💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 900
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Аспарух сипва на колегите си от сезона

Пурко

# 1 561
Последно по темата. Джаферович доста се изкефи на заканите на Алекса, как защитавал пандичката, как щели да падат глави, но госпожа Джаферович е социален силовак, така да кажем, предвид как изкриви с крак калника/бронята/ на колата на друга жена. Саморазправата явно я толелира, дори и само словесна.
Пухчо реагира доста адекватно, не влезе в тона на Елшан, не агресира, не отвърна със закани. Оставиха го да си представи цялата театрална програма, пеене, рецитал,патос.

# 1 562
Оставиха го да си представи цялата театрална програма, пеене, рецитал,патос.

На териториалната чакаме кючек, защото сигурно те ще спечелят. А, като обединят племената и предложение за брак. Няма начин да пропуснат този сеир продуцентите.

# 1 563
  • Другата България
Скрит текст:
На олимпийски игри също се е случвало български спортист да бъде ощетяван,ограбен, пример-Данчо Йовчев  в Гърция,за сметка на техния състезател/за "онеправданите българчета" в спорта/. В художествената гимнастика също имаше подобни уклони сума години. Статистика не само в ИВ, но и във формати с лежане и ядене сочат явно лансиране на чужденци. И ако спорта си е спорт, а форматите зрелище, и ако на чужда територия сме пренебрегнати понякига, тук на родна земя същото се наблюдава на неспортно ниво от нас самите, че и от продукции. Куца ни самочувствието като нация, затова се прехласваме често по чуждо.
Алекса си е лансиран като герой от ден едно, в лайфовете на жълтите често се е споделяло, че атмосферата е била наситена с много хумор,
Филип дори се е изявявал като голям майтапчия, мъжете казват за него,че изобщо не го смятат за сексист, Мани казва, че след битката е имало реплики от Фифо, поздравявал я за победата, а това не са го дали. Продуцента решава кое да се включи в този час и половина, какво да покаже от дадения персонаж, на какво да наблегнат, изкривят.
Скрит текст:
На Алекса дитирамбите ги слушаме доста епизоди, което ме навежда на мисълта, че да, гради му се образ на герой с оглед какво се показва.Фифо не ми е фаворит, Алекса също,не отричам качествата им и приноса за пшемето им,но
сглобките, които прави продукцията са тенденциозни.
Ей това, болднатото, се опитвам да го обясня от самото начало. И ако повтарям многократно и него, и това, че не само Филип не е сексист, но и за други участници това, на което се набляга, не е точно така, то е именно защото манипулациите на продукцията са толкова брутални на моменти, че хората наистина се “връзват“. И е нормално, и като го монтират два-три пъти - реплики, извадени от контекста, и като го повторят още няколко човека, вкл. и дружинната, и става “истина“. А мен такива неща направо ме изкарват от равновесие и ме карат да симпатизирам именно на хората, към които са насочени целенасочените нескопосани монтажи. Затова и ми е мъчно и гадно за това, което направиха с Пух, какъвто и да е, грозно беше.

# 1 564
Merri_An Всички твърдим едно и също нещо но от различна камбанария и заберлязваме тенденцозността спрямо нашите симпатии и антипатии. Истината, е , че се акцентира не на конкретни играчи с цел облага за тях , а на всичко което може да предизвика дебати и емоции на публиката , сеир и противоречия. Да за публиката е интересно защо мъж който вдига камиони не може да вдигне 45 килограмова торба (не е виждал българска жена след пазар)) . Интересно е как Богът на пъзелите се оплита на елементарен пъзел. Не зная, защо всички твърдят , че се отделя огромно ефирно време за Елица и Алекса като вид реклама. 5 - часа истеричен рев е ясно, че ще издразни зрителя . Всичките и изцепки са показани и не са спестени. Разговорът на плажа и изпсуването също не са изрязани- и защо , за да ги разпнем . Да подбутват ги , ама надолу по бездната 0). Права е много Мира като си каза- "ние сме едни красиви статисти в играта". Приятни са имат доволна физическа подготовка- но скучни. Кой ще бърза да застане пред екрана , да ги погледа.Фенка съм на Гого , но ако по съседна телевизия върви паралелно с ИВ негова тренировка и показно...ще си  го гледам в ИВ

# 1 565
Пишете Пух крампирал ,трудно му било на човекът -танк Simple Smile ,накрая го дадоха полегнал с кърпата на главата .

Същия като Рабухчиев миналата година  и само където нямаше " Лекар на терен " извикано от Димо

Пух  номинират ли го тая седмица е пътник .Пак много изкара .Ама иначе по лайфовете на Генчо първа писта и пак яде .

# 1 566
Пишете Пух крампирал ,трудно му било на човекът -танк Simple Smile ,накрая го дадоха полегнал с кърпата на главата .

Същия като Рабухчиев миналата година  и само където нямаше " Лекар на терен " извикано от Димо

Пух  номинират ли го тая седмица е пътник .Пак много изкара .Ама иначе по лайфовете на Генчо първа писта и пак яде .
Нека си хапва Пухи, жив и здрав да е. Той Георги яде повече от него ако ще им броим хапките 🤣 Но Пухи снощи ми се стори много адекватен и добряк като го запъна Игнасио защо са номинирали неговата пандичка🤣

# 1 567
  • Другата България
Последно по темата. Джаферович доста се изкефи на заканите на Алекса, как защитавал пандичката, как щели да падат глави, но госпожа Джаферович е социален силовак, така да кажем, предвид как изкриви с крак калника/бронята/ на колата на друга жена. Саморазправата явно я толелира, дори и само словесна.
Пухчо реагира доста адекватно, не влезе в тона на Елшан, не агресира, не отвърна със закани. Оставиха го да си представи цялата театрална програма, пеене, рецитал,патос.
Пак стигаме до манталитет и това “на мен всичко ми е позволено, защото съм известна“.
Още когато прочетох за станалото преди време, веднага направих асоциация с Жени Калкана, и нейните изцепки.
Всъщност и хейта е реклама, няма лоша такава, това е всеизвестно.
Но сега да се пъне да “защитава“ жените от “лошите сексисти“  при все, че тя нападна именно жена и друга майка, освен лош театър и поза, си е лицемерие висша класа.

# 1 568
Пух няма изРанване. Не мога да си представя да ми е в къщата и да трябва да му готвя. Изложи се снощи много. От визитката му имам спомен, че носи огромни тежести и дърпа камиони. Как го събори една торба с пясък?  Ако беше наистина крампирал, трябваше да извикат лекар и да спрат състезанието.
Не мисля, че е лош човек, но няма да издържи много.
Продължавам да подкрепям и да се възхищавам единствено на Гого. Дано не ме разочарова. Във всички други играчи намирам пробойни.
Мисля го горкия, как ще се покаже по улиците с толкова много фенки. Направо ще го разкъсат, то и и аз няма да му простя. Нищо, че съм дърта вече и имам мъж. 😁

# 1 569
Хора, едно нещо ме мъчи и не ми дава мира. Значи гледаме ние три седмици как Есмералда агонизира и се дехидратира от рев, после идва най-накрая неиния любим и тя не реве? 🤣Как става това? 🤣Бях се подготвила с пояса, а тя много лежерно го раздаде. Дали всичко е било театър от нейна стана? Ако е така направо куфара и към Истанбул. Милиони ще направи в турските сериали🤣

# 1 570
Хора, едно нещо ме мъчи и не ми дава мира. Значи гледаме ние три седмици как Есмералда агонизира и се дехидратира от рев, после идва най-накрая неиния любим и тя не реве? 🤣Как става това? 🤣Бях се подготвила с пояса, а тя много лежерно го раздаде. Дали всичко е било театър от нейна стана? Ако е така направо куфара и към Истанбул. Милиони ще направи в турските сериали🤣

Аз мисля, че това с рИването е преувеличено и е монтаж. Човек не може да рИве толкова дълго за нищо. 😁

# 1 571
Пухчо мишешкото сърчице съвсем си потвърди определението с горните изцепки. Анаболен балон. Кинта и пеесе жена те сложи в задния си джоб снощи бе ееей, спортистчето. Да си ходи това посмешище, преди да се е орезилил съвсем.

Идея за меме: Баба моли Пух да й помогне с чантата от пазара. Пух се превива в несвяст, по земята се търкалят домати и картофи, а нашият шепти на пресекулки: "Не мога, бабо, крампирах"...

# 1 572

Аз мисля, че това с рИването е преувеличено и е монтаж. Човек не може да рИве толкова дълго за нищо. 😁
Как за нищо? Игнасио е далеч, заточен на самотен остров, със знойни амазонки и лоши пирати. Едните искат да го прелъстят, другите-да го убият. Семейството й също е срещу нея. Баща й Генасио й казва, че не го иска в дома си. Брат й Аспасио също е срещу нея. Разчита само на сестра си Миралда ама и нейната работа е съмнителна🤣🤣🤣
Вие ако бяхте нямаше ли да ревете🤣🤣🤣

# 1 573
Аз много се смях с на Неделчо видеото и усета му към детайла - Елица, накичена с медала и очите и' наполовина пълни със сълзи Joy
На мен ми стана мъчно за Пух, изглежда ми добро момче, но не е за игрите и може би при тях той е най-слабото звено, заедно с Веси, тя поне с плуването се справя.
Искам Елица и Алекса да попаднат при Жени и да видим тогава какви ще бъдат разсъжденията и', така отстрани много им се радва.
Много неща сте казали за Алекса и няма да се повтарям, но снощи сините ги виждах окрилени, всички сякаш летяха по трасето и определено той им донесе надежда, а духът им много беше паднал.
Сега ще ме наредите сигурно, но Илиян все повече ми влиза в полезрението и смятам, че той ще бъде изненадата на сезона. Не се набива много на очи, не е зле в битките, не е и блестящ, сигурна съм че има голям капацитет, който за момента пести и ще блесне в индивидуалните игри

П.п. Спойлери от лайфовете не ме вълнуват, кажете нещо лично не сподели ли нашият
 човек, например харесва ли високи и слаби жени Joy

# 1 574
Вчера нали се коментира, че е една седмица е 4 дни. Досега са минали 3, значи 12 дни. Та ми стана много смешно като някой каза на Есмералда по повод идването на Игнасио - "не сте се виждали от толкова много време". Е, колкото пък да е толкова много..

Общи условия

Активация на акаунт