💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 799
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Другата България
Честно казано и аз очаквах повече от Евгения.
Като представяне, като стратегия, като цяло.
Това с жени-мъже и как мъжете да се цакат сами с цел да пазят малките беззащитни момиченца, докато същите момиченца си ги пращат на елиминации редовно, вече е мега изтъркано.
А същевременно пък е и добре същите мъже да изнасят битките. Хем да ходят на елиминации, хем да се връщат, хем да изнасят и битките.
Да се разпада това племе, да видим как ще разнася Филип сред останалите и в каква светлина ще го представя.
Чакам и момента, в който Михаела явно ще се обърне срещу нея, дано го направи.

# 2 251
  • Варна
Само аз ли не харесвам Филип ...Grinning

Иначе нормално всеки участник да го е страх от номинация, все пак са имали възможност да гледат 3 сезона и да научат, че игрите се редят според дуелистите.

# 2 252
"Успокой се, Мирела. Нямам желание да си тръгваш." А ти кой беше и откога ти можеш да предотвратиш дали някой ще си отиде или не? Представям си някой да ми говори с този наставнически тон и да ми казва да се успокоя, в момент, в който не съм спокойна.

Тази логика би била успешна в някое друго племе, а не в това с най-силните жени. Мирела не е допускала грешки на арената, затова не можа да посочи такива. Феминизмът се бори за равноправие, тук такова няма. Силни жени са наричани слаби играчи, жени, които са допускали толкова грешки, колкото и мъжете - в този случай, не са, са номинирани с този аргумент.

Абсолютно с най-точните думи изказано становище. Браво

# 2 253
Така като гледам жените тук се спасяват, а Пух и Фифо отиват на елиминация.
Дано, че и той ми е един от неприятните в това племе. Добър е в игрите но толкова амбициозен, чак до безкруполност. И трудно приема загубите.
И двете мацки ми харесват в представянето си до сега във формата. А Ако Аспарух отпадне от ИВ, Генчо малко ще се попрезими.
За разлика от повечето списващи тук, на мен Елица ми харесва как се представя в игрите ( ревовете ме дразнят и като цяло Биг Брадър ската част от играта не ми харесва), Весито ми е пълно недоразумение във формата....нещо като Манка миналата година.

# 2 254
  • SF
Само аз ли не харесвам Филип ...Grinning

Определено не! Защо остана с такова впечатление?

# 2 255
  • Брюксел / София
Ох, БЕ, сега ще се извиняват на Лефтеров защото си пада по Мирела… Голяма глупост!
Тази малка глуповата пикла с какво е толкова специална?!

# 2 256
Да, изборът му за грошовете е важен.
Мисля, че Валери играе игра, изобщо Мирела не му е либе. Лефтеров и Мирела поне в ИВ са били заедно, играли са заедно. Даже ми се стори, че и сега са заедно, а с Валери е било договорка.
Айде пък тази - "Победих мъж". Не е много наред, ама Лефтеров да му мисли с нея.

# 2 257
Ох, БЕ, сега ще се извиняват на Лефтеров защото си пада по Мирела… Голяма глупост!
Много е хубава просто. А на мъжете ангела ни е ... слаб понякога Simple Smile

# 2 258
  • Стара Загора
Пух днес беше по-бърз от крампите.

# 2 259
Аууу Женя ще изпита душевен оргазъм, че Фифо е паднал от Мирела. Ще има да му го натяква.

# 2 260
  • Другата България
Много ми е мъчно за Лефтеров.
Горкото момче. А Мирелката се облизва по Валерко.....

# 2 261
Колко предвидим сценарий, че и реве лигата.

# 2 262
Няма пасти, няма четки, няма грошове, даже няма завършил първи и втори в тази игра ... ТЪпаревска работа.

# 2 263
  • София
Много двойки и тройки този сезон. Отпреди формата.
Не е честно просто спрямо единаците.
Тук това отчита ли се като се пише???

# 2 264
Много е хубава просто. А на мъжете ангела ни е ... слаб понякога Simple Smile
Снахата повече ми харесва Simple Smile
Играта си беше чисто женска, не знам жените какво толкова си помислиха ?!

Общи условия

Активация на акаунт