Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета и благодаря за интересните неща, които сте донесли.
Туба миналата седмица за един ден имаше безброй срещи и имахме много снимки и от тогава нямаме информация  Чакаме си новини за вторите сезони на ДА и ВОИ и представянето на восъчната фигура.

Лека вечер.

# 121
Здравейте и от мен!

Предвид последното тъжно  събитие, нали сте на ясно, че Туба ще се затвори в себе си известно време, и само някоя важна светска случка от сорта на премиера или откриването на восъчната фигура може да я върне отново при феновете ѝ.
Прочетох превод ( на гуги, разбира се) колко близки са били с Билур ханъм.
Ето го:
Тези двамата ❤ Туба и Билур ❤ Бил на Туба 💔
От 2005 г. насам не е имало щастлив или тъжен момент в живота им без един друг ❤ да са заедно, дори когато не могат да са на телефона през цялото време... 🙁 Май много малко са хората, към които Туба иска съвет... 🙁 Били беше една от първите, по този начин и с право.. 🙁 Въпреки че през последните няколко месеца се бореше здраво, никой не очакваше такъв край.. Всички бяха обнадеждени, казват, че сърцето не издържало на трудния процес на изцеление 🙁 Щастливата Туба, която се завърна в Истанбул, за няколко дни загуби един от най-скъпите си приятели и колеги

#TubaBüyüküstün  #BillurKalkavan

А ДА продължава доброто си представяне. Вече 12 седмица е в топ 10 на Турция.
Week 12 on Netflix Türkiye Top 10 🔥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Излязоха непубликувани снимки от ноември 2014 г.  от Ню Йорк, когато Туба беше номинирана на Еми за „20 минути“

Не ги помня, може би наистина не са публикувани.
Вичи, много интересно инфо си ни донесла, не бях го срещала до сега. Благодаря.

Лека нощ!

# 122
Здравейте,момичета! 

Благодаря за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

Вичи Heart,интересен откъс от книга си ни пуснала!

''ДА'' вече 82 дни в топ 10 на Турция!!!! Hands ClapHands ClapHands Clap 8 място и 628 точки!

Желая ви приятна сряда! Flowers Maple LeafFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

# 123
Здравейте
                  Мили дамиБлагодаря ви за всичко споделено.

„Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си,
                     достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи.“

Джон Максуел

Приятен следобед,дами

# 124
Здравейте, момичета!

Всеки път подценявам Туба. Следя я от 2010, ама пак не я познавам.
Мислех, че  скоро няма да публикува нещо, но ето че тази вечер е сложила в ИГС

Какво е в сърцето ти?

Това е репост от ИГ на lust_byte
Авторът е нарекъл работата си  "ℜ𝔢𝔢𝔣 ℌ𝔢𝔞𝔯𝔱" (Рифово сърце)
Виждаме раковини, водорасли, корали...

Освен това е харесала сн на Седа: Красавица... Heart Exl

Днес има новина в ТТ, че Нетфликс Турция за последното тримесечие е увеличил абонатите си с 2,5 млн. Момичетата се шегуват, че се дължи на ДА, всички искат да го гледат.

Злати, добре че ме подсети за Емре К., Актьорът ми изглеждаше познат, ама бях забравила името и нищо не ми говореше написаното. Викам си: „Тоя колко прилича на Левент! “ Grinning
Изобщо не се сетих за истинското име на актьора...
А и той е в листата на Туба в ИГ.

Вичи, как са нещата? Днес ми звучиш по-бодро! Hands Plus1
И преди да ви пожелая лека нощ - една задачка - закачка

Познавате ли ги? Дали не са човечета за украса на торта... Blush

Лека нощ!

# 125
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното! Flowers HibiscusRevolving Hearts

Вичи Hug,надявам се да си добре! Two Hearts

Снинова Hug,вчера не намина! Thinking

Линка Hug,и аз не помнех името на Емре К.,но го познах на снимката и се сетих че игра с Туба  в КПА.После влязох в Уикито за сериала и така видях името му! WinkНяма как да помня толкова имена. Simple Smile Но съм добър познавач и запомням лицата на актьорите,дори и да не съм гледала даден сериал!

Появи се нова снимка на Туба с  Ирем Гюр,мениджърката на ''ДА'' и група приятели!
Явно се е прибрала в Париж! Thinking
🆕 #TubaBüyüküstün
Намира се в Париж 🗼
с приятели 📸

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1582932083756118016

https://twitter.com/judith23y/status/1582940080897142784

Желая ви топъл есенен ден!

# 126
Здравейте
                       Момичета Благодаря на всички вас,за информацията,която споделяте.

Добрите думи оставят в душата прекрасна следа - те смегчават, утешават... И лекуват.

Линка Злати
Скрит текст:
Благодаря за вниманието,тепърва започвам битката,смятам и се надявам,че ще победя,трябва да победя.Разчитам на вашата положителна енергия.

Лека вечер,дами

# 127
Добро утро!
Снощи не успях да се включа, но реших, че Вичи заслужава отговор.
Изпращам ти цялата си положителна енергия и ти желая да успееш в борбата! Сигурна съм, че ще успееш! Revolving Hearts
Стискам палци!

Туба, да ни е жива и здрава, бързо се справи с мъката. Животът продължава!
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2953188037190647966/
Злати,
Цитат
Ирем Гюр е моделиерка, която се занимава  с облеклото на актьорите в сериалите
https://www.bg-mamma.com/?topic=1366194.615
Както сама си ни казала февруари.
И още една млада дама от компанията - Алис Чаян . филммейкър, (правещ филми) каквото и да значи това!
https://aliscayan.wixsite.com/website
Все турски творци, работещи или живеещи в Париж. Може да е просто среща на земляци, а може да са намислили нещо, ще видим.

Разбрах как да изискам френската учебна година кога има ваканции и ето го резултата
https://www.vacances-scolaires-education.fr/vacances-scolaires-2022-2023.html
Датите на училищните ваканции 2022-2023 за зона C (академии в Кретей, Монпелие, Париж, Тулуза и Версай) са както следва:

Празници на Вси светии: от събота, 22 октомври 2022 г. до понеделник, 7 ноември 2022 г.
Коледни празници: от събота, 17 декември 2022 г. до вторник, 3 януари 2023 г.
Зимна ваканция: от събота 18 февруари до понеделник 6 март 2023 г
Пролетна ваканция: от събота 22 април до вторник 9 май 2023 г
Pont de l'Ascension: от сряда, 17 май 2023 г. след часовете до понеделник, 22 май 2023 г.
Лятна ваканция: от събота 8 юли 2023
г

Колко много ваканции имат френските ученици!
Оказва се, че утре излизат във ваканция, а Туба беше до сега в Истанбул. Или не се съобразява с ваканцията, или не съвпада писането с действителността. Както и да е!

Желая ви успешен ден!

# 128
Здравейте,момичета!

Вичи и от мен имаш пълна подкрепа в борба! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Линка, ,благодаря за инфото! Flowers Cherry Blossom

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Въртя се с отворени уши само за @michelle_gurevich

Туба има пирсинг на ухото,ако не сте забелязали...

Видеото с Туба от вчера следобед от ВК.При мен от ИГ не се вижда!
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244642%2F1d361867 … pl_wall_-63875573

песента

https://youtu.be/iJxdN57VbLA

Също от вчера надвечер пуснато във ВК....

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
#ПротестыИрана
За последние пять недель иранское правительство заключило в тюрьму тысячи писателей, художников, активистов и представителей меньшинств, таких как бахаи и курды, за то, что они требовали справедливости для своего народа. Многие содержатся под стражей без предъявления обвинений, не имея доступа к своим семьям или адвокату. Мы опасаемся за их жизни в этих ужасных условиях и под пытками.
Иранцы терпят такого рода притеснения уже более 40 лет. Если мир не начнет действовать сейчас, этот порочный круг будет продолжаться. Противостояние одной диктатуре - это угроза всем диктатурам и шаг вперед для всех прав человека во всем мире.
Пожалуйста, будьте голосом политических заключенных в Иране и делайте все, что в ваших силах, чтобы их голоса были услышаны.

Желая ви слънчев есенен ден!

=====================================================

Редактирам тъй като имаме нова снимка на ТМТ,пусната от Туба в ИГ си! Nature Sparkles Hands Plus1

#TubaBüyüküstün 💙IG story Tuba+Maya+Toprak

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 15:30 от Zlatina3

# 129
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                   Злати Revolving Hearts ЛинкаRevolving HeartsБлагодаря ви за подкрепата.

В най-добрия случай животът подарява на човек един, единствен неповторим миг и
                     тайната на щастието е в това, този миг да се повтаря колкото може по-често.
                    Оскар Уайлд

Приятен следобед,дами
==================================================================================
==================================================================================...

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 18:09 от Вичона

# 130
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Вичи прегръщам те и знам, че ще преодолееш всичко.
Туба ни е споделила разни неща, върнала се е в Париж.
Продължава да подкрепя протести в Иран.
Днес ни е зарадвала  със снимки с децата, вече сте ги сложили.
Тук пък вече са я изрязали.

Приятна вечер пожелавам.

# 131
Здравейте, момичета!

Гледайки новите сн, не мога да не отбележа удивителната прилика между Топрак и Онур, особено в усмивката!

Не съм забелязала до сега, но наистина много си приличат!

------------------------------------------------------
Следват картини от феновете
Снежанка взима автобус, 2022 г., Париж. #TubaBüyüküstün портрет, вдъхновен от Снежанка от #Disney 💖

Автор Andrea Realpe (США, иллюстратор книг)
Харесвам слоя умбра. Малко рисуване след вчерашната сесия. Това е красива сцена от#anotherself на #neflix #tubabustunofficial

---------------------------------------------
Снимките с децата предизвикаха фурор в соц.мрежи
В тренда на цяла ЛА - Мексико, Аржентина, Чили, Салвадор, Колумбия и т.н.
Скрит текст:

Не ми се слагат, налага се да ми повярвате

В тренда дори на Великобритания и САЩ...
Цитат
En Córdoba, una provincia de Argentina, hicieron la feria del libro, y el más vendido fue "Este dolor no es mio" 😱 le hacen una nota al de la librería y dice q está sorprendido. #TubaBüyüküstün  #MiOtroYo
В Кордоба, провинция на Аржентина, те направиха панаир на книгата и най-продаваната беше „Тази болка не е моя“ 😱 , те отбелязват в книжарницата и той казва, че е изненадан.

Хубава вечер!
ПП Както винаги забравих нещо...
Цитат
من بطولة توبا وهازار ايرجوتشلو وجانر جيندوروك والعديد من الاسماء المهمه فاز بجائزه افضل فلم قصير في مهرجان بيرلين السينمائي وافضل مونتاج للمهرجان الدولي للسينما العالميه في لندن #TubaBüyüküstün #HazarErgüçlü #canercindoruk  #darelbise
2015 г. филмово шоу dar elbise, тясна рокля
С участието на Tuba, Hazar Ergoclu, Gunner Gendoruk и много важни имена, той спечели наградата за най-добър  филм на Берлинския филмов фестивал и най-добър монтаж на Международния филмов фестивал в Лондон
#TubaBüyüküstün #HazarErgüçlü #canercindoruk  #darelbise

Това не го знаех. Този филм така е обвит в тайнственост и толкова се пазят да не кажат нещо за него...

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:32 от Lina_4

# 132
Среднощен привет, момичета

Туба вчера и днес ни е зарадвала лично със селфита на нея и момичетата, както и кратко клипче с нея. Освен това не изоставя актуалната тема от Иран - вече и арести на интелектуалци, както и протестите по улиците хората Hands V
Благодаря ви за всичко, което сте намерили и споделили през изминалите няколко дни
Линка, Злати, Вичи, Снинова
Тези дни отново ме връхлетяха доста задачи в реала и физически не можех да стигна до тук. Но благодарение на споделеното от вас бях в течение на случващото се около Туба

Вичи изпращам ти всички положителни мисли и  енергия за подкрепа в тези дни на изпитания за теб Нали знаеш, че на силните Бог дава сериозни изпитания, защото знае, че те могат да се справят    
Скрит текст:
Знаеш, че винаги съм насреща и ако имаш нужда от нещо стига да мога ще ти помогна  

Изглежда, че Туба е отбелязала началото на ваканцията преди Вси Светии - Линка мерси за графика на ваканциите във Франция / с тези прекрасни снимки в ИГ си Yum

РОДЕН СИ,
ЗА ДА ДОБАВИШ НЕЩО,
ЗА ДА ПРИДАДЕШ ДОПЪЛНИТЕЛНА СТОЙНОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.
ТУК СИ ПРОСТО,ЗА ДА БЪДЕШ НЕЩО ПО-ГОЛЯМО И ПО-ДОБРО,
ОТКОЛКОТО СИ БИЛ ВЧЕРА.
НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ
ДА ТАНЦУВА ТВОЯ ТАНЦ,
НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ
ДА ИЗПЕЕ ТВОЯТА ПЕСЕН,
НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ
ДА НАПИШЕ ТВОЯ РАЗКАЗ.
Л.Никълс

Покани човека в твоя МИР,
не отивай в неговата буря...
Японска поговорка

Лека нощ!

# 133
Здравейте,момичета!

Вчера сме били в пълен състав! Благодаря за всичко пуснато! HugTwo Hearts

Томрис Г. е пуснала тази снимка зад кадър с Туба и реж.Джевдет Мерджан с надпис:
Всеки успех изисква усилия,
Всяко усилие носи успех...
Скрит текст:
Tomris Giritlioğlu
@tomrisgrt
·
6 ч
Her başarı emek ister,
Her emek başarı getirir...

https://twitter.com/tomrisgrt/status/1583600025636331521

От рускините за рейтинга на ''Аси''.Тогава се измерваше по друга система.
Май имаше само Тотал и АВ,без АВС,но не съм сигурна!

Желая ви приятна събота!

# 134
Здравейте момичета!

ТТ гърми от новината:

https://www.ahaber.com.tr/magazin/2022/10/22/katardan-milyonluk- … m-uzerliyi-istedi
Оферта за милиони долари от Катар! Той поиска Туба Бююкюстюн и Мерием Узерли за 22-то Световно първенство по футбол

Оферта за милиони долари от Катар към Мерием Узерли и Туба Бююкюстюн . За двама красиви актьори 22- ият ще се проведе в Катар . Предложени са му 500 хиляди долара за участие в събитията на Световното първенство по футбол .
Той ще се проведе в Катар между 21 ноември и 18 декември 2022 г. Обратното броене до Световното първенство по футбол започна. Много известни имена от Турция също получиха оферти за великолепната организация, в която събития ще се провеждат от световно известни имена . Според слуховете сред тези имена са Мерием Узерли и Туба Бююкюстюн
9 МИЛИОНА TL!
Благодарение на проектите, в които участваха , на двама красиви актьори, които имат значителна репутация в арабския свят, бяха предложени 500 хиляди долара, приблизително 9 милиона лири, за да се появят в организации в Катар. Ако двамата се разберат за всичко, следващия месец ще заминат за Катар и ще си напълнят джобовете..
Бююкюстюн, който сега е в Париж , обсъжда подробностите с властите.

Дали Туба ще приеме не се знае. Но споделям мнението на едно от момичета в руския форум:
Цитат
Изольда Иванова
 А вообще хорошо бы, если бы приняла предложение, учитывая, что она не часто посещает мероприятия. Это событие престижное плюс можно с уважением отнестись к многолетней преданности арабского мира. Одни их стабильные приобретения ее проектов на Нетфликс чего стоят. Надеюсь, согласится
В ТТ изразяват опасения, че може да откаже, от една страна заради децата (все пак 1 месец е първенството) или заради мракобесническия??? режим в Катар (всъщност, като всички арабски страни, а и не пречи на целия свят да отиде на футболно първенство там, не съм чула някой да бойкотира първенството заради режима. Както във всичко в политиката, и тук стандартите са двойни!)

И ако някой знае испански, обяснение на отношенията на Ада със Селим и Топрак, за съжаление без субтитри, малко и ние да прихванем. В коментарите всички са във възторг! Латинска Америка просто се вживя в тези семейни констелации...

От мен приятен следобед и хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт