Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 229
  • 737
  •   1
Отговори
# 450

Да ни е честита Новата 2023 г, момичета

Вичи, Злати, Линка, Снинова
 Да е мирна, благодатна и изобилна за България и всички хора по света! Hands Pray Пожелавам на вас и семействата ви  здраве, много щастливи моменти и любов в сърцата! Revolving Hearts Flowers Four Leaf Clover Simple Smile

НОВОГОДИШНО НАРИЧАНЕ
Да свети вечер твойта къща!
Здрава челяд нека те прегръща!
До теб другари винаги да има!
Да пуши в твоя дом комина!
Да има на софрата сладка пита!
Добрите вести често да долитат!
Да има здраве, дни щастливи!
Да бъдат плодородни твойте ниви!
Да идва и в ума ти вдъхновение!
В душата ти мирът да е спасение!
В очите ти прозрение да свети!
В сърцето - да искрят конфети!
Да ходиш все по вярната пътека!
Със съвест чиста да заспиваш леко!
За грешките щит здрав да имаш!
Решения добри с успех да взимаш!
Да бъде пред мечтите ти широко!
Напред върви, цели се нависоко!
И нека тъй подготвен тази зима
с късмет да срещнеш Новата Година!

Снинова, ЧРД! Бъди здрава, много щастлива и да сбъднеш мечтите си тази година!

Честит Васильовден на всички именници!

Линка Flowers Hibiscus благодаря ти за астропрогнозата за 2023

Хубава празнична вечер на всички ви!

# 451
Момичета благодаря за хубавите пожелания.
ВОИ и днес е в топ 10 в 43 страни и е на 9 място в света.
Първо място в Турция, Румъния и Кипър.

Снимка от работния процес на филма.

Приятна вечер.

# 452

Сложих тази сн. в ТТ и получих лайк и от Емре Шахин. Не знаех, че следи соц.мрежи, че дори ТТ, но явно му е важно.

И да подготвим кафето за утре.

Лека нощ!

# 453
Добро утро в първия понеделник на тази година!

Нека ни е на късмет новата седмица и всичко започнато
 през нея да завърши успешно и благополучно.
  Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня!

Благодаря за всичко споделено! Линка Hands Plus1

Успях вчера следобед да изгледам 2 сезон на ВОИ!Жалко,че сцените с Туба са кратки.
Но и те показаха класата й в изграждане на образа на Мара! Hands Plus1Hands Clap

Мара Бранкович

От Instagram karga7pictures #TubaBüyüküstün
Вторият сезон на „Otoman Rising“ вече се излъчва изключително в NETFLIX.
Истинската история на Мехмед II срещу Влад.

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 454
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за всичко,за мнения,снимки,за всичко ,което споделяте.

Мислете за всички хубави неща, които могат да се случат
                                 и те непременно ще дойдат при вас.

Цитат
По версии крупнейшей в мире базе данных IMDb #TubaBüyüküstün
            Туба Бюйюкюстюн на этой неделе на 1-й позиции среди турецких актеров.
             И 2.245-е место среди более чем 11 миллионов имен по всему миру

Лека вечер,дами

# 455
Привет, момичета и от мен в първия понеделник на  2023 г, който е неработен за радост на такива като мен  

Злати Благодаря ти за сутрешното кафенце както и за новите снимки от ВОИ2. За съжаление аз още не съм изгледала сериите, но се надявам в скоро време да го направя Hands V Но пък съм направила още 2 гифчета от сериите с Мара Хатун. Моля те, ако ти попадне линк за теглене на сериите да го споделиш с нас Hands Pray

Линка много интересно за Емре Шахин. Hands Plus1

До момента Туба не е споделила нищо в ИГ си . Затова пък рейтингът й в ImbD се е покачил  и е на 1 място сред турските актьори  

Нещо от нета, което ми хареса и реших да го споделя с вас  

Има три тайни, момичето ми, само три, които ще те направят щастлива. От мен да ги помниш, за мен да се сещаш, когато ме няма вече до тебе.
Тайната на искането, благодарността и даването.
Научи се да искаш от себе си.
Само от себе си. Не искай от други нищо, дъще.
Нито любов, нито уважение, нито лоялност.
Този, който ще те обича - ще те обича сам. Този, който ще ти даде уважение, ще е този, който те познава до дъното на душата ти, а този, който ще ти бъде лоялен, ще е този, който държи на теб.
Бъди благодарна на всички тях, защото те са ти дали част от себе си, без да го поискаш от тях. Бъди благодарна и на онези, дето не успяха да те обичат истински, дето те предадоха и дето те лъжеха. Благодари им на сбогуване.
Давай любовта си без да я пестиш!
Без да я мериш и претегляш, без да я разменяш. Давай на всички искреност, давай надежда, давай усмивка. Колкото и да дадеш от това, дъще, няма да обеднееш - по-богата ще станеш. И по-чиста. Всичко се търгува днес, дъще.
Не се научиха хората, че даването е по-ценно от взимането...»
Ariadna

Хубава вечер!  

ПП. Вичи докато си пиша поста и ти си се появила. Малко се дублираме в информацията, ама няма да трия

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 17:53 от kanti

# 456
Здравейте момичета на 2.1.2023 г.
Да свикваме да пишем вече новата година Simple Smile))
Изгледах само първи епизод, без мишка,целият.
Само че кошът с ушите ми дойде в повече. Много страшен вид има Влад , наистина.
Макар и клиширано,  добре направена продукция, добри актьори и много добри отзиви.
Лина поздравления за Емре.
Канти Туба е на първо място, както си писалa, а CemYiğitÜzümoğlu е на второ.

Приятна вечер.

# 457
Здравейте!

Днес ВОИ2 е на 6-та позиция в България.
Различно се държи от ДА, явно го гледат различни групи зрители.
И в другите форуми го констатират.

Интересното  е, че ВОИ2 в американската платформа Netflix, е представен като американски проект, озвучен от Чарлз Денс от „Игра на тронове“, този исторически документален сериал пресъздава епични битки и звездата Туба Бююкюстюн играе Мара Бранкович.

В първата седмица на 2023 г. Туба води класацията на imdb . Но това не е странно - това е ефекта на ВОИ2.
След премиерата на Rise of empires Ottoman сезон 1, Туба се класира на 100-то място, а Джем на 114-то място в imdb global, така че 2245-то и 3110-то не са специални. Промоцията на сезон 1 беше много добра, а сезон 2 дори няма официален плакат. Между другото, най-доброто класиране на Туба беше 77-мо място на imdb global
https://twitter.com/MrtaNagy3/status/1609908921128321025/photo/1

На четвъртия си ден Rise of Empires Ottoman е 10 с тенденция на 13-то място в света с 26 държави. Тенденции в топ 1 в Кипър, Турция и Румъния 💥 Bravo Team REO 🔥🔥
https://twitter.com/buyukustun_t/status/1609952774686474240

Каквото и да си говорим, ние сме от засегнатите държави от историческите събитията, показани в сериала. За това няма как да няма специално отношение към сериала от нас, а също и от Румъния и Сърбия. Защо в Румъния са на първа позиция по гледаемост - ами как, събитията са част от тяхната история. Доста порових да търся реакция на румънски зрители в ТТ, не следя такива, а ми беше любопитно. Накрая намерих една реакция .
на всички мои румънс ки спорове 🇷🇴🤍
ако харесвате драматични исторически документални филми и специално за Влад Цепеш, определено трябва да гледате втория сезон на Rise of Empires: Ottoman
беше наистина добре направено

https://twitter.com/itsrafaelaxx/status/1608795378555686913

И реакция на сръбски зрител (не че всички мислят така, но е интересно)
mehmed vs vlad 😀 i opet mara branković i srbi janjičari fatihova željezna pesnica
Мехмет и Влад😀и отново Мара Бранкович и сърби еничери са фатиховия железен юмрук
https://twitter.com/trad_lik/status/1608549498103664640

На сн пише:Когато в битка  виждате че идват еничери, знаели сте че идва пъкъла(ада)
Еничерите не са само сърби -българи, гърци, и др. немюсюлмански народи. Може и румънци да е имало...
Не че оправдавам Влад, но и той е имал право да защитава родината си. Друг е въпроса, че с такова детство е пораснал твърде жесток и безмилостен.  Мехмет и братът на Влад -  Раду са имали същото детство, но на всеки различно се отразяват несгодите на живота.
https://twitter.com/Petar89434208/status/1609876726758215680 - отново сръбски туит
Поредица се препоръчва (с историци като разказвачи), заради специалния преглед и влияние, което Мара Бранкович имаше в онези години в борбата около Констатинпол

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 23:18 от Lina_4

# 458
Добро утро,момичета!

"Какво ще получиш от новата година до голяма
 степен зависи от това какво ти ще внесеш в нея."

Вичи ,Канти ,Снинова ,Линка ,благодаря ви за всичко,което сте пуснали
 в темата-снимки,колажи,гифчета,инфо,коментари и класации с мнения! Two Hearts

от вчера
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün

Наближават епизодите с участието на Туба в ДП.В момента са в началото на 35 оригинален епизод.

Седа Бакан: "Реших да стана актриса в момента, в който се родих."
Седа Бакан на корицата на списание Marie Claire.
#SedaBakan

Желая ви приятен ден!

# 459
Здравейте дами,
Благодаря за всичко споделено. Туба май се е върнала в Париж.
Сложила е две снимки:

И малко музика:
I Want You
Elvis Costello
https://www.youtube.com/watch?v=pp8RjKOID1I

Приятна вечер.

# 460
Здравейте!

И днес ВОИ2 е на шеста позиция в тренда в България.
И това е обяснимо - все пак говорим за събития, в които са участвали - волно или неволно - нашите прадеди...
И след като сериалът не е пропаганден тип турски сериал, а познавателен такъв, би трябвало да го видят повече хора, или поне тези, които искат да научат нещо за историята на региона. Да, това не е Великолепния век и няма интриги и борби в харема, но за интелигентния човек документалната, добре направена история, е дори по-интересна.

Разбира се, не може да се иска хората от ЛА да гледат документален филм за Балканския полуостров, където колкото и да са горещи страстите, основно се бият... Sunglasses

Много ми хареса изпълнението на румънския актьор в ролята на Влад. Надявам се да го гледам и в други проекти. Той много се радва на международния си успех и дори е обяснил в ИГС защо.

https://www.instagram.com/imdanielnuta/

Пожелавам ви хубава вечер!

# 461
Добро утро в сряда!

Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня!
CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Благодаря за всичко споделено от вчера! Two Hearts Flowers Hibiscus

От instagram на оператора Клинт Леалос #TubaBüyüküstün
Можете ли да си представите друга освен Туба Бююкюстюн като майка на султана? Нито пък аз. Туба се показва грациозна и мощна. Нейната доброта и красота е първото нещо, което забелязвате, когато я срещнете. Но нейното представяне на снимачната площадка наистина ме впечатли. Начинът, по който се движи, е движението на кралица и това е очевидно. Имах късмета да споделя снимките с Туба и чакам с нетърпение следващия път.
Hands Pray

статия
https://magazin.diyar21.com/tuba-buyukustun-conduce-primul-clasa … t-imdb-al-anului/

Приятен ден,момичета!

# 462
Здравейте
                        Мили дами Благодаря на всички вас,за многото  и интересни неща,които споделяте.

Цитат
#ТубаБуюкустун
Красотата е вътрешно свойство. Щом красотата се появи, тя започва да изтича от тялото ви, от ума ви - от всичко, от което сте направени. Ако твоята вътрешна красота е с теб, всичко е красиво..

Приятен следобед,дами

# 463
Здравейте момичета,
празниците приключиха и влязохме в стандартното си ежедневие.
Благодаря за всичко споделено.
Всички, които се докоснат до Туба са  със страхотни впечатления.
Музеят в Истанбул на Madame Tussauds  е публикувал следното:
Познайте кой ще отиде в Музея на Мадам Тюсо в Истанбул

Явно фигурата не беше готова и не я презентираха преди нова година. Сега дали ще чакат Туба или ще я представят, кой знае? Ще чакаме, ще разберем Simple Smile))
Приятна вечер.

# 464
Здравейте момичета!

Вчера съм пропуснала да напиша името на актьора, който играе Влад - Даниел Нута. Сега румънските медии го обсипват с внимание, което се вижда от ИГС му - и пресата и ТВ са развълнувани.
https://www.instagram.com/stories/imdanielnuta/3007831647166757990/
Забележете седмичното гледане на ВОИ2

Турция, Румъния, Сърбия, България и другите са мюсюлмански държави, които ги интересува главно Мехмет.
В коментарите в ИГ на Даниел Нута на няколко пъти прочетох - все пак в битката при Търговище ние победихме...
Колкото и да е противен образа на Влад Цепеш той си е техен владетел, християнин, и е побеждал в битка великия военачалник Мехмет султан Фатих. И никой не го отрича. Гордост си е.
Хареса ми как се кръсти Влад, по православен, а не по католически обичай. Направи ми също впечатление, че въпреки, че носи кръст и се моли, Мара ( Туба) нито веднъж не се прекръсти. Спестили са ѝ го, уважили са религията ѝ, както и на актрисата (туркиня) която играе ролята на любимата на Влад, май Анастасия? се казваше? Тя се самоуби заради съпруга си, който с нея беше като нежно котенце... Blush
Yasemin Szawlowski https://www.instagram.com/yaseminszawlowski/
Какви времена, какви мъже...
Па после се възхищавай на нежните герои на другите сериали... Blush Няма как да стане...

Малко народно творчество

Хем е Туба, хем е различна...

Туба се е прибрала в Париж, защото от 3.01. децата са започнали училище. Предстои им зимна ваканция - 18.02. - 06.03. и тогава може пак да си дойдат в Т-я.
Ако през това време се наложи Туба да си идва заради Мадам Тюсо, може някоя събота и неделя, знам ли, но е крайно време да пуснат тази фигура!

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 09:38 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт