Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Привет, момичета и от мен посреднощ (нищо ново )

Колко хубаво е, когато момичето ни изнендава така приятно   Всеки ден нещо ново - онзи ден на ревюто на Валентино, днес на МиуМиу   Да видим дали ще отиде на Седмица на модата в ЛА  
Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня - снимкопада, клипчетата от Париж, на които сте дали линкове, мнения и рейтинг на ДА
Злати, Линка, Вичи, Снинова

Burkina благодаря ти за споделеното относно КПА, ДП, Туба и Енгин. Радвам се, че харесваш и Туба и си изгледала ДА/МД. Интересна и завладяваща история, в която всеки може да открие нещо, което лично него го касае Hands V Да видим колко време ще чаакаме да видим 2 сезон и как ще се развие историята. До сега сериалът бие всички рекорди по гледаемост в Нетфликс на турски сериал или филм

Линка не знаех, че и българска маненкенка е участвала в ревюто на Валентино. Може някоя друга пък да е била на МиуМиу?  

Краткото видео, което Туба е споделила на стената си в ИГ, за което ти и Снинова сте дали линкове, Туба е озаглавила:"Мечтание с МиуМиу в Париж"

Направих 2 гифчета, защото видеото е малко по-дълго и няма как да го вместя в едно гифче Hands V

Според мен това е нещо като кратък етюд на тема Париж и МиуМиу Hands V

Прекрасно изглежда момичето ни в тази рокля, която прочетох в ТТ, някои я оприличават на принцеса от приказка

Това е от сутрешното видео на път за събитието - ревюто на МиуМиу

И аз като Линка а-ха да си приключа поста и си викам "Я да видя ИГ на Туба". И тя взела, че сложила това кратко клипче, което е репост от ИГ на khalilzein.official. Оказва се, че е арабски стилист и консултант.
Той й казва, че е много хубава и тя му благодари Hands V

ТТ https://twitter.com/i/status/1577435350577782788

Пожелала ни е лека нощ с едно изпълнение на Fazil Say. Понеже не мога да го намеря същото ви предлагам друго в негово изпълнение за лека нощ  - Чайковски  The Seasons, Op. 37a: No. 6, June. Barcarolle.  

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 03:09 от kanti

# 61
Добро утро,момичета!

Честит международен ден на учителя!
Да се насладим заедно на кафенцето и си пожелаем късмет и сполука!
CoffeeFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Вчера Туба ни зарадва с участието на друго ревю,за което не бях чувала - МиуМиу,признавам си! Wink
Благодаря на всички за всичко,което пуснахте вчера-снимки,колажи,инфо,преводи и гифчетата на Канти ,от малките часове на нощта!
Буркина ,благодаря ти за споделеното,което си изгледала до момента с Туба! За Енгин не се и съмнявам! Wink А за Мурат-остана първия ми любимец от актьорите и продължавам да го гледам.Може би защото първо гледах ''Аси'' и оттам Туба и Мурат си остаха така!Останалите актьори са след това,но и тях гледам-както е за Енгин.Гледах го в последния за Дисни+,очаквам и продължението! Hands Ok Hand

Дама в синьо, розово и бяло!
Туба, изглеждаш страхотно! 💙 💖  
#londonfashionweek
#парижкаседмица на модата
Модно шоу пролет-лято 2023г.

Чуждестранната преса...Nature BoomNature Dizzy

Желая ви приятен есенен ден!

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 09:03 от Zlatina3

# 62
Добър ден!
Какво красиво събуждане! Revolving Hearts
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2942165425001871149/

https://youtu.be/C6CeA6vRtW4
Снощи Туба е ходила някъде и са я открили блогарите от Катар. Добре, че споделиха с нас колко е красива и колко добре говори френски Туба, а то и няма как, като живее във Франция.
И сутринта пак е станала рано да изпрати децата на училище.

Хубаво нещо са ревюта, празненства, но да се върнем на ДА.
Коментарите продължават.

Цитат
@mujgaa_nn
Zaman... Zaman her şeyin ilacı derler... Aile Dizimi eğitimine başlamışken #zeytinağacı dizisini seyretmeden olmazdı elbette..
Време... Казват, че времето лекува всичко... Разбира се, нямаше да е възможно без да гледам сериала #zeytinağacı  да започна обучение  по Family Constellation..
Този сериал ако е помогнал дори на един човек да излекува, или да започне да лекува душевните си травми, пак е свършил голяма работа! Браво! Моите уважения!  Hands Clap
И макар, че не това е основната идея, все пак нас ни вълнува и съдбата на героите. Буркина, ние обсъждахме тази възможност - за роман между Заман бей и Ада, но не мисля, че ще се осъществи. Тя вижда в него бащинско отношение и макар той да подава малко по-различни сигнали надали „ще му се отвори парашута!“ А и ние отстрани смятаме, че връзката Ада-Топрак се е изчерпала, но участниците в нея са съхранили любовта 10 години, пробвали са други връзки, а при първа възможност подновяват отношенията си. Не вярвам нещо да ги спре и в бъдеще. И „номадът“ Топрак не е от хората, които се отказват при някаква пречка, не, той опитва отново и отново!  Очаквам ренесанс в отношенията им...

Феновете се забавляват

Много е красива!

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 14:03 от Lina_4

# 63
Здравейте
       Мили дами Благодаря  на всяка една от вас,за многото снимки,новини ,мнения,за това,което споделяте.
               Честит празник на всички учители.

„Никога не предавай корените си! Не забравяй кой си!
                        Животът е пътуване и, ако не искаш да загубиш себе си,
                        винаги трябва да помниш от къде си дошъл.”

Приятен следобед,дами

# 64

Цитат
@tuba_mag
Paris Fashion Week kapsamında Valentino’nun özel davetlisi olarak defileye katılan #TubaBüyüküstün 17,3 Milyon takipçili olan Maison Valentino’nun resmi Instagram sayfasından paylaşıldı.
Това беше споделено на официалната страница в Instagram на Maison Valentino, която има 17,3 милиона последователи #TubaBüyüküstün , която присъства на ревюто като специален гост на Valentino в рамките на Седмицата на модата в Париж.
Цитат
@MuzikveTV
#Valentino’nun resmi hesabı Türkiye’den paylaştığı ilk oyuncu Tuba Büyüküstün olmuş. 💥
Tuba Büyüküstün е първия актьор от Турция, който е споделен на официалния акаунт на #Valentino . 💥
https://www.instagram.com/p/CjVLPd9IJkY/

В ИГ , ФБ и на всички сайтове на Валентино в соц.мрежи

От вестник Сабах, и още много издания са го  препечатали,  винаги го правят,  неточно, непроверено и извадено от контекста тъпо инфо. Турска преса,  нищо ново под слънцето!
Скрит текст:
Поразила своей элегантностью и красотой!
Туба Бюйюкюстюн очаровала Неделю моды в Париже

Туба Бюйюкюстюн, которая привлекала внимание своей чистой красотой, а также своей успешной игрой, была именем, которое оставило свой след на Неделе моды в Париже.
Известная актриса Туба Бюйюкюстюн посетила мероприятие по приглашению всемирно известного бренда Valentino. Красивая актриса ослепила своими туфлями в розовом платье, которое она надела.
Красивая актриса Туба Бюйюкюстюн недавно сделала себе имя, сыграв роль Ады в сериале "Оливковое дерево". Участвуя в Неделе моды в Париже по приглашению всемирно известного бренда Valentino, Туба Бюйюкюстюн привлекла внимание своей розовой элегантностью с головы до ног.
Наконец, о Тубе Бюйюкюстюн, пришедшей на повестку дня с сериалом «Оливковое дерево», в котором она делила главные роли с Муратом Бозом, снова заговорили благодаря её последним позам.
Туба Бюйюкюстюн, приехавшая на Неделю моды в Париже по приглашению всемирно известного бренда Valentino, ослепила ее своей розовой элегантностью с головы до ног.
Позы Тубы Бюйюкюстюн на улицах Парижа вызывали восхищение и массу комментариев в шикарном наряде от Valentino
Бюйюкюстюн, у которой 5,7 миллиона подписчиков в Инстаграме, является одной из самых обсуждаемых знаменитостей благодаря своим постам.
Туба Бюйюкюстюн, одно из самых популярных имен на экранах, недавно попала на повестку дня загадочным признанием в любви, которое она сделала в своем аккаунте в соцсетях, и которое широко обсуждалось.
Знаменитая актриса, сказавшая: «Я сильно влюбилась», выразила свои чувства следующими словами: "Не знаю почему, не знаю как .. Я влюбился .. И, очевидно, влюбился очень, очень сильно .. Кажется, какое-то время ... Но сейчас, когда мы смотрим друг на друга, чувствуется вкус горечи. Нет, он не горький, он более едкий. Знаешь, когда ты ешь незрелые финики (хурму), твой язык прилипает к нёбу, вот так ... его нет, это неприятно, но ты не можешь его выбросить. Вот так мы застряли в этой неприятной липкости .."

Понеже Злати каза, че не е чувала Миу Миу аз се замислих, като съм го чувала какво зная за него, а и го пиша погрешно, хич не се замислям като пиша и сигурно правя много грешки и в други думи, благодаря, че не ги забелязвате!
Мислех, че е другото име на Прада, т.е. името за висша мода. То не било баш така, направих справка с Уикито
Цитат
Miu Miu  ( на италиански ) е италианска марка за висша мода дамско облекло и аксесоари , изцяло собственост на Prada [1] . Марката се ръководи от Миучия Прада . Седалището е в Милано , Италия .
Магазин Miu Miu в Ню Йорк .
Miu Miu е основана през 1993 г. от Prada . Името е заимствано от първите три букви от псевдонима на Миучи [2] .
През 2011 г. марката Miu Miu стартира поредица от женски приказки . Кампанията се състоеше от късометражни филми , направени с известни режисьори. Резултатът беше списък с кратки, неми филми, които представяха колекциите на марката. Първите четири късометражни филма бяха режисирани от Zoe Cassavetes , Lucrecia Martel , Giada Colagrande и Massi Tajedinand , които бяха показани на 69- ия Международен филмов фестивал във Венеция . [3] Петият филм, който дебютира през 2013 г., е написан и режисиран от Ave DuVernay и също беше представен.
На 14 март 2013 г. до Службата на Върховния комисар на ООН за човешките права за икономически, социални и културни права беше докладвано насрещно нарушение на правата на жените . На 17 май 2013 г. излезе "Комисията за борба със сексуалния тормоз и дискриминацията по полов признак" на работното място.
През април 2013 г. американска петиция Change.org срещу Миуча Прада събра над 200 000 подписа по целия свят. Тази петиция беше насочена срещу Миучи за уволнението на служител за неверни изявления, докато говори срещу сексуалния тормоз. Тази петиция подкопа имиджа на марката.
На 28 май 2013 г. ООН подкрепи бившия служител на Prada Боврис в делото Prada Japan за сексуален тормоз и дискриминация . Vogue публикува новинарска статия „ Prada срещу ООН“, цитирайки Боврис, който казва: „Всеки, който купува от марките Prada и Miu Miu, подкрепя култура на дискриминация и преследване на властта“ [4] .
Пускането на първия аромат през 2015 г., новата компания Miu Miu , е подкрепено от подписано споразумение между Coty Inc. и Прада . Това е първият път, когато Miu Miu излиза извън пазара на мода и аксесоари [5] Бутиците на Miu Miu са разположени по целия свят.
Miu Miu отвори първия си независим магазин в Китай в MIX в град Шенжен през 2009 г. [6] . Нови магазини в Северна Америка бяха отворени през есента на 2011 г. в Хюстън , Тексас и Шорт Хилс , Ню Джърси . Miu Miu също отвори първия си австралийски бутик в Chadston Mall в Мелбърн . Вторият е открит в Уестфийлд Сидни през 2011 г. Клон на марката отвори врати в Глазгоу , Шотландия през 2010 г. и се намира в универсалния магазин Fraser[7] .
През 2017 г. магазинът на Sloan Street на Miu Miu в Лондон отвори отново след ремонт и обяви, че ще пусне услуга за персонализиране, позволяваща на клиентите да проектират свои собствени обувки . Това е единственият магазин в света, предлагащ тази услуга.

Както разбрахме, не са „божи кравички“, ама са се поправили... Smiling Imp
Феновете се развличат, като определят тоалета, който най им е харесал

Мисля, че и трите са много красиви и на Туба стоят прекрасно.
С ясното съзнание, че не бих сложила нито един от тях по много причини, дори да имах възможност да си ги купя. Но роклята на Валентино бих взела да стои във витрина - за мен е истинско произведение на изкуството с тази красива рязана бродерия...

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 01:07 от Lina_4

# 65
Добро утро,момичета!

Линка ,Вичи ,благодаря за всичко,което сте открили и донесли в темата!
Линка,специално и за Miu Miu от Уикито!Доста имах да чета от снощния ти късен пост! Wink
Добре,че Туба се премести да живее в Париж и така да я гледаме по подиуми!
Няма папараци да я следват на всяка крачка и задават какви ли не въпроси.

Да пусна и аз кадри от вчерашното сутрешно кафе с Туба,тъй като излезе след като си пуснах поста! CoffeeKissing Heart

Седмица 10 в топ 10 на Netflix, Another Self е на 5-та позиция в Турция Nature Fire
#TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Желая ви приятен есенен ден!

# 66
Здравейте!

Днес Бурджу Алтекин - режика на ДА има РД.
Нали сега има нова мода - да се поздравяват приятелите със снимки, представям си, как Туба е търсила сред снимките си подходяща и не е намерила.
За това е позвънила на Серкан за помощ. И той е поздравил Бурджу, като едновременно е тагнал и Туба с въпрос:
- Къде си гледала?

На което Туба е отговорила
- Гледах да те няма на снимката! Stuck Out Tongue Winking Eye
И отделно е поздравила Бурджу

- .По принцип не мога да публикувам остарели снимки като снимка за рожден ден.. Имам нужда от нови снимки, нека се видим вече..
На което Бурджу, като е репостнала поздравлението, е отговорила
- Ха -ха -ха
- gel o zaman, geееl / ела тогава! Елааа!

https://www.instagram.com/stories/burcu.alptekin/2942945845277960244/
Разгледайте сториса на Бурджу, има поздрав от Серкан, МБ и от оня сладур, малкия актьор дето играе Сарп, от Нуран - СЦ и т.н.
После Туба е сложила сн със фотографа/оператора на клипчето с тоалета на Миу Миу и е надписала
- Един  единствен Riccardo Apostolico
 - Харесва ми как той ме вижда

Разбира се, Рикардо е репостнал снимките...
https://www.instagram.com/stories/riccardo.apostolico/2942990762594314093/
А сутринта Туба отново ни е зарадвала с кафе, този път, според надписа, го е приготвила сама

Ето и сн. от където Серкан е изрязъл част за поздравлението

По принцип не слагам сн на партньорите, само на настоящия, защото за момента ми е любимец, или ако има особен случай, но излезе в ТТ много хубава сн на Енгин, при това чисто нова и във вид, в който го харесвам - трябва да прилича на Йомер, задължително!, а също и като жест към Буркина, която уважи темата ни

Надявам се Канти да ни зарадва с някое гифче от кафето, защото и чашката е интересна, вероятно е дизайнерска

Надявам се, че със Снинова всичко е наред, и само комп. е причина да ни пропусне вчера, а и днес още я няма. В тези времена човек се страхува за приятелите си...
Бъдете здрави, момичета - Вичи, Злати!
Желая ви приятен следобяд и хубава вечер.

# 67
Здравейте

Злати Линка Благодаря ви момичета за всичко,което споделяте.
                      ЛинкаБлагодаря ти за подробната информация за
            Miu-Miu за всичко,пиши ние с удоволствие те четем.
                     Златити си знаеш за всичко

Интелигентността е дар, доброта - избор.
                           Благодарността е богатство. Недоволството е бедност.

Дорис Дей

Цитат
Скрит текст:
Нишка
Разговор
salttuba_ama_entuba           Neden basında Tuba'yı haber olurken görmedik? Çok saçma değil mi?başka oyuncuların aldığı nefesi bile haber yapan magazinciler, günlerdir  büyük markalarla işbirliği yapan Tuba ile ilgili haber içeriği yapmadılar. Tam olarak bu işler nasıl oluyor, biz neyi kaçırıyoruz?
Преведено от турски
Защо не видяхме Туба в медиите? Не е ли нелепо? Таблоидите, които съобщават дори за дъха на други актьори, не направиха новини за Туба, която от дни си сътрудничи с големи марки. Как точно става това, какво пропускаме?
Как ще пишат за Туба,ако е някоя жълтина,някоя измишльотина с   големи букви по цялата преса.

Приятен следобед,дами

# 68
Здравейте момичета и благодаря за всичко.
Тук съм и всичко е наред, само лаптопа ми е за нов. Ще ми трябва време да си възстановя бая неща.
От телефона следя едни неща, а от старото  пц други. През деня ползвам служебното пц, ама там има много рестрикции. Туба продължава да ни радва с постове. На сутрешното стори е усмихната и прекрасна.
На тази снимка от клипа на реката е с различни обувки от тези на ревюто.

След обяда има и друго стори.
1.30 ч. закъснение. Пътува на някъде. Къде ще  видим. Предположения най-разни - влак, метро - Париж, Лондон ,Истанбул. На кой каквото му се иска - това предполага.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244610%2Fedf50a89 … pl_wall_-63875573
Майка и пък е сложила снимки от музея на Гугенхайм в Билбао Испания

Изобщо цялото  семействе е едно непрекъснато пътешествие Simple Smile))
Приятна вечер.

# 69
Привет, момичета и от мен

И през изминалия ден Туба ни е зарадвала с доста неща, които е споделила в ИГ си и  вие сте  донесли повечето от тях,  защото ги е споделила по-рано
Злати, Линка, Вичи, Снинова

Започнала е деня със сутрешно кафенце, за което сте споделили линка, както и скринове от него. Ето го и като гифче  Линка

Интересно, че е написала "Време беше  аз да си направя чаша кафе. Първа глътка". В такъв случай до сега кой й правеше кафето сутрин?  

Много ми харесва тази снимка. И двамата с Рикардо изглеждат щастливи Hands V Изглежда, че я е усетил и успя да я покаже в истинската й светлина в краткото клипче от пейката в Париж.

Цитат
Цитат
Цитат
Скрит текст:Покажи
Преведено от турски
Защо не видяхме Туба в медиите? Не е ли нелепо? Таблоидите, които съобщават дори за дъха на други актьори, не направиха новини за Туба, която от дни си сътрудничи с големи марки. Как точно става това, какво пропускаме?
Как ще пишат за Туба,ако е някоя жълтина,някоя измишльотина с   големи букви по цялата преса.
Вичи Hands V те и преди не я отразяваха кой знае колко - и от Дубай , и от другите места, където разнасяше славата на Турция чрез своето присъствие на различни форуми.

Цитат
- .По принцип не мога да публикувам остарели снимки като снимка за рожден ден.. Имам нужда от нови снимки, нека се видим вече..
На което Бурджу, като е репостнала поздравлението, е отговорила
- Ха -ха -ха
- gel o zaman, geееl / ела тогава! Елааа!
https://www.instagram.com/stories/burcu.alptekin/2942945845277960244/

Линка, мисля, че неслучайно Туба и Бурджу са споделили тези техни реплики. По-късно днес Туба е сложила и клипче, на което се вижда, че е без настроение, за което Снинова ни е казала. Изглежда се е ядосала, че е трябвало да чака  1.30 ч. за да тръгне за...Лондон. Мисля, че клипа е от скоростния влак, който свързва Париж и Лондон Hands V

Защото след час-два е споделила тази снимка  

Надписала е:"Лондон по някаква причина."@mt го разчитам като "Ще видя Истанбул. Скоро"
Така, че ще видим дали тези дни няма да дойде в Истанбул. Може би за откриването на восъчната й фигура в музея на Мадам Тюсо? Или за среща на екипа на ДА за 2 сезон?  Ще видим казал слепеца  
Aa, разчетох "@mt_Istanbul  Това е музея на Мадам Тюсо в Истанбул. И те са репостнали поста на Туба. Hands Thumbsup

Значи откриването на фигурата ще е в скоро време  

Предполагам, че утре сутрин ще има още неща, с които Злати   ще ни запознае

И на мен много ми хареса снимката на Енгин  С брада ми харесва много повече отколкото без нея

Слагам и вчерашното кафе  на Туба за Добро утро

Лека нощ!

# 70
Добро утро на всички!

Лина, благодаря ти за специалния поздрав! Макар и да нямам много време да пиша, аз винаги преглеждам темата ви и се отнасям с уважение към нея. И друг път съм го писала: каквато актрисата (интелигентна, изискана, деликатна), такива и поклонничките ѝ. Heart Exl

Иначе, за "Другото аз" писах, че ако сценаристите измислят любовна интрига между Ада и Заман Бей, ще е по-интересно и по-нестандартно.... Но, честно казано, аз самата винаги съм била на принципа "Vive l'amour!!!", т.е. в сърцето си и аз искам любовта между Ада и Топрак да се запази и да завърши щастливо.

И накрая, спомен за незабравимите Елиф и Йомер:

# 71
Добро петъчно утро!

Да ви е вкусно кафенцето, усмихнат и радостен деня!
CoffeeFlowers Fallen LeafFlowers Maple LeafCoffee

Линка Вичи , Снинова ,Канти ,Буркина ,благодаря ви за всичко споделено!

Тъй като кафенцето от Туба излиза по-късно да пусна и аз снимки от вчерашното!

За сега от сутринта нищо ново няма пуснато.Но има нещо от снощи!

L'Appart PR Istanbul добави нова снимка към Instagram
Туба на Седмицата на модата в Париж марка @miumiu

А...Туба е поставила в Инстастори
1) Репост от Valentino

2) репост от L'Appart PR Istanbul

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
На въпроса „Какви качества трябва да притежава вашият партньор?“
Тя отговори: „Преди всичко желание за израстване и достатъчно самосъзнание, за да може той наистина да те обича. Ако те са емоционално готови за истинска връзка и са готови за дълбоко изцеление, което ще ви сближи с времето, за тях ще бъде по-лесно да изградят уютен и светъл дом. Зрялата любов е желанието да поддържаме щастието на другия."
Юнг Пуебло | съзнателна любов

На места се коментира къде ще е презентацията на восъчната фигура - в Истанбул или Лондон? Thinking

Приятен есенен ден,момичета!

# 72
Здравейте
                          Мили дамиБлагодаря ви за многото и интересни неща,които споделяте
                              Буркинапо-често ни посещавай.

Човек е господар на мислите си, създател на характера си, който на свой ред изгражда и оформя неговото състояние, заобикалящата среда и съдба. Като създател на сила, интелигентност, любов и като господар на собствените си мисли, той държи ключа към всички ситуации и притежава потенциала да преобрази и промени себе си по начина, който иска.

Sarah

Цитат
Скрит текст:
Surprise😭😭mon Dieu aujourd’hui c’est une très belle journée avec les nouvelles de mes bébés, on aura bientôt la statue de cire de notre Tubis,enfin.. et se sera à Londres je croyais c’était à Istanbul j’ai trop hâte❤️ #TubaBüyüküstün #MadameTussaud #WaxFigureTuba #Queen
Изненада 😭😭 Боже мой, днес е много красив ден с новините , скоро ще имаме восъчната статуя на нашатаТуба Б, най-накрая.. и ще бъде в Лондон, мислех, че е в Истанбул, нямам търпение ❤️ #TubaBüyüküstün
MadameTussaud #WaxFigureTuba #Queen
Tuba arrived in London, but this time it's about her wax figure 🥰 #TubaBüyüküstün
Преведено от английски от
Туба пристигна в Лондон, но този път става въпрос за нейната восъчна фигура 🥰 #TubaBüyüküstün

Приятен следобед,дами

# 73
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Според мен презентацията на фигурата ще си бъде в Истанбул.  Предполагам ,  се подписва някакъв договор за права върху фигурата, че е собственост на музея или нещо такова. Така си мисля. Ще видим дали ще е изправена в цял ръст или седнала. И се надявам по-скоро да я видим.

Слагам ви и една уснихта Туба по случай деня на усмивката. Повече усмивки за по- добър свят.

За сега няма нови неща.
Приятна вечер.

# 74
Здравейте!
Днес основната тема е Туба и Мадам Тюсо.

Цитат
На места се коментира къде ще е презентацията на восъчната фигура - в Истанбул или Лондон?
Не знам къде ;ще бъде презентацията, но страницата на Мадам Тюсо /Истанбул е страхотна! Revolving Hearts
https://www.madametussauds.com/istanbul/en/
За съжаление не мога да сваля това клипче, прекрасно е! Heart Exl
Сигурна съм, че фигурата ще е в Истанбул, а ако има и друга в Лондон? Не зная, такава ли е практиката, да има и на друго място? Видях, че Брат Пит го има в Истанбул, може и Туба да я сложат и някъде другаде. Но по-скоро в Дубай, от колкото в Лондон. Ама знае ли човек? Joy Smiling Imp Stuck Out Tongue Winking Eye

Можете да видите къде има музеи на мадам Тюсо:
https://www.madametussauds.com/
В Южна Америка няма, иначе Аржентина, както масово се влюби в Туба, със сигурност щеше да иска фигурата на Туба. Grinning

Мисля, че Туба ще бъде седнала, както постоянно презентират тази снимка, видях, че и Къванч седи, а МБ прави селфи!
Сега обаче не мога да намеря къде видях всичко това, защото го гледах миналата година, когато казаха, че ще слагат фигурата.
Цитат
@buyukustun_t
Our Queen is leading on FilmBox+ international App with 3 series 🔥❤️, She’s Queening everywhere 💥✨ #20Dakika #CesurVeGüzel & #KaraParaAşk #TubaBüyüküstün
Нашата кралица е водеща в международното приложение FilmBox+ с 3 серии 🔥❤️ , Тя кралства навсякъде 💥✨ #20Dakika #CesurVeGüzel & #KaraParaAşk #TubaBüyüküstün

Нова анкета. Не знам дамите кои са, а и не ме интересува, нашата е най- красива и с най-красивата рокля./Е, поне за мен!/

А това не го разбрах, лайкват го, а обяснение не дават. Какво значи, как мислите?
Книгата в комплект с филма да струва толкова, или?
Видях, че в нашите сайтове книгата на Макс Уолиш „Не всичко започва от теб“ е поскъпнала двойно. Явно има търсене, дори тук...

Буркина, много си любезна, благодаря, но ни надценяваш. Smiling Imp Туба е ангелче в сравнение с нас, ние сме и злобни,  и иронични, но и добре възпитани, да не го показваме.Sunglasses

Желая ви хубава вечер!
ПП Редактирам, защото пропуснах това, заради което реших да напиша пост точно сега.
Става въпрос за тази сн, постната в сториса на Туба

Сигурно и вие се питате за какво се касае. Ето за това:
Чудите ли се защо ТТуба е сложила в историята си този образ?
Тук ви обяснявам, какво мислите за приемането на тези закони в Турция? Издига се загриженост за интернет цензурата, която Турция използва, за да заглуши всеки, който иска да се изрази Новоприета правна реформа дава на правителството още по-голям контрол върху платформите в социалните медии. Всички социални мрежи – включително Twitter, Facebook, Instagram, TikTok и YouTube – ще бъдат засегнати от изменението на Закона за интернет престъпността, което влезе в сила на 1 октомври. Прието от турския парламент на 29 юли, изменението ще изисква цифровите платформи с повече от един милион потребители да представят доклади пред Организацията за информационни и комуникационни технологии (БТК) на Турция в отговор на изискванията на той административни или съдебни органи да цензурират или блокират достъпа до онлайн съдържание. Aко платформите не отговарят на изискването, установено в изменението за съхранение на данните на турските потребители в Турция, може да им бъде наложена глоба до 30 млн. турски лири (3,9 млн. евро), може да им бъде забранена публисити и за последно сортиране властите, които дори могат да наложат драстично намаляване на честотната лента, която имат в Турция, тъй като помощните средства използват # което означава не на цензурата #turquia @tubabustun.official

https://www.instagram.com/p/CjYgLtLpg-_/
Преводът, както сами се досещате, е на гуги.
Отново хубава вечер, и ако някой се чуди защо Туба се премести във Франция... ами за това!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:02 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт