💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 445
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Буркина Фасо
Филип по образование ли е електроинженер или го работи? Разглеждах му инстаграма, предимно участия в  шоубизнеса виждам.
и двете.

# 2 701
Във Фейсбук е нещо страшно🤣 Феновете на Гого се разрастват като лавина🤣Дано продукцията гледа тези групи.

# 2 702
Продукцията потрива ръце. Най- реалистично е да прецакат така желания от всички победител, хората да са недоволни, а рейтингът да им е до небето. Колкото повече шум се вдига, толкова по- добре- мотото на всички реалити предавания. Там място за чест и достойнства няма. И да не спечели, Гого ще остане като любимец на голяма част от хората, а това е даже още по- голяма награда. Бързо ще го забравят, ако спечели, по- трудно- ако заслужава да спечели, но не спечели.

# 2 703
Значи кажеш нещо положително за Филип и ти трият мнението?
Защо?

# 2 704
Новина от фейсбук: Утре Аспарух ще е в "На кафе" и ще предизвика Алекса публично да си уредят сметките в някаква силова игра (май). Не съм много сигурна в какво точно ще се изразява играта, споменава се за някаква клетка и ММА ръкавици.

# 2 705
Допинг проби ще им взимат ли преди силовата игра? Че Пух навън може да не е като Пух вътре. По химически състав...

# 2 706

Мани в ИГ

Добро утро от утайките и зелените лимони

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 12:37 от Bengun

# 2 707
  • София
Мирела и Чакалов

Михаела и Евгени Иванов - Пушаката са участвали в състезание по картинг с благотворителна цел:

Скрит текст:

# 2 708
  • Другата България
Ами като назначават Калинчета по телевизиите, ще слушаме малоумни въпроси. То и в телевизиите се канят основно Калинчета (мъжки и женски). Гледам само ИВ и то заради забавлението тук, макар и там да прескачам досадните тъпаревски моменти и "смислени" монолози.
Филип изобщо не усещам като женомразец, а като човек, намиращ се сред досадни, дуднещи жени. Това сигурно е кошмарно. Момчетата си мълчат. Надявам се Филип и Чакалов да стигнат до финал. Валери и Лефтеров няма да жаля, ако отпаднат на ранен етап. Не са интересни.
От момичетата - няма да съжалявам да гледам Фейгин, но без мънкащата Мани и озъбения Илиян. Дори Илиян може да изтърпя, но Мани ми е в повече. На мен ми е неприятна.
Гого е чудесен състезател, както и Георги. Двамата ще ми е приятно да гледам на финала. Генчо, нямам нищо против него.
Те не само момчетата си мълчат. Нали чу - и Михаела го каза в миналия епизод - “и сядаме на масата, и се започва с мълчанието“. И когато все пак Филип каже нещо, защото някой трябва да каже нещо, и се започва с погледи, поглеждания, физиономии, шушукания под крушата, и всякакви подобни ситуации, които обаче не са открито, а ей така, някак “закрито“. Всяка дума на Филип се гледа под лупа, слуша се по няколко пъти и се интерпретира според това как трябва да се внуши това на околните - гледащи, слушащи, четящи. Виждаш, че има хора, които само за това пишат и говорят в социалните мрежи, аз вече казах, че същото нещо ще “изяде“ главата и на Евгения - тя е толкова вторачена именно във Филип, че направо изпусна Мишето и Ришето, особено първата, които изобщо не са глупави и виждат, и чуват. И е нормално за тях да искат да са в коалиция със силни мъже, вместо с Мирела, която така или иначе си има мъжката защита, против която толкова много “рИве“.
Бонус:
Тази битка беше една от най-тежките давани до сега във всички сезони на игри на волята. Беше удоволствие да играя срещу голям и мощен човек като Аспарух @asparuh_totev , поздравления за него. Единствено ме е яд, че не довършихме играта докрай.
Поздравления и за двете дами @miroslava_profirova и @mirellailievaa , които успяха да се спясят още в битката за спасение.
В крайна сметка капитанската ми седмица премина успешно, целите бяха:
✅ да не сме на реката
❌ да сме в резиденцията
✅ да запазим племето си цяло
+ бонус 100 гроша 💰

# 2 709
Някой пак е докладвал на госпожа/господин модератора, за да трият коментари Simple Smile

Но все пак аз да си повторя въпроса, който е сериозен (както науката астрология) и съвсем по правилата на форума  - разререшено ли е да споделям информация получена по астрологически път?
Да,казвай какво ти говорят звездите?

# 2 710
Допинг проби ще им взимат ли преди силовата игра? Че Пух навън може да не е като Пух вътре. По химически състав...
+++++ Много точен коментар. Още първата седмица, като го откъснаха от анаболите се спихна, като срязана гума.
 Мъжът ми е запален по фитнес, но оня чистия без химия само с хранителни добавки, още като видя Пуфи-Пухи каза, че е Менделеевата таблица, абсолютен химик, че мусукулите му са бутафорни и ще издиша, като балон на битките и го чака пълно фиаско. Така и стана, и не само последната отборна, която си беше чист резил, но и всички битки преди това. На елиминациите, горкият горещо и уплашено, най-вече уплашено се молеше да е срещу Фифо, а не срещу някоя от жените, че Фифо, като най-силен мъж някак резилът да е по-малък, отколкото да падне тоя 130 килограмов мъжага от тия нежни и финни жени по 50 кила с мокри дрехи. После симулира контузия, че вече беше станал на пихтия и вземаше даваше, а Фифо си беше свежарка и държеше  темпо, просто го скъса.
Навън сигурно пак се зоба, като луд и му е дошъл куража та се прави на бабаит. Но първо не са в една категория, поне 30-40 килограма е по-тежък от Алекса. Но какво да се очаква от едно заешко сърце в мечешко тяло.
Допинг контролът е просто задължителен в случая. Без него Алекса да не се съгласява.
п.п. Сигурно го спукват от бъзици и сега се опитва, чрез Алекса да си върне достойството.

# 2 711
Те не само момчетата си мълчат. Нали чу - и Михаела го каза в миналия епизод - “и сядаме на масата, и се започва с мълчанието“. И когато все пак Филип каже нещо, защото някой трябва да каже нещо, и се започва с погледи, поглеждания, физиономии, шушукания под крушата, и всякакви подобни ситуации, които обаче не са открито, а ей така, някак “закрито“.
Ей това ужасно ме дразни всеки път.
Гледам ги как никой не смее да каже нищо и си мисля - мишкиииииии!
Бе кажи си - не те харесвам, не те искам, каквото и да е.

# 2 712
Благодаря Дяволо за информацията. Излага се като кифладжия Аспарух. Що не се репчи на някой от другите. Той пък нарече Елица и Мирослава с не много приятен епитет. Значи щом е Пух може да обижда, ама се вълнува като госпожица, когато се говори за него. Ми да скочи и на потребителите от ИГ, че го сриват със земята. Егати.....мишката Joy . Вече мога да кажа, че има играч, който определено ми е отвратителен.

# 2 713
  • Другата България
Те не само момчетата си мълчат. Нали чу - и Михаела го каза в миналия епизод - “и сядаме на масата, и се започва с мълчанието“. И когато все пак Филип каже нещо, защото някой трябва да каже нещо, и се започва с погледи, поглеждания, физиономии, шушукания под крушата, и всякакви подобни ситуации, които обаче не са открито, а ей така, някак “закрито“.
Ей това ужасно ме дразни всеки път.
Гледам ги как никой не смее да каже нищо и си мисля - мишкиииииии!
Бе кажи си - не те харесвам, не те искам, каквото и да е.
Именно. И мълчат всички, няма жени и мъже. Не мълчи Филип - сексист е. Joy
Като се обади леля обаче - НЕ е мъжемразка, а реалистка.
Абе все тая, и това е гледано и очаквано, важното е да сме живи и здрави. Sunglasses

# 2 714
Не им е било лесно на Филип и Чакалов, но само като си помисля, че тези дами са свили или ще свиват семейно гнездо и любимият се пече или ще се пече на такъв бавен огън, ми идва да ревна от мъка. Иначе на съвет не можеш да им затвориш устите. Мирела с ококорени очи се възмущава на наглостта, че някой не припада само като я зърне. Красавици много. Чак пък война да се води за нея - няма смисъл. Ей така ще минат няколко години и млада кръв ще се завърти около единствените на сърцето й. Джаферович е друга бира - стиснала е живота в хватка и няма отърване. За всеки около нея.
Мълчат и дебнат. Ужас.
Само ще допълня, че не само жени има с такъв манталитет. Имахме колега, който мълчеше и си записваше - кой какво е казал. После - плетеше стратегии. Ама не бяха особено печеливши.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт