Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата вчера! HugTwo Hearts

Цитат
Нова анкета. Не знам дамите кои са, а и не ме интересува, нашата е най- красива и с най-красивата рокля./Е, поне за мен!/
Линка,не те интересува,но аз все пак да ги напиша кои са. Wink
Едната е Серенай Саръкая(с наметалото),а другата е Ямур  Танръсевсин.

Вчера сутринта се появи още една снимка от седмицата на модата,не я видях пусната...
 Туба е с Ayse Deluxe....

ето фигурата на Къванч Татлътуу в музея на мадам Тюсо в Истанбул....

Желая ви безгрижен почивен ден с много хубави и радостни моменти!

# 76
Момичета здравейте и благодаря за интересните неща и коментари.
Днес си  имаме сутрещно стори с нова чаша.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244611%2Fa9c14513 … pl_wall_-63875573
Коментари на Мерве и Хазел:
Добре е за първи опит..😜 #MerveSoyenler
И ако имахме повече време за оцветяване...🙈 HazelLevent
Може би Туба е правила чашата или поне рисунката е нейна

Аржентинската преса не забравя Туба
Главната героиня на ДА ослепи Франция

И попаднах на хубава новина за партньор. На Мурат Йалдаръм му се е родила дъщеричка. Да ги радва много и да е здрава щастлива.
Може Злати да знае повече.

Довечера се открива Синелибри, та се сетих за наградата на Истанбул червен.

Приятен ден.

# 77
Здравейте
                  Мили дами Благодаря ви за всичко ,което изнамирате  и споделяте в темата.

"Човешкият характер има три златни качества -
                            търпение, чувство за мярка и умение да мълчи.
                           Понякога в живота, те помагат повече, отколкото ума, таланта и красотата."

Цитат
Скрит текст:
Tuba’s post utilized a Gusmank Photography filter available on IG. Tuba desires new photos with her friends. Interestingly enough, Gusmank is a prominent wedding photographer from Bali. He’s amazing, and he travels! I’m  sure he’s available 😅 #EnTuCumpleEngin
#TubaBüyüküstün
   Публикацията на Tuba използва филтър Gusmank Photography, наличен в IG. Туба желае нови снимки с приятелите си. Интересното е, че Гусманк е виден сватбен фотограф от Бали. Той е невероятен и пътува! Сигурен съм, че е на разположение 😅 #EnTuCumpleEngin
#TubaBüyüküstün

Цитат
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinin kızları Miray dünyaya geldi. 🧿

Преведено от турски от
Ражда се Мирай, дъщерята на Мурат Йълдъръм и Иман Елбани
Да е честита дъщерята на  Мурат Йълдъръм и Иман Елбани

Момичета.Ще се лиша от вашата приятна компания за няколко дни.Искренно се надявам на вашата положителна енергия и подкрепа.
Лека вечер.

# 78
Здравейте!

Снинова, много е хубава аржентинската  статия. Много си я обичат Туба. Ама с последното изречение малко ме изненадаха.
През последните дни вторият сезон на сериала беше потвърден и се очаква да пристигне в популярната стрийминг платформа през първите седмици на 2023 г.
https://www.minutoar.com.ar/entretenimiento/2022/10/8/la-protago … chobox=1665207321
Обещават ли!?

Другият Мурат - МЙ стана татко! Да му е честито!
А в ТТ се вихри някаква новина, която ми се вижда малко невероятна
Цитат
@TurkeyCelebs
سليمان مارت أوزديمير مخرج مسلسل يوم الصفر قام بمتابعة توبا بويوكستون عبر انستغرام!
جميع الممثلين الذين تابعهم المخرج مؤخرًا تم تأكيد انضمامهم للعمل.
- يذكر بأن الكاست على وشك الاكتمال، فقط شريكة انجين أوزترك لم تتحدد للان …
#SıfırıncıGün
Сюлейман Март Йоздемир, режисьорът на сериала Нулев ден, последва Туба Буюкустун в Instagram!
Всички актьори, които режисьорът наскоро проследи, са потвърдени, че участват в бизнеса.
- Говори се, че актьорският състав е пред попълване, само партньорката на Енгин Йозтюрк все още не е определена..
.
#SıfırıncıGün

Първо сега се снима, а Туба е във Франция, второ . по ТВ е, значи 2.5 часа епизод. Мисля, че е само желание...
Ето ви трейлър - много стрелба, много нещо... Но участва един от актьорите, които харесвам - Игйт Йошенер, нашият Ръза. Ама не виждам Туба в този сериал...
https://twitter.com/defskywalkerr/status/1574742016575012865
Въпреки, че при нея никога не се знае. Непредвидима е...

Цитат
@aytl_budak
Kadınmı değil BEYINSIZ!
Yıllarını vermiş her projesiyle ses getirmiş her projesi uluslararası hem ihrac rekorları kırmış hem sayısız ödüllendirilmiş,emmy adaylığa layik seçilmiş dünya çapında enlerden olan aranan tesçillenmiş isim Dünya markası #TubaBüyüküstün  diyeceksiniz!👊
Не жена, а МОЗЪК!
Всеки проект, който е отделил години, е издал звук с всеки проект, счупил е международни рекорди за износ, награждаван е безброй пъти, избран е достоен за номинация за Еми, е едно от най-търсените регистрирани имена в света #TubaBüyüküstün ще кажеш!
👊

Туба току-що е публикувала

В ожидании Луки Окроса в Salle Cordot/школа музыки, французская частная консерватория #Париж

Лука Окрос е роден на 19 март 1991 г. в Тбилиси Грузия  (възраст 31 години) и сега живее в  в Лондон. Грузински концертиращ пианист, публикуван композитор и Instagram influencer.
А Унгарската рапсодия на Лист е едно от най-трудните и красиви произведения за пиано. Малко и ние да усетим атмосферата на концертната зала.
Сериалът на нашия режик Бурджу е с много силно и бързо нарастващ рейтинг.

Това не значи, че ще харесам сериала. Определено имам различен вкус от турския зрител, но просто Бурджу е добра!
Няма да го гледам, защото още обмислям ДА

Ето и сн на МБ със фигурата си в музея на мадам Тюсо

И лека нощ!

ПП Вичи, успех, с каквото и да си се заела! Heart Exl

# 79
Привет, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте споделили днес в темата,
Понеже сте изчерпали новите неща за мен остава да ви споделя гифчета и картинки, за да дооформим нещата   

Първо да започнем с хубавата вест    

Да им е честита дъщеричката на Мурат и Иман! Gift Heart Да е здрава и да им носи само радостни преживявания! Hands Pray
Цитат
Вчера сутринта се появи още една снимка от седмицата на модата,не я видях пусната...
 Туба е с Ayse Deluxe...
Злати тя снимката е вградена в едно клипче, което се появи онзи ден, и което не сме виждали.

Снинова първи опит на Туба с нейна рисунка да се направи чаша. Изглежда приятелките й Мерве и Хазал са й помагали да я направи. В интерес на истината чашата е много арт и много ми харесва  

Линка показала си ни къде е Туба на концерт тази вечер, и кой е пианиста. Туба е сложила кратко видео от изпълнението тази вечер в Парижката консерватория на Лука Окрос - Шопен :v

Колкото до участието на Туба в сериал и то с такава тематика , който се излъчва всяка седмица с продължителност над 2 часа и аз като теб силно се съмнявам това да се случи.  Първо - вече е в Париж. Второ - децата учат там. Тя няма как да е на 2 места едновременно. И трето - доколкото я познаваме от толкова години знаем, че обикновено участва в проекти, с които иска да направи някакво послание Hands V 

Вичи  стискам палци всичко да отмине лесно и спокойно, и ти изпращам  цялата си положителна енергия

НЕ ПРОПИЛЯВАЙТЕ СИЛАТА СИ ,
ЗАРАДИ НЕЧИИ ЧУЖДИ ПРЕДСТАВИ
ЗА ПРАВИЛНО И ПОГРЕШНО ....
ВИЕ СТЕ АВТОРИТЕТА В СВОЯ ЖИВОТ !!!
ЛУИЗ ХЕЙ

Лека нощ! 

# 80
Здравейте,момичета!

Благодаря за всичко,което сте отразили вчера в темата!
Вичи ,дано всичко мине добре каквото и да е! Hands Pray
Скрит текст:
И мен ме очакват няколко кратки пътувания и едно по-дълго към края на месеца.

За Мурат още вчера разбрах хубата новина разбира се и я отразих в другата тема за Туба и Мурат!

Честита дъщеричка на Мурат и Иман! Balloon Да расте здрава и щастлива Мирай за радост на всички близки! Hands Pray Най-после семейство Йълдъръм сбъднаха мечтата си! Heart

Скрит текст:
🆕 Мурат Йълдъръм и Иман Елбани станаха родители на красиво бебе на име Мирай.❤🎉🎊💞
✍🏻Мурат: „Благодаря ви много на всички вас... Вие се молихте дълго време, пожелахте нашата дъщеря Мирай най-накрая да се роди“
✍🏻Иман: „Много благодаря на всички… вие се молихте дълго време, пожелавахте добро, най-накрая се роди дъщеря ни Мирай… Много сме щастливи“
Честито от все сърце!!! Heart

феновете са открили как са избрали името Мирай
Мурат——М
Иман——И
Му*ра*т——РА
Йылдырым ——Й
МИРАЙ

Инфото за участието на Туба в сериала ''Нулев ден'' с Енгин Йозтурк и аз го срещнах вчера,но също не ми се вярва.Вие вече сте изтъкнали причините.Във ВК и др.теми във форума също се писа.

Скрит текст:

Желая ви приятен и спокоен ден!

# 81
Здравейте момичета в  неделения ден, почивка, слънце и релакс.
Вичи пожелавам всичко да е наред.
Понеже напоследък ревютата изместиха втори сезон на ДА, се надявам че това в статията е вярно. Но да видим.
Туба снощи е била на концерт. С този пианист се следват отдавна в IG. Интересно ми е дали е знаел, че тя е в залата и жалко , че нямаме някоя снимка.
По повод на участието на Туба в ново дизи, така се получава  когато феновете ( без да обиждам ) никого, действат първосигнално. Не влагат никакъв разум и логика. Ама нейсе. И не случайно Туба е сложила в ИГ преди малко това.

Не е ли така отношенията започнаха да се въртят около медиите и в резултат на това, когато един човек се абонира за друг или двама души, това е или любов, или работа.. Или когато престанат да се следват, това са караници, проблеми и т.н. Двама души може да искат да се следват един друг, това, което правят, или един ден може да спрат да се интересуват или вече да не се вдъхновяват от това. И да се отпишете.. Всичко това е много нормално, но не е нормално да търсите нещо под всеки нов абонамент и освен това да питате този човек или хора за това и да искате отговори или да разпространявате клюки. Туба Буюкюстун.
Казала го е много добре.
Сутринта е сложила вместо кафе, една филийка за закуска
Ако видите това благодаря ви .. 😍Вкусно е.

Приятен ден пожелавам.

# 82
Здравейте и от мен!

Скрит текст:
Здравейте момичета в  неделения ден, почивка, слънце и релакс.
Вичи пожелавам всичко да е наред.
Понеже напоследък ревютата изместиха втори сезон на ДА, се надявам че това в статията е вярно. Но да видим.
Туба снощи е била на концерт. С този пианист се следват отдавна в IG. Интересно ми е дали е знаел, че тя е в залата и жалко , че нямаме някоя снимка.
Скрит текст:
По повод на участието на Туба в ново дизи, така се получава  когато феновете ( без да обиждам ) никого, действат първосигнално. Не влагат никакъв разум и логика. Ама нейсе. И не случайно Туба е сложила в ИГ преди малко това.

Не е ли така отношенията започнаха да се въртят около медиите и в резултат на това, когато един човек се абонира за друг или двама души, това е или любов, или работа.. Или когато престанат да се следват, това са караници, проблеми и т.н. Двама души може да искат да се следват един друг, това, което правят, или един ден може да спрат да се интересуват или вече да не се вдъхновяват от това. И да се отпишете.. Всичко това е много нормално, но не е нормално да търсите нещо под всеки нов абонамент и освен това да питате този човек или хора за това и да искате отговори или да разпространявате клюки. Туба Буюкюстун.
Казала го е много добре.
Ако видите това благодаря ви .. 😍Вкусно е.

Приятен ден пожелавам.
На Туба нямаме снимка, но музикантът е репостнал снимката на Туба. Личи си, че се следят.

Радвам се, че Туба отговори за следенето в ИГ. Никъде по света (освен в Турция Smiling Imp) хората не правят изводи кой с кого има любов, играе, или ще играе в проект и т.н. Туба е изяснила, че много хора се следят, защото им  е интересно, какво слага другия, и без никаква друга причина.Но турските журналюги си имат свой кодекс и виждане, което да им позволява да разпространяват клюки и измислици! Е, как да ги уважаваш...
Как Туба стана активна в соц.мрежи са дискутирали във ФБ.
Ето едно мнение, с което съм съгласна.
Natali Ru
Сутрешното пиене на кафе започна в началото на пандемията. Фенове от различни страни писаха на Туба в нейния YouTube канал за това колко трудно  издържат на изолация, имаше смърт на голям брой хора и страх. С началото на карантината започна да върлува депресия и  чувство на самота. Туба предложи съвместно сутрешно кафе с музика. Прието е, наздраве. След това започнаха онлайн срещите ѝ с професионалисти, специалисти психолози, педиатри, представители на УНИЦЕФ. В края на първата карантина феновете поискаха от Туба да продължи сутрешните срещи - това ги прави щастливи.

Цитат
Предполагам, че в неделната сутрин някое от момичетата, или трите заедно са правили закуската, за това филийката е толкова важна... Heart Eyes

Попадна ми тази хубава снимса с Бурджу, рекох да ви я припомня.

Френски блогер за ДА
https://4muses.blogspot.com/2022/10/cinema-another-self.html
Скрит текст:
Удобството на Netflix , подобно на всяка онлайн платформа за стрийминг , се крие и в неговия международен каталог. Всъщност едва ли бихме попаднали на турския сериал : “ Другото аз ” (оригинално заглавие “ Zeytin Agaci ”). Режисьор е Бурджу Алптекин , а сценарият е на Гьокхан Тиряки и Нуран Еврен Шит . Съставен от осем епизода, всеки повече или по-малко от час, Another Self се впуска в самите нас, като постоянно ни напомня, че миналото е това, което управлява нашето настояще.    
Ада ( Туба Бююкюстюн ) е известен хирург и изследовател на рака от Истанбул , изцяло отдадена на работата си и с амбицията да участва в голям изследователски проект за рак в Брюксел . Сред многото пациенти, които се лекуват, той има и Севги ( Бончук Йълмаз ), негов много скъп приятел, на когото трябва да съобщи новината за нов рецидив. За Sevgi само химиотерапията не е достатъчнаи след операцията, тя е толкова отслабена, че дори не може да участва в експерименталното лечение. Положението му е напълно деликатно, здравословното му състояние е почти невъзможно да се подобри. Тя е притеснена, не иска да започне отначало с инвазивната терапия и точно като молба, изпълнена отгоре, майката на друг пациент с рак й говори за Заман ( Фират Танис ): терапевт, който според нея може да прави чудеса.
Севги убеждава Лейля ( Седа Бакан ), другата им приятелка, да тръгне на пътуването от Истанбул до Айвалък , за да намери алтернативно лечение.
Когато Ада разбира за плана, тя започва да се сърди, но като най-добър приятел и лекар, тя знае, че не може да остави Севги сама. Пътуването се превръща в няколко дни ваканция, където Ада и Лейла се опитват да се отпуснат, докато приятелката се бори с миналото си.
Чрез ритуал Заман показва на момичето каква травма е скрила толкова много в себе си, че всяка клетка в тялото й се разболява много бавно. Дори след само един сеанс Севги е убедена да остане в Айвалък, въпреки протестите на Ада.
След месец приятелите се събират и всички са приятно изненадани да видят пълното възстановяване на Севги.
Миналото, независимо дали го помним или не, е в нас. Това е като черна кутия, която записва информация, колкото и да е повредена - миналото е там. Вкусове, миризми, моменти… те са там, чакат да излязат в точния момент. А миналото влияе на живота ни. Дори да забравим."
Духовността и науката , както добре знаем, съществуват заедно от зората на времето, но не всеки може да го приеме лесно. Докато изцелението на Севги дава на Лейла входа да участва в сеанс и по този начин да открие произхода зад водната си фобия , Ада го прави само по принуда, оставайки напълно цинична и се подиграва на Заман, когато вярва, че той греши за негова сметка.
Скоро обаче всяка фибра от неговия скептицизъм е принудена да се предаде на фактите, но тук ще спрем със сюжета, за да не ви даваме много спойлери.
Както казахме преди, науката и духовността съществуват едновременно и не се изключват взаимно. В техниката на Заман говорим за семейни констелациии как не само всяка наша травма пречи на нашите избори и действия, но и неразрешените травми на нашите предци могат да живеят в нас, понякога на открито, понякога скрити. Всъщност не е загадка за самата генетика , че както вземаме физически и психически характеристики от нашите предци, така и наистина важните травми могат да се предават генетично, но за повече информация за това ви препоръчваме да щракнете тук . Накратко, това, което науката започва да изучава сега, вече е било известно като духовност в средата на двадесети век .

Лека нощ!

ПП Нова снимка! Heart

Heart Eyes Heart Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 20:43 от Lina_4

# 83
Добро утро,момичета!

Кафето ухае ароматно, а началото на деня нека ни изпълни с
позитивни мисли и вяра.Спорна и щастлива нова седмица!
CoffeeFlowers Maple LeafCoffeeFlowers Fallen Leaf

Снинова ,Линка ,благодаря ви за новата снимка с ТМТ Heart Eyes и от закуската,а също и за всичко останало! Two HeartsTwo Hearts
Добре,че Туба даде да се разбере за ИГ и следенето в него! Hands Ok Hand

Да повторя ТМТ и без надпис Revolving HeartsKissing Heart

От вчера:
Днес, на ден 73, Olive все още е в топ 10 на Турция, Аржентина и Уругвай Nature BoomFlowers Four Leaf CloverNature Boom

https://twitter.com/WenCA26/status/1579234473987932161

Желая ви приятен понеделник!

# 84
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
ДА продължава да се гледа и да трупа точки.
Днес Туба е репостнала снимка на Дуйгу.
Пак ни показват само сенки, на тях и децата. В Париж ли е Дуйгу или някъде другаде са?

Лека вечер .

# 85
Здравейте!

Туба постави в Instastore
Не съм перфектна.. Иска ми се да бъда, но наистина не знам какво е съвършенство и как мога да го постигна..
Просто се опитвам да бъда по-добра въпреки многото неуспехи, разсеяни илюзии, разочарования от себе си.
и понякога нямам представа коя съм или каква е целта на съществуването ми.. и просто се опитвам да намеря отговорите си.. малко по малко.. със сълзи и радост и всички тези чувства, които никога преди не съм изпитвала ..
Растяща като растение и умираща всеки сезон, за да се родя отново за нов.. Знаейки, че това не е последният път.. Не съм перфектна
Бих искала да бъда..
Т.Б. 10.10.2022 г

Не е цитирала автор, значи са нейни мисли...
Е, никой не е перфектен, а Туба е очарователна в своето несъвършенство...
Именно несъвършенствата ѝ харесвам най-много! Те я правят индивидуална и неповторима! Heart

Пресата... както винаги препечатват едни от други... Така, че едни стигат за сведение...

Злати, Снинова, радвам се, че ДА все още много се харесва след толкова време. Не е учудващо, аз самата все още съм в него... Stuck Out Tongue Winking Eye

За ДА е разбираемо, но съм изненадана за ДП... Sunglasses
Цитат
@mrmprofe
Hay que aclarar, para aquellos que no lo sepan, que Nova es un canal temático. No obstante, lo destacable es que #LaHijaDelEmbajador con #TubaBüyüküstün y #EnginAkyürek subió el rating y fue lo más visto de la cadena ese día 👏👏
Трябва да уточним, за тези, които не знаят, че Нова е тематичен канал. Забележителното обаче е, че #LaHijaDelEmbajador с #TubaBüyüküstün и #EnginAkyürek увеличи рейтинга и беше най-гледаната в мрежата този ден 👏👏

До колкото си спомням, прогнозираше се, че епизодите с Туба провалят сериала, и няма да се гледат. Те пък да вземат и да се харесат на испанците? Не знам тази ТВ на коя испано-говоряща страна е...
Е, пожелавам успех на сериала.

В ТТ казват, че е ново списание, ама знае ли човек, като няма линк, приемам, че е колаж.

Лека нощ!

# 86
Здравейте, дружки и от мен

Благодаря ви за всички интересни неща, които сте споделили вчера и днес- нови снимки от ИГ, мнения и разсъждения, рейтинга на ДА, колажи
Снимката на ТМТ от вчера е много хубава   Поне вече могат да пътуват и в градския транспорт без да бъдат обезпокоявани    

Все още ДА продължава да е в първата десятка на Нетфликс за Турция по гледаемост за Турция, Аржентина и Уругвай Злати Това е прекрасно.Сериала трупа точки и върви нагоре
Снинова Донесла си ни нова снимка от ИГ сторито на Туба заедно с момичетата на Дойгу. Не, че можем да разберем по сенките коя коя е. Хубаво е, че е надписла коя сянка на коя е
 Линка много хубав пост Туба е написала в ИГ сторито си. Браво на нея  Това мога да го причисля към рубриката Искренно и лично.Hands V Знаем, че перфектни хора няма на тази земя. Идеалните не са тук. Всички сме тук за да се учим и усвояваме и прилагаме наученото. И така по този начин израстваме. А понякога на моменти се объркваме и за малко сме дезориентирани, докато отново влезем в релсите на Пътя си

Цитат

В ТТ казват, че е ново списание, ама знае ли човек, като няма линк, приемам, че е колаж.
Линка проверих за списанието. Има такова в Сан Салвадор    . Обаче тази корица може и да е колаж. Има такива рамки. Оригиналната снимка е тази Hands V

Преди няколко часа Туба е споделила снимка на Джансел и Зейнеп. И той и тя са репостнали поста на Туба

Тя е написала"Една нощ в Париж" Hands V

Преди 1 ч.е  споделила това кратко клипче от РД на Джансел, което той й  е изпратил. Hands V Радвам се, че са си останали приятели и заедно са отпразнували рождения му ден на 20.09
ТТ https://twitter.com/i/status/1579614608612290560
ВК https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244620%2Fef26886b … pl_wall_-63875573

Няма отново да поглеждам в ИГ на Туба, че току виж сложила още нещо  

Лека нощ!

# 87
Добро утро,момичета!

Да се събудиш сутринта - това е най-хубавият подарък, който животът може да ти поднесе.
  Всичко останало можем сами да си подарим - един на друг и на себе си..
CoffeeFlowers Fallen Leaf

Благодаря за всичко,което сте донесли вчера в темата! Flowers RoseFlowers SunflowerFlowers Tulip
Наминавам набързо,че имаме кратко пътуване до обяд.

И аз се радвам,че Туба поддържа контакти с Джансел и съпругата му и са отпразнували заедно РД...

Желая ви слънчев есенен ден! Flowers Four Leaf CloverRevolving Hearts

# 88
Здравейте дами и много благодаря за споделеното.
Туба винаги  се е разбирала добре с колегите си и явно си другаруват. В по-нови времена разбираме от социалните мрежи Simple Smile)).  Джансел често посещава Париж. И явно в Париж турските актьори , свързани с там се събират и подържат контакти. Или поне тези, с които Туба е работила. Ако помните Туба преди време беше сложила и снимка, направена от Фърат Челик. 
Пили са и шампанско и са се повеселили.

Хандан е сложила снимка на Миро. Кто играчка е.

Приятна вечер.

# 89
Здравейте!

Вчерашните сн с Джансел ме изненадаха. Не очаквах, че се срещат с Туба като приятели. Но е хубаво, че го правят! Малко странно ми е да празнува РД  20 дни след датата... Дали не иска да се „отърка“ о звезния блясък. Но дори и така да е хубаво е, че се срещнаха, да можем и ние да им се порадваме.

Туба отново е публикувала пост в сторито си, защитаващ иранските жени.
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2946796825366476718/
https://twitter.com/VeroMontes_A/status/1579902016213876736
„Жените се борят за свобода от векове.. понякога за да получат образование, понякога за да гласуват, понякога за да се разходят по улицата, понякога за да покрият косите си, понякога за да се отворят.. понякога за да говорят за идеите си, чувствата си, понякога за живота си .. #TubaBüyüküstün
Да създадат по-добър свят за дъщерите си, отколкото са живели.. #kızçocuklarıgünü #TubaBüyüküstün“

https://www.facebook.com/TubaGeoFans/videos/1859582194433834/
#IHola, една от най-големите латиноамерикански медийни компании, обсъжда шоуто на Valentino, новите тенденции, акценти, цветове и публика. „Сред тях е Туба Бююкюстюн, най-успешната турска звезда и първата, поканена лично от Валентино.
На седмицата на модата в Париж появата на красивата актриса предизвика фурор"

Латинска Америка обожава Туба!

Статиите за сн на ТМТ - продължават.
Тази се отличава от другите, и е по-истинска, макар че от заглавието очакваш едва ли не чудо!
https://haberlerankara.com/foto/12361774/tuba-buyukustun-ezber-b … i-ama-yok-artik?1

Чак па да са ги крили - не съм забелязала...

11-та седмица на Netflix Топ 10 Турция 🔥🙌 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт