поне в стопанството и да не бедстват трета седмица. Защо трябва Фифо да ги храни?

Вярно е, не са длъжни да ги хранят. Но ако си решил да ставаш победител, то освен спортни качества трябва да покажеш и други ( общо човешки). Визирам любимецът тук Юлиан от първи сезон- като състезател топ, като човек има върху какво да поработи. Simple Smile

# 968
  • SF
На кого е любимец този арогантен тип?

# 969
През цялото време се чудя с толкова много колбаси няма ли и един хляб да им дадат?😃

# 970
  • София
Защо не запалиха огън с очилата на Касим???
Виктория каза, че са пробвали, но не са успели.

# 971
  • SF
Харесаха ми Генго и Звезделина сега.
Звезделина за втори път ми харесва.

# 972
  • Варна
На кого е любимец този арогантен тип?

Всеки случай не на мен. Други фенове си има човекът. Simple Smile

# 973
  • София
Много ми хареса Генчо как щастливо се усмихваше за победата на Мани. Добряк е. И са прави тези, които казват, че никой не е длъжен да отстъпва победата, но освен всичко друго съществува и човещина.

# 974
Аз на мястото на Мани не бих казал за сабите на цялото племе. Само на моя алианс, без Касим.

Общи условия

Активация на акаунт