💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 791
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Много тъпа игра - двама мъже се влачат по терена едва едва и пуфтят. Можеше да е по-динамична.

# 2 356
Айде стига с тия глупости ,че Филип бил надут,женомразец и т.н При положение ,че знаем  кой е продуцента и кое е предаването .Хубаво не се харесва от всички,приемам го и аз не харесвам други играчи ,уважавам и това че всеки има мнение ,но казаното на каква база е ?Нека гледаме реално на нещата. Филип е обран ,и е по -скоро човек за мен на действията отколкото на думите .

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 12:05 от *Аня*

# 2 357
Аз бях сигурна, че Пухчо ще си ходи срещу КОГОТО И ДА Е!!!! И сега ми качва клипчета от фитнеса с многото килограми… да, като си си върнал режима с креатинче, нандролон или там каквото приема (100000% сигурно, защото се вижда как издъхва като няма достъп до препарати) е много лесно да се фръцкаш с щанги … елементарен човек, даже мааалко ли е жал, защото хиляди млади пубери като него има заблудени… и все пак като му видя физиономията, ми се повръща… муа
Пс не мисля, ме Фичо е женомразец, мисля, че го уважавам заради безбройните му физически качества, а и не е много прост.
Втори ПС: АМА ТОЧНО ЗАТОВА СЕ КОНТУЗИ!!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:36 от portokali456

# 2 358
  • София
Битката е ужасна.
Една от най-тежките, които са давани някога. И е изцяло срещу Филип. Добре, че е кросфитър и е издръжлив, това ще го спаси, иначе си заминаваше.
Дадоха единствената възможна игра в която Аспарух има шанс срещу Филип.
Брутална игра, брутална.

Фифо играе с мисъл. Не тръгна бързо в началото. По-бавно минава и на летящия мост, докато Пух закъде бърза и той не знае.
Ако беше само едно преминаване ясно, ама това са 10. Това е маратон. Не е важен спринта, важно е равномерното темпо.
Но това във Фермата нямаше да го дадат никога.
Колко килограма е Аспарух, колко килограма е Филип?
Ама дърпат едни и същи тежести.
Така преебаха и Юлиян в 1-ви сезон. Колко кила е Веско и Добрин, колко Юлката?
В такива игри трябва да се тегли тежест която е съобразена със собственото тегло, както е във Фермата. -30 или -40% от собственото тегло = на килограмите които се теглят!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:38 от Diavolo

# 2 359
  • SF
Да, думите му ги няма никакви.

# 2 360
  • Другата България
Аз не мисля, че някой се е съмнявал в победата на Фифо.
Аз поне не, от снощи го пиша. Просто до последно не очаквах дружинната да го изработи така.
Страхотен играч е Филип, представянето му на терен, за което говоря от самото начало, е впечатляващо.
Втора номинация, втора победа. Има основание и за самочувствие извън арената.

А леля кога ще се докаже на арената, а не само под крушата?

# 2 361
Битката е ужасна.
Една от най-тежките, които са давани някога. И е изцяло срещу Филип. Добре, че е кросфитър и е издръжлив, ще го спаси, иначе си заминаваше.
Брутална игра, брутална.

Така е !

# 2 362
Пак питам тези дето се заяждат с Филип, че бил губил срещу жени.
Не е заяждане, а наблюдение. Казах го по повод репликата му, че не искал да губи, особено от жени.

# 2 363
  • Буркина Фасо
айдеее ... даде фира

# 2 364
Не разбирам какво е това? Радвам се, че игрите са различни за мъже и жени, но казвано ли е в предаването? Аз не съм чувала за подобно нещо, може и да съм пропуснала. Но ако не са казали, а ги правят тези неща, то изобщо да не се чудя, защо е това разделение на мъже и жени.
Ох, дали си струва всичко това?

# 2 365
  • Брюксел / София
Ох, сега пухчо ще крампира и да се свършва таЯ мъка…

# 2 366
Пухчо се счупи Simple Smile

# 2 367
Битката е ужасна.
Една от най-тежките, които са давани някога. И е изцяло срещу Филип. Добре, че е кросфитър и е издръжлив, ще го спаси, иначе си заминаваше.
Брутална игра, брутална.

Така е !
Ковид,
продукцията да не иска да изгони Филип?

# 2 368
Много крива битка, с много крив край.
Ужасна битка, дано никога повече не я видим в този формат в този вид.

# 2 369
Оф, това е измислица на някой садистичен редактор. Едно, че е скучно за зрителя и второ, че за по-чувствителните е и неприятно, на мен ми става зле да гледам мъките на хората.
Голямо браво на Филип, силите му изглеждат неизчерпаеми. Просто в този сезон ме карат да се възхитя от заложбите на някои участници.

Общи условия

Активация на акаунт