💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 464
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Едита до момента ми подсказва, че в крайна сметка Фифо ще отпадне от формата от жена. Но няма да е скоро, така че ще гледаме още уникални и интригуващи сблъсъци между него и Гого на арената Simple Smile
Мисля, че може да му спестят отпадането от жена, много предвидими ще им станат монтажите, 1:1 с Тодоровия. Защо да не стигне до финала и просто да не спечели?

Мани, Илиян и Александра според мен са завързали истинско приятелство и често се събират.

# 2 746
  • Другата България
Joy
Супер ми е снешно как непрекъснато Филип се изкарва женомразец. Как всяка дума се тълкува, преобразява и накрая украсява,  за да се превърне в това, което определен кръг от хора искат. За мен не е женомразец и намирам поведението на жълтите жени за жалко и страхливо. Уж сме равни, няма слаб пол, а после страх, страх, страх. Защо да ходят само мъже? Защо да се скапват на такива тежки битки? Защо след това дс дават всичко от себе си, за да може мадамите да плуват в басейна? При все, че женските битки са баланс, гредички и топчета,  намирам за нормално, не мъжете,  а тези мили създания да се пробват на арената. Ако 3ти път го номинират и пратят ще сцепят дъното. Дано Ралица му предложи имунитет, тогава поне ще стане интересно.
Joy Е аз какво говоря? Мине, замине, Филип. Joy
Едно и също, от едни и същи. Белкем накрая хване дикиш.
Едита до момента ми подсказва, че в крайна сметка Фифо ще отпадне от формата от жена. Но няма да е скоро, така че ще гледаме още уникални и интригуващи сблъсъци между него и Гого на арената Simple Smile
Е как! Аз дори бих отишла по-далеч. Направо от дружинната.

# 2 747
Мисля, че може да му спестят отпадането от жена, много предвидими ще им станат монтажите, 1:1 с Тодоровия. Защо да не стигне до финала и просто да не спечели?
Има всички качества на арената за това, няма спор.
Но ... моето мнение, базирано на едита му до момента му затваря вратата към победата.
Ще се радвам да е на финал и нямам нищо против да спечели сезона лично аз. Той и Гого са просто друга класа играчи през този сезон, отделно според мен и двамата влизат в топ6 на най-силните играчи в ИВ от всички сезони.

# 2 748
Аз от известно време си мисля същото, но отивам на още по-грандиозен вариант - пада от Жени.Joy
Много е приятен подкаста с Вальо, малко Тими развали динамиката, но като цяло добър разбор на събитията направиха. Липсваше ми само и гледната точка на жена.

Интересно ми е Чакала някъде коментира ли защо се изпусна, че информаторът му е жена - неволна грешка, искаше да защити Филип, понеже го набедиха за клюкар или просто не се усети, че лесно ще разберат за коя жена става въпрос. За мен женскана коалиция се разпада и дори си мисля дали в един момент Жени и Мирела няма да останат малцинство.

# 2 749
  • София
La Vikinga,
Защото не искат да рискуват. На финал се дава тежка многокомпонентна игра за издръжливост и Фифо ще дръпне на всеки, защото е зверски кросфитър. Но стискам палци да познаеш и да е на финал, а не да отпада от жена ала Тошко сезон 2. Ще е трагикомично.

bonbonka6,
Какъв спойлер пък видя тук. Формата отдавна е приключил, всичко е свършило преди 2 месеца грубо.
Хронологията на скандала между Аспарух и Алекса я писахме вече на два пъти. Влез в профила ми, отиди на публикации и ще ми откриеш мнението, дал съм и скрийншотове. Нямам време сега отново да ги публикувам, че бързам да гласувам. 😉

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 16:22 от Diavolo

# 2 750
  • Стара Загора
На повечето от снимките, които се публикуват след предаването Мани и Илиян постоянно са заедно. И те ли са се гаджосали? Вярно Игри от любов стана работата 🤣🤣🤣🤣🤣 Балкански сериал с индийски привкус 😅😅😅
Според мен той няма интерес към жени.

# 2 751
  • София
Има всички качества на арената за това, няма спор.
Но ... моето мнение, базирано на едита му до момента му затваря вратата към победата.
Ще се радвам да е на финал и нямам нищо против да спечели сезона лично аз. Той и Гого са просто друга класа играчи през този сезон, отделно според мен и двамата влизат в топ6 на най-силните играчи в ИВ от всички сезони.
Аз също смятам, че едитът му е на човек, който не е спечелил, но си мисля, че ще изглежда прекалено очевидно, ако повторят сценарий, който неотдавна сме видели. Не смятам, че е невъзможно на финал да гледаме наистина оспорвана битка, в която победителят да не е ясен. Винаги може даден компонент да се опре на някого, и да загуби с 2 минути изоставане, а не опонентът да си играе сам като Милен и Андрей. Загубата му може да не е в "предизвестена" битка, а в съвсем честна и със съвсем малко, и просто понеже е загубил да си позволят да му дадат такъв едит, а ако беше спечелил - да поскрият някой и друг коментар, да добавят по-различни сихнрони и пр. А вариант Филип да бъде отстранен от Жени аз не виждам, това ще крещи "сценарий", не биха си го позволили. Тодор поне падна от сестрите, а не от Ваня, да речем, неговият враг №1.

Elena Atanasova 707909, не съм обвинила никого в псевдопатриотизъм, макар че споменах думата, казах я като антипод на "чуждопоклонничество" и че е по-добре и без двете. Относно правописа на Алекса - от малкото, което съм видяла от него в Instagram, изглежда сякаш той пише всичко с малка буква и на сръбски. Склонна съм да повярвам, че не е лично.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 17:07 от La Vikinga

# 2 752
  • Другата България
На повечето от снимките, които се публикуват след предаването Мани и Илиян постоянно са заедно. И те ли са се гаджосали? Вярно Игри от любов стана работата 🤣🤣🤣🤣🤣 Балкански сериал с индийски привкус 😅😅😅
Според мен той няма интерес към жени.
Според мен също.
Просто са приятели.

# 2 753
Любопитни backstage кадри от заснимането на сезона през първите седем минути.
Показа какво има в една кесия .. пълна със сено, за да изглежда по-пълна и монетки Simple Smile
Надявам се да Ви е интересно

# 2 754
  • София
Филип не е женомразец, но определено гледа отвисоко на жените. Силен и комплексен играч е, но фактът, че приема по-различно загубата от жена, спрямо тази от мъж, говори, че това е въпрос на пол, не на умения. Влизайки в племето се захапа с Джеферович, оказа се номиниран и веднага го обърна на мъжка и женска коалиция. Направил го да се защити, няма лошо, но и жените често трябва да са в женска коалиция, за да се защитят, защото тях си ги целят по подразбиране в повечето случаи. Женските коалиции обаче са печално известни с кратката си продължителност и Фифо нямаше нужда от мъжка коалиция за да се пази, както рядко мъжете имат нужда, между другото. Ако не се беше дъвкал с жените и не беше бутал мъжката коалиция, резултатите като нищо щяха да са други. Но заплахата от неговата коалиция бутна жените да гласуват заедно, въпреки че видно повечето играят и с мъжете. Попринцип този тип стадно групиране на мъжките се забелязва по-често при определен типаж, на когото ми се струва Фифо не отговаря напълно (за разлика от Генчо, Пух, Чакалов), но пък явно си го носи в себе си. Като теглиш чертата, всичко е игра и всеки прави каквото е сметнал за най-доброто за да се защити и движи напред в играта, но винаги ми е много смешно как мъжете, които в 90% от случаите се държат заедно, все реват за женски коалиции, които в 90% от случаите остават нереализирани, камо ли успешни. И как жените все се нарочват за слабите звена, пък такива котви като Пух се мъкнат докрай, само защото са солидарни гласове. Да си играят играта играта, но не бъдат лицемери.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 16:41 от Лъвица

# 2 755
La Vikinga, мисля не беше ти, по- рано беше това мнение и в него няма нищо лошо, не би ме обидило. Иначе за Алекса- щом всичко пише с малки букви, дали би написал и Сърбия с малка ми е интересно…

# 2 756
  • Дубай
Майчице,Аспарух какъв правопис извади😁
Явно толкова си може ,по въпроса със спора ,мисля ,че и на двамата не им прави чест да се големи мъжкари,каквито не са .Това е !
И второ, Аспарух ше го тестват ли за допинг проби щото всички знаем ,това телце как се прави

# 2 757
  • София
La Vikinga, мисля не беше ти, по- рано беше това мнение и в него няма нищо лошо, не би ме обидило. Иначе за Алекса- щом всичко пише с малки букви, дали би написал и Сърбия с малка ми е интересно
Не мога да гарантирам, но според мен - да, веднъж забелязах и собствено име на човек да пише с малка буква. Има много да се желае от правописа му (и не само неговия, от тези на участниците).

# 2 758
Относно Филип важи една поговорка "Ако накой е добър в дадена област, това не го прави добър човек". За него важи с пълна сила. Фактът, че той живее, за да е физически активен, адски подготвен и мотивиран(на мен ми изглежда, че няма социален живот извън ЕГОТО на моделството и спорта) не го прави и грам достоен. Аз няма как да се кефя на човек с нон стоп пренебрежително отношение и "Колко съм голям, ако не съм АЗ няма да видите резиденция".  Според мен има доста диалози и тънки моменти, които не се излъчват, защото просто няма как всичко казано да се излъчи, и Евгения затова реагира по-остро, защото много се насъбира(да уточня, че нея изобщо не харесвам). А Чакалът е кученчето на Фифо, тук няма какво да се коментира.

# 2 759
  • Другата България
Да си кажа и за Филип, , извинете, за конфликта АА.
Този конфликт, или “конфликт“ отново е по вина на Тупарев&Ко, според мен.
Да, да, знам, пристрастна съм. По-скоро предубедена. Много. Обаче, дали от продукцията не са знаели това какъв е Пух, че е на анаболи - това тук го прочетох, надявам се, че е така. В смисъл, че е вярно. Че без тях ще се спихне бързо, че е честолюбив, не бих казала агресивен, но честолюбив? И че когато “случайно“ пуснат синхроните на Алекса и Мира, и епитетите на сърбина, които пък нямаше как да не бъдат отправени към Пух предвид неговата към Елица и начинът на представяне на ситуацията от нейна страна, ще има някаква ескалация? Надали се е вярвало, че ЧАК това ще се случи, но изобщо не бих се изненадала, ако и то е по сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт