💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 044
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 455
Ако сравня шлагера на миналия сезон- Мани и сегашната противна мелодрама между две борчета - предпочитам Мани. Поне ме веселеше. От тези двамата ми се повдига. Буквално. Все една ме заставят да съм свидетел на интимни сцени на тях двамата- е не е приятно. Няма нищо чисто или благородно, което да ни спечели. И се чудя на тези тук, които пишат как са се разчуствали. Повече може да ме разчуства шофьор на такси, който също псува, но поне трафика или властта. На фона на тяхната простотия другите каквото и да направят ги оправдавам. Лека нощ!

# 1 456
Чакалче, ако четеш да знаеш, че ти благодаря, че си казал на нашият Гого за Нас! Страхотен си! Heart

# 1 457
Касим би Пух и Ралица на здрава физическа битка. Е, с 25-те кг, но те са си съобразени добре с неговото тегло. Да, не е честно да се прави сравнение с крампирал човек, ама изводът какъв е - че тия планини от мускули си имат засечки. Това трябва да се взима предвид и по принцип като се редят мъдри стратегии за "силните мъже". Чакалов също доста се мота (не е новост).

Цецо гребеше два пъти по-мудно и вяло от Мани, Фейгин и Касим. Ама иначе винаги е големият спортист, дето те не били. (Между другото, май никой от "тайното събрание на спортистите" не е споменал на Алекса, че Фейгин е олимпийски състезател - чак толкова лесно квота не се взима, това е цял живот дисциплина и воля.) Вики не беше последна по ред, ама не си върза каяка - остави го на самотек да се оправя после Гого, който трябваше да го вземе от брега. Ама на нея се скъсаха да ѝ пляскат и да викат "Вики"; на Цецо също. Мисълта ми е, че Цецо и Вики имат големи претенции, че са професионални спортисти и това едва ли не автоматично ги прави по-добри от другите на всички игри, обаче това реално не е така. И те някак си не забелязват собствените си слабости на арената, ама за слабостите на другите са готови с големите сопи.

Като тегля чертата от няколко игри, струва ми се даже, че Илиян е по-слабо звено във физическите игри от Касим. Да, Касим няма никакви физически дадености почти за каквото и да е (и често се спича), обаче поне момчето се раздава на макс. А Илиян все е някак лежерен и несериозен, когато очевидно притежава нужната физика да вложи много повече.

# 1 458
  • София
Пуснах нова анкета

Ихаа, два лайфа значи има. Дано ги запазят, че да ги гледам после на спокойствие. Ако ли не, здраве да е.

# 1 459
  • Другата България
Илиян не се раздава в отборните битки още от самото начало.
Той се раздава в социалната игра и набляга на нея. Неслучайно е фен на “Сървайвър“.
Пази си силите за индивидуалните битки, които рано или късно ще дойдат, целта му е да стигне до тях.

Това с крампите е супер гадно, надали има човек, който да не е получавал, макар и рядко и за кратко, но усещането и болката са брутални. Което прави подигравките на Димо още по-брутални и жалки за състоянието на Аспарух в онзи момент. Не съм специалист по храненето на културисти, но наистина си мисля, че това редуване на глад с поглъщане на огромно количество храна може да му е оказало влияние.

# 1 460
Илиан влага 100 % само в лична битка (когато беше на елиминация). Иначе го дава лежерно.
Мани и Фейгин бяха в началото така, но сега дръпнаха и са фурии.
Мда, и аз искам да оставят само Гого, айде и Филип, и да си ги гледаме на воля! Grinning

# 1 461
Влюбената двойка даже няма да коментирам, казали сте всичко по темата.
Колкото до Пух, още в началото на сезона някой беше написал, че го познава. Сподели, че Пух не е допускан до нито едно състезание, защото не може да мине допинг пробата. Оттам насетне трябва да е било ясно за всички, че тези мускули са бутафорни. Всички в ИВ са по-силни от Пух. Вероятно може да се мери единствено с Касим, но и за него не съм убедена дали няма да го пребори. Въобще, Пух беше мани,  мани ..😁
Браво на сините! Всички без изключение се представиха достойно и, разбира се, Гого отново се открои. Не за първи път той се включва от последните.  Харесвам тази черта у него, не се тика, а търпеливо дава шанс на желаещите да пробват. Така поне ще са наясно с възможностите си занапред,  а и ще го оценят подобаващо.
Колкото до участието му в коалицията,  всички споделиха в ИГ лайфове, пък и се вижда от екрана - не може да се твърди, че е твърдо в коалиция, защото той си е отделна бойна единица.
Кой правеше готини гифчета? Моля, ама много моля да пуснете едно, как Генчо крачи със знамето, предвождайки племето към обиталището. Гледката засенчва дори физиономиите на Зори.😁
Разборът при червените и уговорките на Генчо за гласуване бяха покъртителни! Дори Касим би се справил по-добре! Гледайки червените, все повече оценявам Илина и Велислава и е жалко, че отпаднаха за сметка на други участници, но пък последните поднасят достатъчно забавление, не може да им се отрече.

# 1 462
Чакалче, ако четеш да знаеш, че ти благодаря, че си казал на нашият Гого за Нас! Страхотен си! Heart
То хубаво “нашия” Гого 🤣 ама как ще го поделим не ми е ясно. Разбрахме, че се прибира в България заради нас 🤣🤣🤣ама дали ще има сили да се справи с армията 🤣🤣🤣 Силите не са хич равностойни 🤣🤣🤣

# 1 463
Гого ми изглежда супер Дзен Simple Smile Скърши ентусиазма на Алекса за дискотеки и нощен живот, щото очаквано не бил по дискотеките Simple Smile щом ще се връща с еднопосочен билет, може пък и наистина да е спечелил. Сега навън изглежда много по-добре отколкото в игрите, май е нещо в брадата и прическата Simple Smile

# 1 464
Една седмица на реката и за Пух трябва да идва линейка. Назобал се като кон и си мисли, че ще стигне много напред. Този сериал го гледахме и миналата година с Рабохчиев. Ако иде на елиминация Пух, много ме съмнява да се върне, няма никаква издържливост. Това е много лош сценарии за Генчо, той ще е следващия.

# 1 465
  • София
Кой правеше готини гифчета? Моля, ама много моля да пуснете едно, как Генчо крачи със знамето, предвождайки племето към обиталището. Гледката засенчва дори физиономиите на Зори.😁

Хъх, кога това? След състезанието ли, т.е. към края на епизода когато са се прибирали към резиденцията?

# 1 466
То хубаво “нашия” Гого 🤣 ама как ще го поделим не ми е ясно. Разбрахме, че се прибира в България заради нас 🤣🤣🤣ама дали ще има сили да се справи с армията 🤣🤣🤣 Силите не са хич равностойни 🤣🤣🤣
Гого, нашето си е чисто възхищение. Продължавай да ни радваш, а най- достойната те чак тук някъде!

# 1 467
Гого ми изглежда супер Дзен Simple Smile Скърши ентусиазма на Алекса за дискотеки и нощен живот, щото очаквано не бил по дискотеките Simple Smile щом ще се връща с еднопосочен билет, може пък и наистина да е спечелил. Сега навън изглежда много по-добре отколкото в игрите, май е нещо в брадата и прическата Simple Smile

Позагладил е косъма Grinning. Станал е 65 кг., т.е в играта е бил по-малко. За кг си е свръх машина.

# 1 468
В края Дяволче, когато последни се прибираха от плажа.

# 1 469
Реших и аз да гледам лайф на Мира и Елица. Споделям, че казаха, че контактуват с всички и това, което е на играта, си е игра. Отвън са си в добри отношения. Това го пиша понеже някой беше казал, че са се изпокарали с всички и не поддържат връзка. Та, не е вярно. Хареса ми на мен, без много лигавщини. "Готините" са ми една идея по-лигави. Това с най-добри чувства. А това, кой къде кани по лайфове и т.н за мен не е показател за нищо. То по тая логика и Веси не я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт