Коледни подаръци 2022/2023

• 79 341
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
andrea_doll, абсолютно същите са, само, че моите са 4 броя, а не 6. Вероятно има и по 6 броя в Алито. Сама виждаш от линка каква е разликата в цената. От Алито се поръчва много лесно, както в повечето сайтове, но се чака повече. Моите дойдоха сравнително бързо за около 2 седмици.

шушито,
Купих днес за добавка към коледните подаръци тефтери за писане на рецепти от Пепко. Доста прилични са. Цена 10,00 лв.
Скрит текст:
Ще напиша името на бъдещия собственик и мисля, че ще се получи добре. Извинявам се за обърнатите снимки, но не мога да ги оправя. Blush

В началото има няколко подобни страници.

Иначе, момичетата показаха по назад други тефтери за рецепти поръчват ги от нета. Бяха пуснали и линкове към тях.

# 136
ForestFairy13, Кой е подаръчният комплект с парфюмите на Армани? Мъжът ми много обича парфюми и може това да е единият от подаръците.
А Малчо си има столче за хранене от батко си, та ще видим какво ще вземем за него.
Пропуснала съм да напиша, че календарите за баби и дядовци със сними на децата са задължителни.

# 137
Някой май търсеше добавка към подарък с уиски?-от 03.11 в Лидл ще има кутия с чаши и лед и кутия за чай
Скрит текст:

# 138
Поръчах и от тези брошки за подаръци.

# 139
Много ми харесаха комплектите с лъжички, имам две колежки, мисля да им подаря на тях.

Събирам идеи за мама... Напоследък се е зарибила по рисуване на картини (тези с номерата, които са).
Чудя се дали ѝ подаря някакъв вид статив и няколко броя такива картини, мисля че ще се зарадва..

За баща ми не знам .... парфюм може би/

За сестра ми не съм мислила, може би пари, парфюм и козметика.
Обмислям ваучери за някакви процедури, почистване на лице и подобни глезотии...

За мм не знам, той няма да е вкъщи по празниците и ще се видим чак към края на декември, та дотогава трябва да измисля хубави подаръци за него.

# 140
  • София

Днес приттигнаха тези неща. Голяма красота са, дано се оценят. 😃

# 141
sea.sea, какво е това?

# 142
Аз взех преди две години такива, красиви са.
Това  е разделител за книги и подложки за чаши от епоксидна смола.

# 143
  • Плевен

Днес приттигнаха тези неща. Голяма красота са, дано се оценят. 😃
От къде са закупени? Много ми харесаха!

# 144
  • München, Deutschland
Много ми харесаха комплектите с лъжички, имам две колежки, мисля да им подаря на тях.

Събирам идеи за мама... Напоследък се е зарибила по рисуване на картини (тези с номерата, които са).
Чудя се дали ѝ подаря някакъв вид статив и няколко броя такива картини, мисля че ще се зарадва..

Като човек, който рисува, макар и не толкова често, ето моето мнение. На мен не ми е удобно да рисувам на статив. Изисква съвсем друга позиция на рката и съвсем друго държане на четката. Има художници, които рисуват само така, но съм виждала и такиа, които рисуват като мен - листа/платното на масата и рисуваш, все едно, че пишеш. Комплектите за рисуване не са никак лоши, количествата - според това колко бързо рисува. Подобни комплекти, с които аз се занимавах като дете и стават и за детски подарък, са от този тип, рисунки за издраскване:

https://www.artservicebg.com/magazin/komplekti-za-risuvane/reeve … kvane-mini-panda/

Това е просто първият резултат от гугъл. Често са с някакви животни, но има и други. Представлява едно пластмасово или метално "платно", което има черно покритие. Върху черното покритие са нарисувани контури, които издраскваш и откриваш метала отдолу, така се получава впечатлението за нещо като графично изображение накрая. Има ги с бял метал отдолу, вероятно никел, има ги и с жълт метал отдолу, вероятно мед.

И последно, за възрастни, които обичат да рисуват по номера, има и т.нар. книги за оцветяване за възрастни, даже има известна авторка на такива книги... Ето статия за тази известна авторка, книгите съм виждала по книжарниците в моловете.

https://fabrikatazatvorchestvo.com/knigi-za-otsvetyavane-za-vyzr … -johanna-basford/

# 145
  • София
И аз съм аматьор художник. Рисувам за удоволствие . Винаги съм мечтала за голям комплект рисуване с цветни и графитено моливи и все не смогвам да си купя. Също бих се зарадвала на курс по рисуване. Не, че не съм учила, но ще ми е кеф да отида Blush

# 146
  • София
Пепелник и книгоразделител. От групата във ФБ : Купи подарък от майка на дете с увреждане. По-конкретно Наталия Казакова ги изработва.
P:S Смятам, че няма проблем да сложа име и не мисля, че трябва да се приема като реклама.

# 147
Пепелник и книгоразделител. От групата във ФБ : Купи подарък от майка на дете с увреждане. По-конкретно Наталия Казакова ги изработва.
P:S Смятам, че няма проблем да сложа име и не мисля, че трябва да се приема като реклама.

Браво, много полезна информация.
Аз рядко харесвам нещо от тази страница, повечето неща изобщо не са по моя вкус и са далеч от красиви.
Ще потърся дамата.

# 148
Аз съм поръчвала от тук
https://www.instagram.com/ruby.resinartdeco/
Има различни артикули и намирам дизайните за много свежи.

# 149
  • София
Едната ми дъщеря рисува (полу)професионално и преди година получи от наши близки невероятна голяма дървена кутия с цветни моливи на 2 реда. Буквално се разтрепери при вида им. Разбрах, че са купувани от Ориндж, но не знам дали има такива в момента.
Нещо подобно:

Общи условия

Активация на акаунт