Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 44 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Вие може да не знаете от кога почват епизодите на ДП с Туба, но в групата ТБЕА Новости знаят - 10 октомври!

Здравейте,

Реших и аз да напиша няколко реда по тази тема, въпреки че Злати вече е внесла яснота по въпроса... Аз, по стечение на обстоятелствата, от 2 години и половина съм много въвлечена във всичко около излъчването на "Дъщерята на посланика" (ДП),  въпреки че този сериал далеч, ама далеч не оценявам като едно от много силните турски дизита... Като изключа, разбира се, уникално добрата игра на Енгин, (на когото съм вярна почитателка и който като Санджар прави една от най-силните роли в актьорската си кариера), на изключителното дете Берен Генчалп, на прекрасната жена и актриса Туба и на много силната в драмите Неслихан Атагюл.
Та, като загледах този сериал в началото на 2020 година, попаднах в една Фейсбук група за ДП, която изглежда беше  преименована от предишни сериали на Неслихан и съпруга й.  Почти година стоически търпях всички обиди по адрес не само на героя Санджар, но и на Енгин, както и лични обиди. Пишех, спорех, защитавах мнението си. Когато обаче стана ясно, че ще участва Туба и някои от групата започнаха, още преди да са я видели в сериала,  и по неин адрес да пишат цинизми, не издържах, избягах и с още 200 човека като мен направихме нова група за ДП, в която на спокойствие да си гледаме и коментираме с куптурен тон продължението на сериала - с Енгин и Туба.
Въпросната група съществува и в момента на ФБ и вече не е 200, а 7 хиляди и 200 човека.  Като админка съм сложила въпрос при приема в групата "Защо се присъединявате?" и съм приятно изненадана да чета, че обикновените, средно-статистически български зрители, почитатели на турските сериали,  кротко и възпитано изразяват предпочитанията си, пишат, че гледат, защото им е интересна историята, защото харесват играта на всички актьори, харесват поотделно или  Неслихан, или Туба, или Енгин.
Това, което засяга вас като почитателки на Туба, е, че в групата отсега прииждат много почитателки на Туба, които чакат да я видят по-нататък в сериала. Докато най-отявлените поклоннички на Неслихан навремето предрекоха  след оттеглянето ѝ "края на света" или най-малкото краха  на сериала и даже спряха да го превеждат, то обикновените телевизионни зрители следят това, което им се предлага, а многобройните почитатели на Туба или на екранната двойка Енгин-Туба вече тръпнат в очакване....
По въпроса за графика:
В началото на другата седмица, т.е. около 10 октомври по Диема Фемили ще завърши излъчването на 17-та оригинална турска серия, която беше и краят на 1-ви сезон на сериала - през май 2020 година, след което екипът излезе в лятно и ковидно прекъсване до септември 2020.
Следват още 19 епизода от втория сезон на ДП, в които участва Наре (Неслихан).
Заради непредвиденото напускане на Неслихан, 16-те серии с участието на Туба (от 37-ма до 52-ра) нямаше как в крачка да бъдат официално наречени трети сезон, въпреки че де факто бяха точно това.... Оттук идва и объркването на рускините - те си мислят, че вторият сезон на ДП е този с Туба, но тя се появява далеч по-късно в него.
Ако вървят със същите темпове по Диема Фемили,  можете да очаквате появата на Туба в ДП към края на януари 2023 година.

# 46

Буркина, благодаря за включването!
Знам, още от времето на КРА, че харесваш Туба, е, вероятно не колкото Енгин, но всеки със собствените си вкусове. Никой не се сърди на хората около него, че харесват повече лятото, от пролетта напр. Бог е създал 4 сезона, за всеки по вкуса му! Същото е с актьорите - всеки харесва различен. За това и във форума има толкова много теми. Аз харесвам всички партньори на Туба. Но си научих урока още от Аси. Тогава много харесвах двойката и не бях сигурна кого повече - Туба или Мурат.
Но Аси свърши и започнаха следващите им проекти. Оказа се, че ПС/Пленителката... / ми легна на сърцето, а сериала на Мурат Любов и наказание не ме увлече. Още не мога да разбера защо, но предполагам че очаквах същата химия като в Аси, а не я получих. Е, може и да е ревност, не отричам. Туба има способност да ми влиза в сърцето и да се идентифицирам с героините ѝ, а значи следващия сериал на героя възприемам като измяна.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Химията между Елиф и Йомер в КРА беше изключителна - и до сега много от феновете не могат да се освободят от идеята, че е истинска любов, което, разбира се, е смешно. Просто актьорите са добри.
Не исках отново да играят заедно в ДП, ама Туба не ме послуша. Sunglasses С изненада установих, че въобще не мога да смеся героите - и играта, и любовта беше различна! Браво и на двамата!
Признавам - историята беше сладникава, не особено интересна и твърде „турска“ за моя вкус, но си я изиграха без грешка! Е, липсваше ми страстната любов на Елиф и Йомер, но и „любовта на примирението и надеждата“ на Мави и Санджар също беше завладяваща. Много харесах Мави, нейното спокойствие, нейната тиха и хладнокръвна борба от една страна с мъката, от друга с околната среда - свекърва, бивш съпруг и т.н. Санджар, в нашата част на сериала, беше съобразителен, интелигентен, силен, макар и припрян. Мачо. Малко прекалиха с розовото...Идваше ми чак нереално положителен./Както и Саваш от Любов и наказание/. Подозрителна съм към мнооого положителните мъжки персонажи.  Но не съм гледала изцяло сериала. Наре не ме интересува, а и с идването на Мави си беше нов сериал. Санджар обясни на Мави  предишните неща, а значи и на нас. Знаехме колкото нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
И химията пак я имаше, за мое учудване. Е, не толкова ярка и силна, но се разбира, че Туба и Енгин се усещат един друг, и се допълват.
Любопитна съм, ти гледа ли „Маслиновото дърво“ и какво мислиш за сериала, ако си го гледала, разбира се. Признавам, че “Бягство“ на Енгин не съм гледала и няма да гледам. Имам си достатъчно мъка в реала, за да се товаря с  още дертове. Съжалявам. Приемам много навътре всичко и се пазя от тежки преживявания. Туба играе в „Още“, но филмът е толкова мъчителен, че го гледах и него с мишката. Знам, че това са общочовешки и важни въпроси, но не мога...

Турските звезди покоряват Париж!

А сега един клип с важните и известни гости, които екипа на Валентино е поканил на ревюто. Какво да направя, Туба е най-красивата./мое мнение, разбира се! Sunglasses  /
https://twitter.com/i/status/1576859174100946945

И проучих малко въпроса със седмиците на модата
https://bg.history-hub.com/kakvo-e-sedmica-na-modata
Какво е Седмица на модата?
Скрит текст:
Fashion Week се отнася до бляскаво модно събитие, което трае около седмица. По време на шоуто много от известните модни къщи или марки и дизайнери излагат на медиите и обществеността всичките си най-добри колекции в редица модни ревюта. Всеки моден дизайнер мечтае да представи дизайна си по време на седмицата на модата, тъй като това събитие влияе върху тенденциите за предстоящия и текущия сезон. По време на най-натоварената седмица на годината в модната индустрия, социалните медии, дизайнерите, моделите и модните преследвачи от цял ​​свят се събират, за да станат свидетели на нови колекции от списък с емблематични дизайнери. Най-важните индустриални събития обикновено се провеждат в модните столици по света.
Модните столици
А столицата на модата е град с главно влияние върху международните модни тенденции, където търговията на дребно, дизайнът и производството на модни продукти и дори модните събития генерират значителен икономически резултат. Глобалните „големи четири” столици на 20-ти век са Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Модната сцена стана по-малко биполярна през 21-ви век и включваше други важни градове като Лос Анджелис, Сао Пауло, Рим, Барселона и Берлин. Исторически, много големи градове са модни столици. В епохата на възраждането, няколко града в днешна Италия бяха водещите модни дизайнери в Европа заради културната сила, която са имали през онази епоха. Тези градове включват Венеция, Милано, Генуа, Флоренция, Неапол и Рим. През XVII век испанският дворец е бил столица, а през 16-ти век, с влиянието на кралското семейство, английският кралски семеен съд се превръща в английската модна столица.
Произход на седмицата на модата
Въпреки че седмицата на модата е бляскава точно сега, тя никога не е била толкова колоритна, когато тя започна. Идеята за седмица на модата започна в Париж, когато много маркетолози наеха дами, които да моделират своите предмети за модата в обществото. Тези дами ще носят елемента на модата и ще проведат парад от пистите до салоните. Постепенно тези паради станаха модни социални събития, където търговците биха демонстрирали най-новите модни дизайни. През 1903 г. братята Ерих организираха първото модно ревю в Ню Йорк, чиято основна цел беше да привлекат дамите от средната класа в магазина си. До края на 1910 г. различни големи универсални магазини проведоха свои собствени модни ревюта. Американските търговци разглеждат тези събития като модни паради и решават да използват идеята да продават своите магазини. Тези модни паради бяха доста полезни и помогнаха за подобряване на статуса на много магазини. До края на 20-те години много магазини на дребно в САЩ са използвали модните паради. Първите модни ревюта често се провеждаха в ресторанти по време на чай или на обяд, а те бяха по-театрални от тези, които се проведоха днес, силно основани на една тема и придружени от коментарен коментар. Изложбите бяха известни и подлъгали хората в хиляди. Тълпите бяха толкова огромни, че магазините трябваше да получат лиценз за провеждане на концерти в Ню Йорк през 50-те години.
Първата седмица на модата
Първото изложение за модна седмица бе събитието, проведено в Ню Йорк през 1943 г. с цел да предложи на модните купувачи алтернатива на френската мода по време на Втората световна война, когато работниците в модната индустрия не успяха да пътуват до Париж. Модните ревюта бяха организирани в различни места като лофтове и хотели до 1994 г. Събитията се проведоха в Брайънт Парк в палатка точно зад Обществената библиотека на Ню Йорк от 1994 г. до 2009 г. От 2010 г. до края на 2015 г. беше центърът на Линкълн, преди да се премести на площад Кларксън в Сохо.
Голямата четворка
Въпреки че има много седмици на модата, които се провеждат по целия свят, най-комерсиализираните предавания са събитията, провеждани в Голямата четворка. Голямата четворка включва събитията от седмицата на модата, които се провеждат в Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж. Както беше споменато по-горе, първата седмица на модата в Ню Йорк се проведе през 1943 г. Италианската търговска камара създаде събитие в Милано през 1958 г., а Британският моден съвет създаде шоуто в Лондон през 1984 г. Въпреки че Париж започна да ходи на модни шоута през 1945 г., Парижката мода През 1973 г. във Френската федерация на модата се организира седмица.
Видове модни седмици
По време на седмицата на модата има предимно два вида шоута, дамски и мъжки облекла. За тези две категории има различни изяви, които се провеждат на различни места, например в Париж се организират многобройни събития за висша мода, а изложбите „Булчински“ са в Ню Йорк. Благодарение на правилата, определени от камарата-Синдикат-де-ла Хау Коутър, Париж е единственият град, който провежда събитията Haute Couture. Много дизайнери демонстрират своята колекция между сезоните пролет / лято и есен / зима. Тези събития са по-комерсиални от основните изложби и спомагат за популяризирането на съществуващите тенденции. Дизайнерите организират своите модни ревюта в рамките на три месеца след основното събитие, а много дизайнери демонстрират своите междусезонни проекти извън домовете си. Някои седмици на модата са специфични за жанра. Така например модната седмица в Рио Самърс и Маями са оборудвани с бански костюми, висшата мода в Париж разполага с един от оригиналните оригинални дизайнери, а седмицата на модата в Бангалор е с празнично облекло, индонезийската ислямска седмица на модата. приятен дизайн. Има и хляб и масло от Берлин, които се отличават с всички модни тенденции.
Интересно, нали?
Е, поне на мен ми беше...

Сайтът, публикувал тази снимка е създаден за любителите на висшата мода
https://subscribe.wwd.com/search/google/monthly/dual/?utm_source … 7-NYaAqbjEALw_wcB
Водещо издание в индустрията от 1910 г
WWD се нарича библията на модата. Всяка история, всяко прозрение, подкрепени от повече от един век опит в световната мода и красота.

Цитат
Насладете се на неограничен достъп до ексклузивно за абонати съдържание на WWD.com и мобилно приложение. Стотици нови статии и хиляди нови снимки, публикувани всяка седмица, плюс архивирано съдържание от последните 12 месеца.
Нашият награден брифинг за индустрията, съдържащ най-важните новини за модата, красотата и търговията на дребно, както и функции и снимки от последните 24 часа, изпратени до вас по имейл всяка работна сутрин.
Оригинален репортаж от глобален екип от журналисти
С бюра в Париж, Ню Йорк, Милано, Лондон, Хонг Конг и Лос Анджелис, WWD ви предоставя експертни репортажи от първа ръка от ключовите модни пазари в света
Цялостно покритие на цялата индустрия
С несравним достъп до най-влиятелните лидери в индустрията, журналистиката на WWD съобщава новините, от които се нуждаете, по-често и по-задълбочено от всяко друго издание за мода и красота.
Е, щом и в библията на модата я публикуваха...
И малко смях. Намерили са прилика! Joy

Лека нощ!

# 47
Добро утро,момичета!

"Не мрази. Не съди. Живей просто. Очаквай малко. Давай много. Винаги се
 усмихвай. Обичай. И най-важното: Никога не губи вярата си."
CoffeeFlowers Fallen LeafYellow Heart

Линка ,Вичи ,Снинова ,благодаря за всичко,което сте открили и донесли в темата ни!
Буркина ,благодаря че се включи с коментара си!

ново....от снощи....
Бегюм Кхан добави към Instagram #TubaBüyüküstün
Китайски клуб в Париж ⛩ 🏮
Скоро ще има и втора част в Истанбул.
Благодаря ти, скъпи мой магьосник @cesar_pazos_sotomayor, че създаде тази красива нощ за нас!
И @lesjardinsdupontneuf, че отвори парижките си врати за нас!
Туба публикува повторно в Instagram

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1577139492917751808

#TubaBüyüküstün
Валентино коментира публикацията Tубa заслужават най-доброто винаги

https://twitter.com/alinaal22571808/status/1577052844582088704

Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Разрушения в Иран
Студентски протести в Техеранския университет Шариф са атакувани от правителствените сили.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244572%2F394b2805 … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244573%2Fc9c61e91 … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244574%2Ff0843728 … pl_wall_-63875573

Желая ви топъл есенен ден!

# 48
Здравейте

Буркина Злати Линка  Снинова

Благодаря ви момичета Revolving Hearts за многото интересни неща,които сте споделили.

Дайте на човека всичко, което той иска и в същата
                        минута той ще почувства, че всичкото това не е всичко.

/ Кант /

Цитат
#
Скрит текст:
TubaBüyüküstün  most viewed on Netflix in Turkey for a month september it with great successand God willing the next one better
Преведено от английски от
#TubaBüyüküstün най-гледан в Netflix в Турция за месец септември той с голям успех и дай Боже следващият да е по-добър

Цитат
TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БЮЙЮКЮСТЮН/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
#TubaBüyüküstün
Только родители верят в тебя, и радуются твоим успехам вместе с тобой...
Моим родителям с благодарностью за то, что говорили:«Ты сможешь»
ТубаБуюкустун
Само родителите вярват в теб и се радват на успеха ти с теб...
На родителите ми с благодарност, че казаха "Ти можеш"

Цитат
salttuba_ama_entuba
@SALTTUBA
Скрит текст:
Tuba Büyüküstün will attend the Miu Miu fashion show today at 14.00 (Paris time) as part of Paris fashion week. Address: PALAIS IENA 9 Av. d'Iéna, 75016 Paris
#TubaBüyüküstün
There you will meet Tuba
Преведено от английски от
Туба Бююкюстюн ще присъства на модното шоу на Miu Miu днес от 14.00 часа (парижко време) като част от седмицата на модата в Париж. Адрес: PALAIS IENA 9 Av. d'Iéna, 75016 Париж
#TubaBüyüküstün
Там ще срещнете Туба

Приятен следобед,дами

# 49
Здравейте!
Туба на ревюто на Миу-Миу в момента в Париж

Не пишете и редактирам

Турския екип на седмицата на модата в Париж

Май всеки ще снима и публикува снимки Joy

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 15:42 от Lina_4

# 50
Здравейте! Hug

Имах излизане следобед!Сега се прибрах и виждам,че имаме новини....и нови снимки с Туба...Heart
Страхотна,както винаги! Nature FireHands Plus1Hands Ok Hand

# 51

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 16:22 от Lina_4

# 52
# 53
# 54
Привет

Цитат
Leonor Ortiz
@
Скрит текст:
LeonorO43665348
Pero Tubaaaa!!! ... estás espectacular y nos brindas tanta felicidad de verte en las distintas pasarelas ❤️❤️❤️
#TubaBüyüküstün
Преведено от испански от
Ама Тубаааа!!! ... вие сте грандиозни и ни доставяте толкова много щастие да ви видим на различните подиуми ❤️❤️❤️
#TubaBüyüküstün

Цитат
Скрит текст:
თვალისმომჭრელად კაშკაშა თურქი ვარსკვლავით ამჯერად პარიზია აღფრთოვანებული. ვარდისფერ სამოსში გამოწყობილი ცნობილი და ლამაზმანი მსახიობი თუბა ბუიუქუსთუნი, თავიდან ფეხებამდე მომაჯადოებელი იყო.
ცნობილი და წარმატებული თურქული ვარსკვლავი თუბა ბუიუქუსთუნი, რომელიც ყველას ყურადღებას იპყრობს  წარმატებული სამსახიობო თამაშით და ბუნებრივი სილამაზით,  პარიზის მოდის კვირეულს, ცნობილი ბრენდის Valentino-ს მოწვევით დაესწრო. თუბას სილამაზემ, მისმა დახვეწილობამ და ელეგანტურმა სტილმა ყველა აღაფრთოვანა და მოაჯადოვა.  პარიზის ქუჩებიდან ულამაზესი თუბას ფოტოებმა უმაღლესი შეფასება ,  ზღვა მოწონება და მხოლოდ დადებითი კომენტარები დაიმსახურა. თუბა ბუიუქუსთუნმა პარიზი აღაფრთოვანა.  
Този път Париж е възхитен от поразително ярка турска звезда. Известната и красива актриса Туба Буюкустуни, облечена в розово, беше очарователна от главата до петите.
Известната и успешна турска звезда Tuba Buyukustun, която привлича вниманието на всички с успешна актьорска игра и естествена красота, присъства на Седмицата на модата в Париж, с поканата на известната Красотата на Туба, нейната изтънченост и елегантен стил са пленили и омагьосали всички. Снимките на красивата Туба от улиците на Париж заслужават най-висока оценка, морски лайкове и само положителни коментари. Туба буюкустун развълнува Париж.
https://www.sabah.com.tr/…/tuba-buyukustun-tepeden…/4
Tuba Buyukustun Georgian Fans

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 17:23 от Вичона

# 55
https://twitter.com/i/status/1577302467171188744

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 17:33 от Lina_4

# 56
Здравейте момичета,
тези дни Туба ни подари безкараен празник.  Участие след участие. Не знам докога е седмицата на модата в Париж, но нямам нищо против да участва още. А между другото , седмиците  на модата в Милано и New  Йорк минаха ли?
Вече я очаквам да се появи от всякъде.
И днес е уау.
Слагам още снимки:
На чаша вино. Освен Инан Кирдемир, другите не знам кои са, но няма и значение.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244575%2Fd4683977 … pl_wall_-63875573
Подарили са цветя на Туба и тя е благодарила в стори.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244579%2F8a11350f … pl_wall_-63875573
Още едно клипче от улицата.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244578%2Ff2cf7312 … pl_wall_-63875573
Приятна вечер

# 57

Снинова, на тази сн. са се написали, кой кой е, но е дребничко за разчитане

От екипа на Мио Мио са подарили цветя на Туба и тя им благодари

Иначе моделите на Мио Мио са правени за слаби дами без бюст и този тоалет стои прекрасно на Туба

Но Туба сама по себе си е много красива...

Цитат
Не знам докога е седмицата на модата в Париж, но нямам нищо против да участва още. А между другото , седмиците  на модата в Милано и New  Йорк минаха ли
Ами седмицата на модата е една седмица, но не знам до кога е. Докато търсех инфо ми излезе публикация, че вчера на дефилето на Валентино е участвала и бълг.модел Бойка Матова
https://life.dir.bg/zvezdi/balgarski-model-debyutira-v-sedmitsat … a-modata-v-parizh
Ню Йорк и Милано минаха вече, но фенката, която написа в ТТ, че Туба ще участва в представянето на Мио Мио 2 часа преди ревюто, сега написа отнова тази новина
Цитат
@SALTTUBA
Yakında Los Angeles'a da gidecek #TubaBüyüküstün’ü show biznes'ta çok daha görmek dileğiyle..❤️‍🔥
Надяваме се да видим повече от #TubaBüyüküstün в шоубизнеса, който скоро ще отиде в Лос Анджелис.. ❤️‍🔥
Туба щяла да отиде в Лос Анжелис, където ще бъде следващата седмица на модата!
ТТ подскочи! Започнаха да я питат вярно ли е или се шегува и тя каза
Цитат
Öyle duydum, netleşirse haber veririm.
Това чух, ще ви кажа, ако е ясно.
Чакаме, и ще следим кога започва форума в ЛА.

Туба се появи в тренда на ТТ във Великобритания, Германия, Финландия, Чили, Мексико, Аржентина, Либия, Испания и т.н. В ТТ има снимки но няма да ги свалям. Дори в тренда на Египет е била, защото  на тази снимка

Дамата с чадъра зад нея е Ясемин Сабри, изключително популярна египетска актриса, ама губи от сравнението с Туба и това се е разисквало в социалните мрежи.

Нов клип https://twitter.com/i/status/1577355587976921089, Туба се забавлява по улиците на Париж, а някой я снима...

Непрекъснато излизат нови снимки... Никога няма да завърша поста, ако следя ТТ. За това спирам и слагам само вчерашния рейтинг, в очакване Канти да ни зарадва с някое гифче от многото нов материал.

Приятна вечер!

# 58
Лина , дано да е вярно за Лос Анжелис. Ще видим.
Имената видях, но не ми говорят нищо. Може би не съм се  изразила правилно. На това Пц от което пиша не мога да си подкарам туитъра, а от телефона не си е работа да пишеш.
Имаме още снимки

И клипче , Туба го е сложила в IG
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244596%2F139b04bb … pl_wall_-63875573
Лека

# 59

Буркина, благодаря за включването!
Знам, още от времето на КРА, че харесваш Туба, е, вероятно не колкото Енгин, но всеки със собствените си вкусове. Никой не се сърди на хората около него, че харесват повече лятото, от пролетта напр. Бог е създал 4 сезона, за всеки по вкуса му! Същото е с актьорите - всеки харесва различен. За това и във форума има толкова много теми. Аз харесвам всички партньори на Туба. Но си научих урока още от Аси. Тогава много харесвах двойката и не бях сигурна кого повече - Туба или Мурат.
Но Аси свърши и започнаха следващите им проекти. Оказа се, че ПС/Пленителката... / ми легна на сърцето, а сериала на Мурат Любов и наказание не ме увлече. Още не мога да разбера защо, но предполагам че очаквах същата химия като в Аси, а не я получих. Е, може и да е ревност, не отричам. Туба има способност да ми влиза в сърцето и да се идентифицирам с героините ѝ, а значи следващия сериал на героя възприемам като измяна.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Химията между Елиф и Йомер в КРА беше изключителна - и до сега много от феновете не могат да се освободят от идеята, че е истинска любов, което, разбира се, е смешно. Просто актьорите са добри.
Не исках отново да играят заедно в ДП, ама Туба не ме послуша. Sunglasses С изненада установих, че въобще не мога да смеся героите - и играта, и любовта беше различна! Браво и на двамата!
Признавам - историята беше сладникава, не особено интересна и твърде „турска“ за моя вкус, но си я изиграха без грешка! Е, липсваше ми страстната любов на Елиф и Йомер, но и „любовта на примирението и надеждата“ на Мави и Санджар също беше завладяваща. Много харесах Мави, нейното спокойствие, нейната тиха и хладнокръвна борба от една страна с мъката, от друга с околната среда - свекърва, бивш съпруг и т.н. Санджар, в нашата част на сериала, беше съобразителен, интелигентен, силен, макар и припрян. Мачо. Малко прекалиха с розовото...Идваше ми чак нереално положителен./Както и Саваш от Любов и наказание/. Подозрителна съм към мнооого положителните мъжки персонажи.  Но не съм гледала изцяло сериала. Наре не ме интересува, а и с идването на Мави си беше нов сериал. Санджар обясни на Мави  предишните неща, а значи и на нас. Знаехме колкото нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
И химията пак я имаше, за мое учудване. Е, не толкова ярка и силна, но се разбира, че Туба и Енгин се усещат един друг, и се допълват.
Любопитна съм, ти гледа ли „Маслиновото дърво“ и какво мислиш за сериала, ако си го гледала, разбира се. Признавам, че “Бягство“ на Енгин не съм гледала и няма да гледам. Имам си достатъчно мъка в реала, за да се товаря с  още дертове. Съжалявам. Приемам много навътре всичко и се пазя от тежки преживявания. Туба играе в „Още“, но филмът е толкова мъчителен, че го гледах и него с мишката. Знам, че това са общочовешки и важни въпроси, но не мога...

Лина, благодаря за отзива на моето включване. Отговарям ти накратко, защото за съжаление имам много служебна работа тези дни, а и някакви болежки, та тичам по доктори...
Да, харесвам Туба, въпреки че съм от "по-новите" - не съм била тук във времената, когато са давали за пръв път КПА и са се вихрели страсти. Турски сериали загледах малко след това, по телевизията, покрай майка и комшийки от блока, които се събираха да гледат. Но истинска тяхна фенка станах от началото на пандемията, когато изгледах на компютъра един след друг много от най- стойностните турски сериали, вкл. всички с Енгин и доста с Туба.
Хареса ми Аси, но фенка на Мурат не станах, много безизразен ми седи. Особено като се има предвид, че го гледах след КПА, където двойката Елиф-Йомер беше за мен наистина уникално красива и магнетична, а самият сериал - пристрастяващ.
Да, гледах "Маслиново дърво" веднага, след като излезе през лятото. Да, хареса ми. Мисля, че Туба е прекрасна като Ада. Допадна ми приятелството между Ада, Севги и Лейля. Двамата мъже в живота на Ада ми се сториха малко безлични. Може би в новия сезон ще се завърже любовна история между нея и Заман? По-интересно ще е ако сценаристите изберат такъв вариант. Ще чакаме....

Общи условия

Активация на акаунт