💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 747
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 565
Обаче Касимката,Зориту и Цецко са persona non grata в анкетата на
Diavolo .Sweat SmileЕдин глас нямат горките .

# 2 566
  • Другата България
Аз съм с много изнежен радар за сексизъм, но въпреки това не смятам, че в днешния епизод видяхме такъв.

Жени обвини Филип в женомразие, когато цитира Пух. Но Пух точно това каза - "Искам да се боря срещу Филип, за да е мъжка битка". Не каза "Не искам да падна от жена", а визираше това, че при мъж срещу жена битките включват изометрия, баланс, пъзел и такива неща, в които той не може да блесне. На двама мъже дават по-тежки битки, където е и неговата сила. И така и стана, тази битка си беше като за Аспарух, ако вместо него на елиминации беше жена или Касим, нямаше да е такава.

Скрит текст:
В Жълтите реално слаби звена няма, няма и сериозен конфликт както с Куков, затова и им е трудно да номинират. Затова се насочиха към най-лесно заменимият играч - Мирела. Добра е в плуването, но те всички са. Добра е и в баланса, но Михаела също дава такива изгледи. Ако в тяхното племе беше един измежду Цецо, Касим, Илиян, Аспарух, Куков (т.е. мъжете, които невинаги се представят добре), той щеше да е на пангара.
А, точно това на мен снощи много ми избоде очите, и вероятно заради него бях толкова емоционална. Това с “мъжката битка“ го каза не Филип, а Аспарух. Когато се върнаха в стопанството, Филип просто преразказа, да не говорим, че и Барби беше там, той не си е измислил. Обаче, на дружинната това и ѝ трябваше, захапа като питбул, доразви го в синхрон, направи така, че думите да са все едно са на Филип, драгия зрител, който вече е подготвен от Тупарев и Женя за такива думи, “захапа“, и иди доказвай после, че нямаш сестра. Такива манипулации поне мен лично ме вадят от релси, дали са на Женя, на Меня, на Иван или Стоян - няма значение. По същата логика аз, а и видно от анкетата не само аз бих могла да нарека Женя “мъжемразка“. Ами да, такава е, мрази мъжете и все това ѝ е в устата.

# 2 567
  • София
Плюсчета и минуси при мен след седмица 4:

++
Гого и Фифо
Без коментар защо.
Продукцията да гледа. 8 от 10 човека смятат така, тук в темата, където винаги е по-умерено и справедливо в сравнение със социалните мрежи. И предполага по-малка подкрепа за тях, НО...не... Изненадкааа!

+
Чакалов, Лефтеров и Жени (Безстрашни)
Илиян, Касим, Мани и Фейгин (Супергерои)
Генчо, Георги и Веселина (Непобедими)

=
Зорница (Непобедими)
Михаела, Ралица и Мирела (Безстрашни)

-
Валери (Безстрашни)
Мирослава и Звезделина (Непобедими)
Цецо и Вики (Супергерои)

--
Алекса (Супергерои)
Елица (Непобедими)

Честито на Валери! Първия жълт от началото на формата, който отива в зоната с минусите.
Предаде мъжете и прословутата мъжка солидарност и лоялност, а това не се прощава!
Прав бях - 'Хубавата Елена' ще донесе ябълката на раздора в иначе силната и красива Троя...
Три от жените също са разжалвани от традиционния им плюс и отиват в опасната зона... С опцията, че лесно могат да се върнат горе и все още са далеч от дъното. Но след една седмица могат и да го видят, зависи от тях и как ще си изиграят картите. Михаела ако иска да прави нов съюз сега е момента, защото Жени скоро ще я надуши и намаже ските. Чакала сглупи като каза, че имал агент в техния лагер...

Основния пуерторикански сюжет е на дъното с два минуса и с почти нищожен шанс за поправителен.
Продукцията, вижте каква уникална простотия лансирате, а прецаквате любимците на народа!
Това което ви връхлетя след сезон 1 ще ви се стори песен след това което предстои в този сезон...

Дотук с коткането на Цецо и Вики. Все си намирах извинения да не ги запратя на минуса, но те прекалиха, особено добричкия великан. Излъгаха най-нагло Алекса за всичко, хайде без скатавките на Илиян в някои игри. Слаби са в игрите (комплексно и процентно), но никога не потърсиха вината в себе си! Те са винаги прави, само защото са спортисти. Алооу, в отсрещния лагер има спортист, който е ходил на олимпийски игри. Пък нека е утайка... А как намери сили да каже това за Мани, която е такова слънце и душичка. Направо не мога да повярвам. Или за Фейгин, която е самата невинност в най-чистия и вид. Не, не, спирам.

Касим от минуса отиде на плюса. Ей така се прави! С тик-ток стил! Браво момче и дръж смело!

# 2 568
Може ли всички, които имат нужда да обсъждат финала, да си направят една отделна тема. Ще се напълни за секунди, но след това трябва да се въздържат от четене там и писане тук.
Толкова ли. трудно да контролирате нуждите си???

Аз мисля че модераторите трябва да обърнат сериозно внимание за това грозно незачитане правата на потребителя . При наличие на тема със свободно споделяне където всеки може да си излее мъката или великото постижение какво е научил. И при системно неспазване на нашите права, не просто да се трият коментари но и да има по-сериозна отговорност за споделящите "информация научена извън рамките на предаването, която подсказва кои ще са финалисти или финалист"

# 2 569
Това, което видях снощи, е че не би гласувал така при други съотборници. Жалко, защото има потенциал.
Продукцията е крайно време да разбере, че сапунки в този формат не ни се гледат.

Как точно го проваля сянката на майка му?
Това болднатото не го разбирам. При друти съотборници никой не би гласувал така. Жалко за какво? Или за кого?
Продукцията много добре е разбрала какво се гледа и ако съдом по оживеността на темата, май е нацелила.
Ти гледаш ли сапунката или само дойде да ни осведомиш, че не ти е работа?
Съобразява се. С корените си, с познатите си. Жалко е за него, защото не е себе си. Имам предвид в друг отбор, а не сезон.
Гледам целите епизоди и чета всяко едно мнение.
Не осведомявам никого за нищо, защото нито съм от продукцията, нито имам познати сред играчите, освен за собственото си мнение. Имам право да мисля и коментирам.
Не натрапвам мнение, нито задължава някого да ме чете.

# 2 570
  • София
Като гледам анкетата много женомразци сме се събрали тук Joy

И тази анкета е пусната във форум с над 90% жени, смятай. Представям си ако се пусне във Фейса какви ще са резултатите...
Аз там се отказах да чета впрочем, защото сриват със земята Жени и Валери с доста грозни епитети, а за Елица и Алекса какви неща се изписаха предните дни не е истина.
Само че всичко това се прави именно от продукцията. Въпросните хора са грозно употребени.
Те насаждат тази омраза със сценария и сюжета, който са избрали и който ще им изяде главата в края на сезона...

Но да се върна на извода от анкетата.
Знам, че иронизираш и се шегуваш. Но да поясня за някои. Тук няма женомразци и никога не е имало. Просто хората искат справедливост и да се гледа реално на нещата. Не може едните да искат да са равноправни и да бъдат зачитани като такива, но в същото това време изискват от мъжете в племето (точно така, изискват) да се хвърлят като рицари пред телата им, а те да стъпват върху тях и да продължават напред. Да, ама сме 21 век. Това не е ли обидно вече? Жените нали са воини вече, размахват мечове и калашиници в сериали и филми, станаха биг босове в мафиите, абе навсякъде колят и бесят. Но тук нашите иначе ТОП подготвени жени не смеят да излизат на Арената, а искат мъжете да ходят всеки път, с толкова досадната презумция - ама те са много силни и ще се върнат! Точно във формат с Тупарев и Витомир за продуценти, точно този аргумент е малоумен, защото всяка една игра може да ти е последната...
Или се гласува за слабите звена или се казва истината в очите. Не с тези заучени тъпотии.
Единствено Жени бе откровена на съвета и каза на Фифо защо го номинира. Просто на ма кефиш момче!

# 2 571
  • Другата България
Мери, съгласна съм, но си мисля, че лайкучката недолюбва мъжете, които не й ходят по свирката. Един способен и уверен в себе си човек (без значение от пола) няма да отрази Джаферович, комо ли да поддаде на жалките й опити за манипулации.
А, аз не съм си помислила, че наистина Жени мрази мъжете, тя просто обича да ги командори, това е ясно, иначе агресира, тя агресира и срещу жени, това вече е факт, видяли сме, чели сме. Просто го дадох за пример как може с една дума да се опиташ да сринеш човек, особено ако си някакъв “известен“, и си се “продал“ на хора като Тупарев. Аз не бих го направила, защото бих се чувствала употребена. Но това съм аз, на нея явно не ѝ пречи. Или вероятно.

# 2 572
  • SF
Женомразец е много силна дума.
Филип просто не показва джентълменски качества, нито внимание към някоя от жените. Под внимание визирам и съвсем обикновно, нормално приятелство между хора, поставени в определени условия за определено време, а не свалка, флирт, досаждане... Другите момчета показват отношение към някои от момичетата. Може и за времето да си говорят с тях, но общуват. Дръпнатото поведение на Филип му докарва такива тежки определения.
По-скоро социалните умения му куцат. С мъжете добре се разбира, с жените никак.
Но кой ще анализира поведението му с толкова мното думи!! За кратко - женомразец и това е!

Аз пък не съм я погледнала тази анкета. Къде точно е писано, че Филип е женомразец и що за въпрос е имал такива варианти за отговор.

# 2 573
  • Sofia
+ 100 Мери!
Все си мисля, че същата ще извлече повече негативи от участието си. Или поне се надявам. Язък, че си е "зарязала" децата, както много обича да ни натяква. Simple Smile

# 2 574
  • София
Представям си ако се пусне във Фейса какви ще са резултатите...
Аз там се отказах да чета впрочем, защото сриват със земята Жени и Валери с доста грозни епитети, а за Елица и Алекса какви неща се изписаха предните дни не е истина.
Само че всичко това се прави именно от продукцията. Въпросните хора са грозно употребени.
Те насаждат тази омраза със сценария и сюжета, който са избрали и който ще им изяде главата в края на сезона...
Затова правиш като мен - нито фейс имам, нито инста Grinning Само до този форум съм редуцирал да следя и пиша коментари. Доста по-здравословно е Simple Smile Даже и в спойлер темата не влизам. Паля свещи потребителите да не изтърсват някой хард спойлер.

# 2 575
Не чета във ФБ и ИГ,изобщо не ме интересува какво се пише и т.н.
А за продуцентите,този огромен хейт,който евентуално би ги залял ако Гого или Филип не спечелят,ахахаха, направо ги виждам размазани от кеф. Ще се пише и говори за ИВ,а тях само това ги интересува.
На този етап,аз съм за Гого победител,но съм почти на 99% сигурна,че това няма да стане за съжаление.
И моля ви,ако не тук,то къде би било подходящо да се обсъждат евентуални финалисти?!
Ми,направете сто теми за едно предаване,егати детската градина.
ОФФ  и да,тук не сме в състезание по писане,нали?

# 2 576
  • Другата България
Скрит текст:
Не чета във ФБ и ИГ,изобщо не ме интересува какво се пише и т.н.
А за продуцентите,този огромен хейт,който евентуално би ги залял ако Гого или Филип не спечелят,ахахаха, направо ги виждам размазани от кеф. Ще се пише и говори за ИВ,а тях само това ги интересува.
Скрит текст:
На този етап,аз съм за Гого победител,но съм почти на 99% сигурна,че това няма да стане за съжаление.
И моля ви,ако не тук,то къде би било подходящо да се обсъждат евентуални финалисти?!
Ми,направете сто теми за едно предаване,егати детската градина.
ОФФ  и да,тук не сме в състезание по писане,нали?
В десятката! Рейтинг, единственото, което ги е интересувало. И е нормално.

# 2 577
Diavolo, интересно ми е с какво Джафи е спечелила едно плюсче в твоята класация ? Simple Smile

# 2 578
  • София
За Фифо и защо гласувал така. Четох, че бил слаб стратег. Защо?
Сега, първо за Валери. За мен той постъпи по йезуитски и това неговото си беше див популизъм. Сега Гала ще го величае за пореден път колко е доблестен рицар, НО истината е следната. Кака Жени си пази рожбата заради мама Мария Гроздева. Той много добре го знае това. Знае, че Ралица и Михаела я слушат (не знае за Михаела и разговора и с Чакала и Филип) и много добре усеща, че Мирела има влечение по него. И хоп, изправи се на масата и изръси тази велика саможертвена фраза. Сякаш жените ще го послушат. Дооообрееее.

После след съвета вика на Фифо, абе брат защо не ми заши 2 гласа, а пращаш Мирела. Нали ''исках'' аз. Хахахах. Първо знае, че Филип гласува и мисли целенасочено, просто си е такъв. Той вече си е набелязал мишената (даже им го каза преди съвета и се знаеше) и просто смята, че Мирела е най-заменима в игрите на различните елементи, които се дават по трасетата. И нали все пак трябва да гласува за някого, на съвет са по дяволите! Не иска да рискува двама мъже на Арената, защото винаги могат да те елиминират с някоя нагласена игра или да се контузиш, а не че го е страх от Валери. Само че ако евентуално Валери отпадне какво става? 4 на 3 жени срещу мъже (макар че сега всъщност са 5 на 3, защото Валери гласува с жените) - пак ще е същото, пак ще е той на пангара. А и по-лошо, ще се отслаби племето, защото Валери е силен пост. И така по-рядко възможност за резиденция и по-вероятно да си по-често на племенни съвети. Филип го каза, искам минимален риск за племето. Цел номер 1: да си останат 8 човека (чек). Цел номер 2: ако все пак отпадне някой, да е заменим. Така удря и по коалицията, защото Фифо не е глупак и вижда и разбира много неща, просто не ги казва. Ако отстрани Мирела, ще удари много лошо Жени, защото ако Жени е царицата, то Мирела е нейния офицер и кон. А и момчетата в отбора няма да се разсейват повече.
Защо не гласувал срещу Жени? Точно тук му беше силния ход. Ако избере Жени знае, че няма никакъв шанс продукцията да допусне тя да бъде елимнирана толкова рано и то от мъж и основния и дразнител в племето. Ще е лошо за репутацията и. За какво да ходи на предрешена битка? И защо евентуално да и дава грошове? За да придобие после още повече власт?
Тези хора са гледали предишните сезони и са се нагледали на всичките тези скандални и срамни моменти и са подготвени и за това не им се рискува да излизат на Арената често, а не защото са страхливци.

# 2 579
Esmee, благодаря ти за дадената ми възможност да мисля. Обещавам.
Радвам се, че и други мислят като мен.
Diavolo,  подкрепям 100 %

Общи условия

Активация на акаунт